Pokaż pełną wersje : Skille nie lecą :( !!!
Dmitri Vassilliev
02-07-2005, 21:09
Mam problem. Zrobiłem sobie na serverze non-pvp knighta. Poszedłem trenowac na trollach skille. Wszystko szło elegancko, ale do czasu. Na wyższym skillu w walce bronią(w moim wypadku to sword - 47) większość ataków idzie na zbroję potwora! A z tego co wiem, do skilla liczą sie tylko uderzenia z krwią lub na tarczę! Trenuję knife'm na defensive. Proszę poradzcie mi, czy mam zmienic partnerów do treningu czy moze broń? Bo nie mam ochoty siedzieć 1.5 h zeby podbić do 48 ;(
PS. Próbowałem już trenić na dwarfach, ale nie zabardzo mi idzie....albo wogole nie trafia, a jak zmienie bron na lepsza to lecą hity po 10-15, wiec krasnal na długo nie starcza... Poradzcie co robic ;(
Wez dagger i wooden shielda ( to juz chyba zrobiles ;) ), nastepnie idz do jakiegos double respa rotwormów, bo z twoimi skillami one beda najlepsze do trejna. Atakuj jednego, przy 47 sworda co trzeci cios to bedzie blood hit za 1-3. Jak nie bedziesz zadawal nic, to zmieniaj co 30 sekund z full def na ballance lub full atack, by zadac blood hita.
BTW: Kazdy cios, niewazne czy na tarcze czy armor potwora liczy sie do skilla.
Ja osobiscie doszedlem do skilla 55 na dwarfach i rotach. Im wieksze skille tym dluzej trwa ich nastepny awans. Nie dziw sie ze skille tak dlugo leca. Poza tym uzywaj przycisku "SZUKAJ" gdyz do takich problemow powstaly juz odpowiednie tematy.
..::QRAS::..
02-07-2005, 21:34
ja nabilem na normalnym pvp po 70/68 skile na minoskach xD
Wez dagger i wooden shielda ( to juz chyba zrobiles ;) ),
Jeśli nie wiesz to nie bluźnij synku, ok?
@top
1) szukaj na forum
2) weź najleprzy dostępny ci stuff, oraz dwie najsłabsze bronie (jedna troche silniejsza od drugiej)
3) każdy hit liczy sie do awansu, tylku raz na 30 sekund musisz zadac blood hita.
4) mając do dyspozycji 2 bronie i 3 tryby ataku, masz do wyboru 6 opcji. Na pewno przynajmniej jedna z nich zapewni ci 1-2 blood hity na 30 sekund oraz na tyle niskie hity, by nie zabić zbyt szybko potwora (przy twoich skillach)
5) prawda jest taka, że awans z 47>48 zajmuje te 1.5h... (w przybliżeniu, dawno nie miałam takich skilli knightem, ale mniej więcej tyle to trwa... :P)
Ja mam podobne skille do twoich bo 48/48 i trenie na rotach.biore w lape knife'a i wale na full defie z vamp shieldem bez zalozonej zbroi i legsow i jak narazie idzie niezle :)
Pozdro!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.