Pokaż pełną wersje : Atak hackera na serwery Tibii
Poczštkujšcy
22-09-2003, 13:36
Oryginalnie dodany przez Verino
Jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zalogowalem sie huraaaaaaaaaaaaaaaaa
Jestes kompletnym debilem i reszta co tak samo klamie ;)
~JEstes Deklem Byles I bedzIEsz laZjo jedna.
Oryginalnie dodany przez Szumek
DZIALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oryginalnie dodany przez Szumek
DZIALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ejjj... Tibia dzialala przez 2 minutki! Sam wlaczylem ale zaraz mnie wywalilo i pisze ze dalej nie dziala... wiec jak ktos pisze lub pisal ze gal to jest to prawda...
raptem u niego wszystko chodzi a u innych nic sadzi chlopak scieme az mi sie komp grzeje :))
jak sie dodaje sreena ???
Nie wale sciemy jestem wierzacym i przyzekam na Boga
ze tibia dziala
wklejasz zdjecie jak obraz i tyle i szybko. Ja nie moge to ty chyba masz pacca
eno powiedzcie jak sie dodaje sreena to pokaze wam
Konan Barbarzynca
22-09-2003, 13:40
OMG SKONCZCIE Z TYM CISNIECIEM KITU ZE DZIALA.
On nie wkręca mi też na chwilke weszło ale odrazu wywaliło mnie
A verino jak grasz to czego inni nie potwierdzaja tego i dlaczego strona nie dziala i dlaczego klamiesz??
normalnie weszło na chwilke
jak sie wkleja zdjecia powiedzcie
13:40 New record: 18 players are logged in. ale jaja
możliwe że myśleli że już wszystkich dodali i włączyli na chwile
On nie wkreca!!! Ja tez na chwilke wszedlem ale mnie wywalilo zaraz!!!!!
Ej Vernino na jakim świecie grasz
tez nie wieze ze dzial jak by dzialalo to u wszystkich a nie tylko u niego u mnie niechce dzialac przez 15 min wpisywalem i nic takze nie chrzan glupot i dawaj tego screena :D
Normalnie dzial ja juz od 10 minut gram na Isarze.
To prawda zaden tam walek.
ej ja im dałem swojego mejla na hodze a przeciez teraz zrobili płatną hoge i w związku z tym nie mam dostępu do tamtego konta i zarazem hasła!! ;( co ja mamzrobic?
KUrwa ja chce Tibie siedze od 12 przy kompie sie sie modle :P Nie wciskac sciem ze dziala jak nie dziala :(
ja sobie normalnie gram juz 20 min i nabilem level!!!
Mi muj kumpel też powiedział, że gra
możliwe że światy pokolei włączają
Poczštkujšcy
22-09-2003, 13:45
eno powiedzcie jak sie dodaje sreena to pokaze wam
ehehe buahehe kogo chcesz kitowac ? co mzoe jakiegos innego wstawisz? bauehe
wes powieksz pasek zadan i pokaz ktora godzina i data i zrob screna to ci uwierze
naciskasz PRINT SCREEN SYSRQ i wklejasz do painta i wklejasz na forum albo na
[email protected] wysylaj... ehe wiem ze to co mowisz to nie prawda ale niech ci bedzie daje szanse wykazac ci sie :)
~POWODZENIA...
jak sie kurwa wkleja zdjecia??
ja ci verino nie wierze i powiedz lepiej szybko na jakim swiecie grasz!!!!!!!!
szatan orków
22-09-2003, 13:46
Tibia ruszyła na 2min :D .Juz miałem zarombać trola ale mnie wywaliło ;( 8o :( X( :evil:
juz zrobilem sreena z paskiem i godzina tylko jak sie wkleja???
brawo... klikam na odswiez co 3s i pojawia sie kilka nowych postwo.. ale tempo... a co do serv. zalogowalem sie niestety postac na eterni nie chciala sie odpalic za to na lunarze poszla... poganialem kilka sec... zrobilem logouta... loguje sie jeszcze raz i no serv. run.
moze po prostu caly czas sie logujcie zamiast pierdolic co?? to nie czat...
Verino: wysli go do mnie mailem (
[email protected]), a ja go umieszcze. Tak bedzie chyba szybciej.
czyli za chwile włączą całą JEEEEEEEEEE
Poczštkujšcy
22-09-2003, 13:48
juz zrobilem sreena z paskiem i godzina tylko jak sie wkleja???
prosze...
