PDA

Pokaż pełną wersje : Pare pytan (prosze od razu nie kasowac).

Baradax
02-07-2005, 19:04
A wiec mam zamiar zrobic fake story, ale mam pare pytan. i prosze od razu tego nie kasowac! Tak wogole nie mowie szukaj bo szukalem i nie znalazlem.
1. Jak mozna zmierzyc ile pikseli jest miedzy zeczami (np. paskiem zycia i nickiem)?
2. Jak sie robi kolorowe outfity?
3. Jesli mam wziasc np. dsm z tibia.spr jak zrobic zeby zaznaczyc tylko dsm?
Znaczy sie, w tibia.spr jest kolor rozowy, jak zrobic zeby zaznaczylo sie wszystko oprocz koloru rozowego (na to pytanie odpowiedz nie jest pilna ale by sie przydalo).
4. Jak sie nazywa czcionka tibijska lub ta podobna do niej???

Sorry za orte, ale cos mi sie dzieje z klawiatura.

Ps. Jesli juz ktos ma skasowac ten temat niech mi przynajmiej napisze odpowiedzi na pm -.-

Gniew Mroku
02-07-2005, 19:14
A wiec mam zamiar zrobic fake story, ale mam pare pytan. i prosze od razu tego nie kasowac! Tak wogole nie mowie szukaj bo szukalem i nie znalazlem.
1. Jak mozna zmierzyc ile pikseli jest miedzy zeczami (np. paskiem zycia i nickiem)?
2. Jak sie robi kolorowe outfity?
3. Jesli mam wziasc np. dsm z tibia.spr jak zrobic zeby zaznaczyc tylko dsm?
Znaczy sie, w tibia.spr jest kolor rozowy, jak zrobic zeby zaznaczylo sie wszystko oprocz koloru rozowego (na to pytanie odpowiedz nie jest pilna ale by sie przydalo).
4. Jak sie nazywa czcionka tibijska lub ta podobna do niej???

Sorry za orte, ale cos mi sie dzieje z klawiatura.

Ps. Jesli juz ktos ma skasowac ten temat niech mi przynajmiej napisze odpowiedzi na pm -.-

1. Z orginalnych ss.
2. Zalecam zrobienie w tibii i zkopiowanie. Kolorowanie jest bardzo męczące.
3. Hmm, nie rozumiem pytania. Prawdopodobnie odpowiedzią jest wklejanie bez tła, ale pewien nie jestem.
4. Nie jest użyta chyba żadna konkretna czcionka. Proponuje użyć Fake Font Corvertera(gdzieś tu na forum jest).