PDA

Pokaż pełną wersje : First Orc atac Na Saphirze

Player Killer
02-07-2005, 23:45
Pierszy Orc atak Na saphirze, początek może nudny ale później się troche dzieje :) Szkoda że mnie kickło na koniec
btw Nie szłem na pierwszy ogień bo miałem koszmarne lagi X(

link http://xthost.info/Roysher/Orc atak by roy.rec

plx Comment :p

Ronin Devastation
03-07-2005, 01:12
Filmik fajny, polecam.
Gratz dla Azanina widac ze umie świetnie lurowac potworki (wiadomo polak). Ale mial nie ciekawe sytuacje (o malo z krzesla ze smiechu nie spadlem jak ruluje kilka zerkow i orca warlorda na red hp) :D
Szkoda ze miales lagi, moze bys pokazal wiecej ciekawych sytuacji. Ale gratulacje za skille, jak na ten serw to wysokie.
Filmik jest swietny
POZDRO ;)

Nuku Hiva
03-07-2005, 07:56
Ładnie, ładnie :) dobrze sobie radziłeś... szkoda że nie ma najazdów Amazonek i Valkirii na Carlin i Elfów na Ab'Dendriel. Przydałoby sie ludziom żeby niemusieli płynąć albo biegać do Thais na te plagi.

Polewkin
03-07-2005, 07:57
Nom ja tez tam bylem i kradlem loota ;] Time ring, crystal ring ;] Ale atak byl nice powiem ;]

p.l
03-07-2005, 12:38
Ładnie, ładnie :) dobrze sobie radziłeś... szkoda że nie ma najazdów Amazonek i Valkirii na Carlin i Elfów na Ab'Dendriel. Przydałoby sie ludziom żeby niemusieli płynąć albo biegać do Thais na te plagi.
dziwne żeby elfy atakowały własne miasto.

Nie szłem na (...)
16 lat i piszesz szłem?

Player Killer
03-07-2005, 18:57
16 lat i piszesz szłem?

No. 16 lat i pisze szłem.

phoneix
03-07-2005, 19:02

16 lat i piszesz szłem?

Szlem to tak samo poprawna forma jak 'szedlem' nie popisales sie, Panie Miodek.

hanooi
03-07-2005, 21:06

16 lat i piszesz szłem?

Moderator i czepiasz sie o ortografie? -.-

Hokejode
04-07-2005, 05:40
Szlem to tak samo poprawna forma jak 'szedlem' nie popisales sie, Panie Miodek.

Lol , Dla ciebie szłem to to samo co szedłem ?
Nawet jezeli ktos ustali ze to jest poprawnie...to powiem tylko BLZ...
Rly...Hail dla tego moderatora :P Bo pisac szlem jak sie ma 16 lat :S...To wyglada kijowo,ale co bede gadal :P sam robie bledy ^^ :P A co do Saphiry :P to ten world sux na maxa ;P przegralem tam wojne ze szwedami -.^ Ale co bede gadal :P Tam nigdy nie bedzie cool ^^ bo zaden polak sie nie wybije :P

Singed Damis ul'ier

bael hael
04-07-2005, 07:05
Fajny filmik tylko szkoda, że miałeś lagi tak byś może coś zlurował :p
Pod koniec była jedna fajna sytuacja jak wybiegłeś do przodu i ci wybiegły gdzieś 2 ridery i 3 zerki.

hanooi
04-07-2005, 17:28
A co do Saphiry :P to ten world sux na maxa ;P przegralem tam wojne ze szwedami -.^ Ale co bede gadal :P Tam nigdy nie bedzie cool ^^ bo zaden polak sie nie wybije :P

Przypomnij nam jeszcze Panie Damisie kto te wojne wypowiedzial, wy czy szwedzi? lolz