[email protected]
wyslij tu najpierw bo jak na forum to sam nie wiem
Jest duzo prawdopodobienstwo, iz jednak obaj panowie kiczu nie laduja. Mnie na chwile zalogowalo juz na serwer i pojawilo sie menu wyboru chara - niestety po wybraniu mnie wywalilo. Jednak jest to dowod, iz serwery faktycznie albo juz pracuja albo sa wlaczane.
parti masz dobrego pomysla, no dawaj przeslij mu szybko!!
Verino daj se spokuj z lamuchami... Ja wierze ze dziala bo mi tez dziala tylko hasla mi nie przyslali jeszcze.... Ejjj i jak stan konta? Z przed reseta czy dzien wczesniej????
Panowie ja naprawde nie klamie Isara dzialala z 10 minut przed chwila mnie wywalilo ale zdazylem skosic zborze w Ab'dendriel.
Ej wiecie którym serverem z kolei jest Eternia
nie wciskaj kitu Isara nie działa i nie działała :(
mi isara i eternia niechce chodzic na jakich swiatach wy gracie ze muwicie ze wam chodzi giera
First of Palladins
22-09-2003, 13:51
Wieze innym ze im wchodzi a mnie nie
niewiem od czego t o zalezy
wpisuje nowe chaslo i numerek a tu ni huja nic dupa
nie ma tylko ten debilski napis ze serwer jest wylaczony
:P
hmm moze jaka jest kolejnos wlaczania swiatow ze niektozy moga na swoj swiat wejsc a inni nie
ja jestem z danubii i dupa wejsc niemoge
Toz qrwa sie na Isare normalnie zalogowalem pogralem 10 minut i znowu server wylaczyli.
Ludzie może oni włączyli tylko żeby sprawdzić czy wszystko działa, albo CIPOWIE se jaja robią
ej sluchajcie
a wy dostaliscie nowe numerki bo ja nie ;(
Dzis przeczytalem tutaj ze zostanie przyslany e-mail na poczte z nowym haslem czy czyms tam i jesli ktos nie ma dostepu do poczty sie nie zajerestruje!!!!!!!
i teraz po
1)czy to ***** prawda?
2)jak nie mam dostepu do tej poczty stracilem postac?
3)czy knight :p lvl 44 eq k set wh Gs-(Giant Sword) skille nie chce podawac lecz 71/65+ moze isc na mumie i ile uhow straci?
4)czy ktos wie kiedy zostanie naprawde uruchomiony serwer tibi?
THX BARDZO I PROSZE O ODPOWIEDZ! :D
No dobra , chciałbym ci wierzyć , ale dlaczego mieliby ją włączyć i wyłączyć - to bez sensu? ?(
A mi tibia chodzi!!! Po wpisaniu hasla pisze ze nei prawidlowe konto lub haslo! A wczesniej pisalo ze serwer nie chodzi! Tylko teraz niech mi szybko haslo przysla :((((
Ej ludzie ale ja tylko dostałęm nowy pass a nowego numeru ani śladu czy tylko mialismy dostac hasło?
Konan Barbarzynca
22-09-2003, 13:53
Skonczcie cisnac kit. A wasi kumple ktorzy mowia ze graja maja swoj swiat, specjalny i niepowtarzalny. Oni prowadza rozgrywke w swoich glowach(upoosledzenie umyslowe).
Oryginalnie dodany przez Angi
Dzis przeczytalem tutaj ze zostanie przyslany e-mail na poczte z nowym haslem czy czyms tam i jesli ktos nie ma dostepu do poczty sie nie zajerestruje!!!!!!!
i teraz po
1)czy to ***** prawda?
2)jak nie mam dostepu do tej poczty stracilem postac?
3)czy knight :p lvl 44 eq k set wh Gs-(Giant Sword) skille nie chce podawac lecz 71/65+ moze isc na mumie i ile uhow straci?
4)czy ktos wie kiedy zostanie naprawde uruchomiony serwer tibi?
THX BARDZO I PROSZE O ODPOWIEDZ! :D
1,2,3 -nie wiem
4 - mam nadzieje że na następnej lekcji ... 8)
Przeciez konto wam zostaje to samo!!!! Zmieniaja tylko hasla....
aha czyli wszystko jest ok :) ale Tibia nie działa emocje siegaja zenitu 3 2 1 oby była :D
Konan nie pierdol jak nie wiesz mi wczytało postać ale w gre nie weszłem a teraz wogóle nic mi sie nie pokazuje tylko że serv nie działa
ejjj ludzie orientujcie sie troche!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Każdy otrzyma e-mail z nowym hasłem na adres, na który jest zarejestrowane konto. Jeśli nie masz dostępu do tego adresu, obecnie nie będziesz mógł się zarejestrować. CIPowie będą pracować nad rozwiązaniem tego problemu i poinforumją nas w najbliższym czasie.
