PDA

Pokaż pełną wersje : Ile mam czekać na resp?

Szaman_2
03-07-2005, 12:53
Witam

Chciałem solować dragona, więc udałem się do miejsca pod ab i carlin. Występuje tam zazwyczaj jeden smok. Ale zawsze gdy się tam zjawiam jego nie ma. Czekam na resp i dalej to samo. Wie ktoś może ile trza czekać na resp?

Z góry dziękuje za odpowiedz.

Polewkin
03-07-2005, 12:58
Ja ci jednak polecam isc na wschod od kazz jest taki bardzo fajny pojedynczy resp draga ja tam zawsze chodzilem zeby solowac i masz spore pole do ucieczki jezeli jestes palkiem :)

Szaman_2
03-07-2005, 12:59
Ja ci jednak polecam isc na wschod od kazz jest taki bardzo fajny pojedynczy resp draga ja tam zawsze chodzilem zeby solowac i masz spore pole do ucieczki jezeli jestes palkiem :)

Właśnie ja tam jestem. Tylko nie potrafiłem dokładnie opisać gdzie się znajduje. Czekam czekam i nic. Może trzeba gdzieś stanąć albo coś? Myśle że mi jakoś pomożesz. Czekam na odpowiedz. :)

shymchuck
03-07-2005, 13:01

O ile się nie myle to ten koleś właśnie tam poszedł bo nie znam innego miejsca z dragiem niedaleko ab i carlin. A tam respawn jest dłuuugi. Ja bym bardziej polecał iść koło thais. Na forum była ostatnio mapka. Chodzi o tego draga po drodze do mintwalin, tam jest w miare szybki resp w porównaniu z tym koło ab :)

@edit
No jak już chcesz tam iść to stań na trawie z boku i czekaj. Nie stój w środku w jaskini bo tylko respa blokujesz. Tam jest długi resp więc nie lataj co 2 minuty patrzeć czy drag już jest.

Człowiek honoru
03-07-2005, 13:10
Powiem ci konkretnie że trzeba tam czekać na resp 45 minut ;)
Osobiscie polecam ci pujśc na ank albo jak nei masz pacca to do thais w pod ziemiecha:)

Mandrace
03-07-2005, 19:07
tam jest resp chyba 20min a nie 45. ale nie jestem pewien :P
a tak wogole to polecam isc pod thais i chodzic w okol lawy (tak aby smok nie mogl cie z pazura udezyc)

Marcin of shadow
03-07-2005, 19:10
Polec thais i jeszcze raz thais.

bael hael
03-07-2005, 19:23
Tam nie jest resp ani 45min ani 20min tylko normalny jak wszędzie tlyko jakbyści dobrze na mapce zauważyli to pod tym miejscem gdzie on się respi jest dp w Kazordoon i często am chodzą ludzie którzy tego respa blokują. Ja poleciłbym ci iść jak inni mówią w podziemiach Thais.

ahcarb
03-07-2005, 20:06
Tam nie jest resp ani 45min ani 20min tylko normalny jak wszędzie tlyko jakbyści dobrze na mapce zauważyli to pod tym miejscem gdzie on się respi jest dp w Kazordoon i często am chodzą ludzie którzy tego respa blokują. Ja poleciłbym ci iść jak inni mówią w podziemiach Thais.

Nie ma czegos takiego "rewspam jest normalny jak wszedzie", potwory w kazdym innym miejscu, niezaleznie od gatunku rewspamują sie w innym czasie.
Rozróznia sie jeszcze ze po godzinie 16 w kazdy dzien i w weekendy (soboty i niedziele) rewspam wszelkiego rodzaju monstrum jest przyspieszony .

Jezeli np black knight rewspamuje sie 10 min, i po zabiciu czekasz i jezeli ktos wejdzie na jago pole widzenia w 8 minucie to musi czekac nastepne 10 min..

shymchuck
03-07-2005, 21:01

Hahaha ludzie na poziomie niżej blokują respa na górze ale ty bystry jesteś. Tam jest porpstu wolny resp. Niemożliwe żeby ktoś ci blokował respawn na innym poziomie no chyba że widzisz to miejsce gdzie sie potwór respi np. tak jak demon hell.

Ponuh
03-07-2005, 21:20
Bardzo dobry jest resp w podziemiech Thais. Czekasz góra 5 minut ;)

pelikanus
04-07-2005, 04:55
Witam

Chciałem solować dragona, więc udałem się do miejsca pod ab i carlin. Występuje tam zazwyczaj jeden smok. Ale zawsze gdy się tam zjawiam jego nie ma. Czekam na resp i dalej to samo. Wie ktoś może ile trza czekać na resp?

Z góry dziękuje za odpowiedz.

Dziwny zbieg okolicznosci bo ja chcialem isc na gs obok Carlin i tez nie bylo... Czekam czekam... I nagle se przypomnialem ze gs respi sie w zupelnie innym miejscu. Moze masz taki sam problem?