PDA

Pokaż pełną wersje : Zakopane Scaraby

Gensioorek
02-07-2005, 20:55
Mam pytanie: czy jest jakis konkretny resp zakopanych scarabów??
i ewentualnie gdzie najlepiej kopac zeby znalezc odpowiedzcie plz :)

Misiek.1410
02-07-2005, 21:44
Respy owych scarabów znajdują się obok wejść do tombów. Np. Jak wyjdziesz główną bramą z ankrahmun to musisz iść w prawo (a potem na południe) cały czas wzdłuż muru aż dojdziesz do wody, koło bagien.

morwi
02-07-2005, 21:46
chodzi ci o te scaraby na powierzchnie na piasku co trza kopac? no to najlepiej kopac kolo smoly, kolo starych ruin i na wschod od ankh tez mozna...

Masel
02-07-2005, 21:50
smoła, ruiny, przy północnym wyjsciu z miasta, na wschód od miasta
p.s. olej "hunt" z łopatą bo to sie wogóle nie opłaca.... totalna strata czasu

ahcarb
03-07-2005, 11:24
rewspam jest staly, zawsze w tym samym miejscu, krecilem kiedys filmik w którym przekopalem wszystkie miejsca ze scarabami na pustyni jak znajde to dam linka

Człowiek honoru
03-07-2005, 13:12
Taaa....poczukaj koło bagie wykopałem tam kiedyś nawet scarab coinsa ;)

kszychu13
03-07-2005, 13:24
Taaa....poczukaj koło bagie wykopałem tam kiedyś nawet scarab coinsa ;)

chyba nierozumiesz jego pytania...
chodzi mu o takie respy scarabow ktore trzeba znalesc-odkopac kilofem...

topic
nie mam pacc wiec nic na ten temat powiedziec nie moge:(

Knight of the fredoom
03-07-2005, 15:17
krzychu niepowiem co otobie mysle bo bym bana dostal, nie kilofem po 1 tylko lopata a po drugie pytajacemu chodzilo o jakiekolwiek miejsca jesli niema konkretnych respow(regularnych)

Repos
03-07-2005, 15:21
A gdzie najlepiej scarab coinsy wykopywac, bo ze scarbow to tego malo dosc leci?

@down: Tyle to ja sie sam domyslilem, chodzilo mi o jakis resp czy cos, czy to moze losowo idzie?

Ashlon
03-07-2005, 15:31
A gdzie najlepiej scarab coinsy wykopywac, bo ze scarbow to tego malo dosc leci?

Tez z piasku (tak jak scaraby), ale to jeszcze wolniej, niz wypada ze scarabow :P

ahcarb
04-07-2005, 09:14
Wyjasnie troche sprawe. Scaraby w pustyni wystepujo rególarnie w tych samych miejscach. JEst ich okolo 100. PO wykopaniu trza poczekac chyba z 20 min az sie zrewspamujo. Scarab coinsy mozemy wykopac w tych samych miescach co scaraby tylko trza miec farta, zamiast regularnego scaraby wykopujemy monete :) No i chyba tyle :>

Gensioorek
04-07-2005, 14:55
...Dzienx ale jeśli możecie i nie jest to QS to dajcie jakąś mapkę ahkh. z zaznaczonymi Grobowcami, bo to kolo nich są Scarabki cio nie???

Arathorn
04-07-2005, 15:00
@up to jest qs

ahcarb
04-07-2005, 16:54
@up to jest qs

od kiedy pokazywanie rewspamu to qs? dobrze wiedziac

emilok
04-07-2005, 17:08
...Dzienx ale jeśli możecie i nie jest to QS to dajcie jakąś mapkę ahkh. z zaznaczonymi Grobowcami, bo to kolo nich są Scarabki cio nie???

od kiedy pokazywanie rewspamu to qs? dobrze wiedziac

to nie respown wiec szaaaaa

Kret master
04-07-2005, 20:41
hey ahcarb to jak znajdziesz ten swoj filmik jak wykopywales scaraby to zamiesc na forum (w filmach oczywiscie) bo tez walsnie chciales sie dokladniej dowiedziec gdzie te scaraby sa.
Z góry THX! B)

ahcarb
04-07-2005, 20:52
to nie respown wiec szaaaaa

a co innego jak nie rewspam?? wes mi to wyjasnij bo nierozumiem, quest na 100 scarabów zawsze w tych samych miejscach co 20 min? jak uwazasz ze jest to quest to spoko nic do ciebie niemam :D

emilok
05-07-2005, 10:22
wiesz mi wogule nie chodzi o to samo co Tobie,
koles sie nie pytal o mapke ze spotami do rozkopania w celu wyciagniecia skarabow, tylko o mapke ze spotami do kopania w celu wykopania wejscia do grobowcow....

@kret..
nie wiem czy to do mnie mowisz/piszesz jak tak, to wogule Cie nie pojmuje moj ograniczony umysl..........

Kret master
05-07-2005, 10:41
koles nie pytal o miejsca z larvami i scarabami tylko pytal wyraznie o "zakopane scaraby" czyli te ktore trzeba wykopac lopata(jakbys nie wiedzial). Nie pytal on o miejsca ze scarabami tylko o te zakopane gdzie moglby je atakowac pojedynczo ! o to chodzilo!

Gensioorek
12-07-2005, 17:50

Może troche dokładniej wytłumaczę o co mi chodzi, ponieważ to co napisałem ostatnio mogło i zabrzmiało dla was jak wyłudzenie położenia Tombów. Nie chodzi mi o to gdzie są Faraony, tylko o to gdzie są scaraby, bo jak już ktoś powiedział są one W POBLIŻU Tombów, nie uznawajcie tego jak QS z góry dziękuję ;)

Wypas
12-07-2005, 20:21
Scaraby są głównie koło ropy , ruin i blisko wszytkich skupisk palm.

Yoh Asakura
12-07-2005, 20:42
Scaraby są głównie koło ropy , ruin i blisko wszytkich skupisk palm.
Przecież to już było powiedziane,po co posty nabijasz ? =.="
@Topic:
http://www.tibianews.net/worldmap.asp tam powinny być zaznaczone tomby.