"
Czytajcie uwaznei a potem zadawajcie pytania na forum bo zasmiecacie!
Jezeli nie masz dostepu do swojego maila to musisz sie skontaktowac z cipami :P
ale mysle ze postaci nie stracisz
Konan Barbarzynca
22-09-2003, 13:56
He widac tylko tacy co pisza weszlem moga sie dostac do serwerow. ;) LOL Tez masz swoj swiat.
Ja niestety nie wszedlem i nadal nie moge wejsc. :)
a mojemu kumplowi sie pokazało Welcome to tibia
Kurwa jezeli zmieniaja hasla to przysla mi na poczte a jeden problem ze ja na ta poczte nie WEJDE!!!!!!!!!
czy rozumiecie czy to za trudne!?! tylko sie pytam co bedzie jak CIPowie mi przysla haslo na e-mail A ja nie wejde to czy amm postac stracona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Konan Barbarzynca
22-09-2003, 13:58
A nad Welcome biegaly rozowe kroliczki??? TO moze on jest po drugiej stronie lustra???
Konan sam masz swój świat bo nie możesz zrozumieć ludzi powinieneś pojechać do kocborowa i nauczyć sie tam rozumieć ludzi i wyrażać się troche milej
holender
22-09-2003, 13:58
Ej ludziska niewiem jak wam ale mi chodzi.............jest noc :P
lol zara sie pozabijamy o to czy dzialala czy nie, wazne jest ze teraz NIE DZIALA !!!
ludziska sprobujcie tera moze zaskoczy jak na tej zasranej stronie dodac sreena by pokazac wszystkim ze dziala??
pomylka juz mi dziala:D:DD::D
ANGI ty glupi lamusie!!! CZYTAJ K**** : Każdy otrzyma e-mail z nowym hasłem na adres, na który jest zarejestrowane konto. Jeśli nie masz dostępu do tego adresu, obecnie nie będziesz mógł się zarejestrować. CIPowie będą pracować nad rozwiązaniem tego problemu i poinforumją nas w najbliższym czasie.
Poczštkujšcy
22-09-2003, 14:00
dziala tibiaaaaa serio :DD::D:D:DD
13:58 Your last visit in Tibia: 16. Sep 2003 22:56:24 CEST.
13:58 Mini Mistrz: wowowow
13:58 Pyrox Silverspear: fuckit
13:58 Sloppi: utevo res "demon
hehe demona chcial :DDD lol
First of Palladins
22-09-2003, 14:00
U mnie nic tylko stary napis ze serwer niedziala chociaz te nowe haslo wpisalem...
ale co jest jak wykasowalem tego e maila bez spisania hasla?? (bo mi tak sie niechcacy zawieruszylo ze smieciami kture tlenek.pl przysyla)
pomocy
Znowu mi sie postać pojawia ale dalej nie wchodzi Ja gram na Eterni
Odpowiedziecie mi na pytanie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alez ta tibia mnie w*****a
(moze jest ktos zainteresowany kupnem knighta na 44 lvlu? )
PIERDOLE TA TIBIE JEST NAPISANE ZE UNCORECT PASSWORD!!!!!!!!! POMOCY KURWA!!!!!!!! CO MAM ROBIC !!!!!!!!!!!!!!:((((((((( KONCZE GRAC :(
udalo mi sie ponownie zalogowac na wybor postac - moja postac na Eterni nie che zalogowac jednak wbilem sie na Isare :)
13:57 Your last visit in Tibia: 09. Sep 2003 16:56:07 CEST.
13:59 New record: 40 players are logged in.
Konan Barbarzynca
22-09-2003, 14:02
Widzisz denerwuja mnie ludzie ktorzy mowia od rzeczy. W latwy spodob moge ci udowodnisz ze klamiesz. Wszycy ludzie siedzacy na forum na sto procent sprawdzaja co jais czas czy dzilaal. I jakim sposobem nikt sie nie podlaczyl poza toba i jakims innym szczesliwcem?? NIe wierze ci i tyle.
narka...
zalogowalem sie na isare i stoje w swiatyni :P
First musisz czekac az stronke zrobia...
