zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Najazd orkow na nebule :P

Xavery
02-07-2005, 21:24
Tak jak w tytule. Za bardzo sie nie wychylalem, bo nie chcilem dednac :P
Ale cos chyba pokazane jest ;]

http://rapidshare.de/files/2756415/orkinebula.rec.html

Pozdro.

Kebes
02-07-2005, 22:06
No no całkiem ładnie sobie radziłeś :) Walczyłeś w pierwszej linii ;) Ogólnie całkiem dobrze wam poszło :P Lubię filmy z najazdów :P

Xavery
02-07-2005, 22:08
Troche sie balem:P A najbardziej tego respa jak jest druga fala..
W koncu slbe eq i takie sobie skile, wiec sie nie wybijalem. Widzialem co sie czasami dzieje jak sie wyjdzie za daleko... :P

Jurand
02-07-2005, 22:23
Xavery sasiedzie co tu duzo mowic film debesciacki gratz za niego =)
Btw.sry za te pozdro w trakcie filmu :D (dla niewtajemniczconych nick:bysioor i jego texty :baby: )
next najazd nakrecimy razem
pozdro

Ulver
02-07-2005, 22:28
moze ktoś zmienić serwer bo z tego nei sciągne :/

Lance'llots
02-07-2005, 23:22
up@

kliksaz na link jedziesz na sam dół i klikasz na free.... znowu lecisz na sam dół czekasz 10sec i pokazuje sie link kilkasz na niego i zasysasz :D

a filmik zajefajny można sie nachapać lota z kolesi :P

Dark Brozyn
02-07-2005, 23:26
Chciałem tylko powiedzieć że fajnie tak stary masz... najazd orców i możesz sobie coś porobić, a nie na przemian skilować/expić... U nas na pierdo.lonej pandori to ****a jest najwyżej *******ona plaga *******onych ratów na thais.. nawet na satek nie chce się człowiekowi ****a wydawać.. gdyby mi sie chciało poszedłbym na nowy świat ale c*** nie chce mi sie od nowa lvla bić, u nas ****a szwedy przejeły kontrole i GMowie zwątpili i lecą w c***a i robią plagi ratów raz na 3 miechy ... *******ona pandoria X( ... musiałem się wyżyć ....

Macios uhmaker
03-07-2005, 11:30
gratz dla goscia!(skille i tak dalej)
a wogole fajny najazd tylko ze tam widzialem kolesie sie nawzajem PKowali :(

Venti
03-07-2005, 12:38
aff... nie kapuje czegos np. na poczatku filmu blyo widac jak kilka osob padalo , a ty czemu nie szles po loota ;( potem tez pelno rocow padola ty jakos sie bales ;/
ja tylko niestety zdazylem na prawa brame zlootowalem se p legsy :cup:
pozdro cYa

Xavery
03-07-2005, 12:47
W wiekszosci ci co padali to byly nooby. Za bardzo bym sie na nich nie wzbogacil. A i z orkow nic ciekawego nie wypada ( chyba ze z liderow/warlordow) a ciala tych lepszych byly odrazu okradane.

Edit:
Ludzie dawac komenty. film zostal sciagniety 206 razy juz a tak malo ludzi komentuje.
KOment plx... :baby:

bael hael
04-07-2005, 10:26
Film fajny :) szkoda, że na moim serwie nie ma takich ataków ostatnio co pamiętam to byly raty ale bardzo dawno.

Azazel Mortis
05-07-2005, 10:07
OO MATKO!
TO jest mój serwer i 2 lipca to właśnie w tamtym momencie musiałem książke czytać<lol> a tu OrcAttack, teraz już wiem, że jesteś PL no i gz za filmik