Weszłem do meni wyboru postaci ale potem pisałe ze niema serva :/
nioooo... jak milo
Cya in Tibia 8)
Konan Barbarzynca
22-09-2003, 14:03
Fakt ze teraz pokazuje sie postac. Jednak nadal serwer nie rusza.
mojemu kumplowi też sie pokazuje postać ale dalej ni h****
sam nie wiezylem tym ludziskom ktozy gadali ze dziala ale do qrwy nedzy jestem zalogowany na isarze :)
First of Palladins
22-09-2003, 14:04
KUrwa wyskoczylo mi ze 5 min mam poczekac bo teraz niemoge sie poloczyc
czy cos takiego
moze to jest poczatek wlaczania :)
(chcial bym)
KONIEC KLUTNI!!!! TIBIA DZIALA JUZ PELNA PARA! KILKA RAZY SIE ZALOGOWALEM I WYLOGOWALEM!
Konan Barbarzynca
22-09-2003, 14:05
NOOO qur... srry za pzreklenstwo ale isara dziala. Eternia nie :(
Eternia nie działa ale postacie już są
No widzisz a teraz nie oczerniaj innych graczy :D
Gram na eterni i mam to samo co KONAN
POSTACIE COFNIETE O JAKIS DZIEN DO TYLU :((((( STRACILEM 3k gp :(((((
o !@$@%#% ... zalogowałem się (wreszcie) i co??? Całe skille mi zjechały na dno ! (co prawda byłem tylko na 4lv ale...)... Jest coś też złego i to bardziej... akurat wyświetlił mi się napis: rekord, 45 userów.... a serwer się haczył!! Mam nadzieję, że to tylko teraz...
Azgaroth
22-09-2003, 14:07
Chyba serwy wlaczaja pojedynczo na Premie moge wejsc na Eterni nie.
panowie isara mi weszla a eternia niechce buntuje sie huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wiecie może którym serwerem z kolei jest eternia
Z tego co widac chba ostatnia :P ide cos w TV obejrzec jestem w*****on specjanie na blałe dzsiaj szedłem :P :D:D:D:D
Piszcie kurwa czy działa bo zaraz mi żyłka pęknie
CO MAM ZROBIC JAK NIE MOGE WESC PO NOWE HASLO LOL
HELP ME ! KURWA
A mi Isara cały czas nie chodzi ;(
Danubia dziala i tyle, niech nikt nie gada, ze nie.
POMOZCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KURWAAA!!!!!!!!!!!! sie czescie ze wam dziala!!!!!!!!!
Angi na emailu jest hasło
Pomocy - wchodze w tibie wpisuje nowe haslo i login wybieram postac i wyskakuje mi nadal ten sam error
?( X(
POMOCY PLIZZZ
Matiq servery włączają pokolei
Heh Eternia cały czas niedziała :(
hura hura hura isara chodzi a eternia nie to lipa :(
Nie wiemy co ile cipy serwery podłączają
Kto ma konto na Calmerze?
Czy tylko ja mam takie lagi? ?(
Cofnęło mnie o 4k exp i 2k gp. X(
Zaraz im napisze ze Eternia ma byc 1 serv właczonym :D :D:D:D:D
jest jeszcze ktos kto nie ma hasla?
Nawet mnie ludzie niewkurzajcie :[ ja gralem ostatnie 3 tyg dzien i noc zeby ugrac 36 lvl KURWA!!!!!!!!!!!!!
PS Sorki za przeklenstwo
Jakubas Prawda powiedz żeby inne wyłączyli a eternie włączyli :D :D :D :D :D
JA KURWA ODPOCZATKU MOWIE ALE CO TAM Wszyscy maja w upie to i sobie graja !!!1
Ja nie mam jeszcze hasla!!!!!!!
Eddie Rocketluncher
22-09-2003, 14:19
Wiecie może kiedy był ostatni save ?( ? Na wszystkich serwerach prawdopodobnie jednego dnia :) . Ja gram na Securze.
Rudi popieram CIE :D:D:D:D:D:D
Kurwa ide se zaraz obejzec POWER RANGERS :D:D:D:D bo mi sie nudzi :P
ej no ja nie mam hasla co ja teraz zrobie!!!
odpowiedzcie!!!
kiedy enterie włączą ?? ?(
jak nie masz hasła wejdz na maila i tam ci nowe pisze
Konan Barbarzynca
22-09-2003, 14:22
U mnie eterbnia sie calkiem spiepszyla. :( juz nawet postaci nie da sie wybrac. :(
Isara dzila normalnie.
a skad ja mam widziec tez tylko na to czekam :(
cholera nie chca mi przyslac !!!
Konan mi wczytuje postać, a tobie nie???
A co napisales!!!!!?Elanis co napisales!?
ale to jest nie sprawiedliwe
enteria nie chodzi ale isara tak - nie ma sprawiedlowsci na tym swiecie ;(
napisalem ze nie chca mi meila przyslac!!!!!!!!!!2#@#@$#%$%@
Matiq to masz racje ale to ich sprawa włączają jak chcą i nic im za to nie zrobisz i zadam jeszcze to pytanie NIE WIECIE KTÓRYM ETERNIA JEST SERVEREM Z KOLEI????
napisales ze chcesz zeby ci przyslali na nowy e mail a oni ci odpisalli ze nie?
Mi wczytuje postac na Eterni :)
Nie!
inaczej
Nie dostalem jeszcze hasla!!!!!!!!!!!!! na stary email nowego nawet nie mam
LoL od tego pisania noweg passa to sie juz nauczyłem na pamiec
Włączcie eternie bo jak nie to zaciacham kumpla i znowu wyłączą :D :D :D :D
jak to na mialu nie masz buchachacha ?(
no nie przyslali mi jeszcze hasla!!!!!!!!!
hehe coraz wiencej wypadkow smiertelnych :D
Jeszcze pare osób sie zaciacha i całą tibię na zawsze wyłączą (oprócz eterni) :D :D :D :D
czy ktos wie kiedy bedzie dzialac strona tibi ?
TIBIA JUSH DZIALA ALE TROCHE SIE PRZY TYM STRACILO !!!!!ALE WAZNE ZE CHODZI :D
Jednym slowem pierdole ta tibie jebac jebac i jeszcze raz jebac jak bym tego skurwysyna dorwal co zmusil kurwa CIPow do zmienienia hasel to bym mu kurwa z ryja marmolade zrobil co za pojeb tyle miesiecy grania stracone przez jakiegos skurwysyna pojebanego co za pojeb a wy sie kurwa cieszcie dalej ludzie tu kurwa problemy maja a ci tylko o tej pojebanej grze KURwa niech jakis porzadny forumczowicz mi pomoze czy to taki problem napisac jakas rade jesli wiecie co mam zrobic a nie tylko piszecie "tibia dziala hurrra"
Nie wiem czy wam wierzyć...Ja na Danubie wejść nie mogę..."No server running at host" :(
Angi napisz maila do cipow, albo poczekaj aż stronke włączą i napisz na forum, albo stwórz nową postać i zagadaj z Game masterem
Azgaroth
22-09-2003, 14:39
Angi jesli jeszcze nie masz pasa to ci przysla w ciagu kilku dni wyluzuj.
Stworz nowa postac? dobre sobie
na jaki e-mail im wyslac ?
Angi:
If you have no access to your email account you cannot log in in the next time. We will work on a solution for this problem and inform you in the next days.
Co w wolnym tlumaczeniu oznacza: jesli nie masz dostepu do swojego konta mailowego nie bedziesz mogl sie zalogowac. Bedziemy pracowac nad rozwiazaniem tego problemu i poinformujemy o tym w ciagu kilku najblizszych dni.
Mistrz Czarnego Miecza
22-09-2003, 14:41
Ma ktoś może z was taki problem że jak wpisuje hasło i login to pisze "account dissabled on five minutes,pleas wait" więc czekam i czekam i nic nic nic !!!!! Ma ktoś takie coś ?
Equilibrum
22-09-2003, 14:41
Dziala! <happy> <klask> :>
Ja nadal nie mam nowego hasła ;( co robić
Pierdolic to
narka...
na PW prosze pisac czy ktos jest zainteresowany kupnem knighta.
---------------------------------------------
nie warto w ta pojebana gtre grac ...
Mistrz Czarnego Miecza
ja mam takie coś pisze że 5minut ciągle!!
To nie uczciwe mój kolega ma hasło , a ja nie .
Tibia już chyba działa tylko hasło ... :(
Czy wie ktoś może kiedy bedzie stronka www.tibia.com działać normalnie??Chcę założyć nową postać a tu h.j:)
Eternia Diała
:D :D :D :D
Huraaaaaaaaaaaa
Account disabled for five minutes.Please wait.
mi takie coś pisze na tibi co jest kurwa mać!
Lord pawloszek
22-09-2003, 14:52
Oryginalnie dodany przez Misq670
Jak mozna byc takim glupkiem, zeby wlamac sie do serwera?? :] Ja rozumiem byc pk dla sprzetu ale probowac wlamac sie do serwera?? ?( Pewnie zeby poznac hasla i numery i pozniej wchodzic do wysokolevelowcow i zabierac sobie rzeczy!!
ej hacker nie wszedl na serwery po to zeby se zabrac sprzety tylko zeby spowodowac jak najwieksze straty rozumiesz?? on sie cieszy bo jakies 30.000 osob jest teraz przygnebionych strata tibii
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.