PDA

Pokaż pełną wersje : Polak mądry po szkodzie.

Niebezpieczny Kozak
03-07-2005, 14:34
Zanim się rozpisze wiem ,że byłem głupi. Ale wy nie bądźcie jeśli ktoś was zaprasza do gildii to sprawdźcie to dobrze. Ja nie sprawdziłem i straciłem konto.

Są fałszywe strony Tibii.com. Niby się logujesz ,a tak naprawde wysyłasz hasło do takiego pedała. :baby:

Ale i tak chciałem zacząć grać od początku bo miałem słabe skille. Ale teraz jestem zły...na siebie, że nie zwróciłem uwagi na nazwe strony która nie jest oficjalną stroną Tibii. X(

Ten człowiek miał dar przekonywania i wymyślił taką bajke że mu uwierzyłem. Dlaczego dopiero teraz się skapłem. Chciałem się z wami tym podzielić. Nie usuwajcie topicu. Może kogoś ten topic uratuje. ;(

Żebym jeszcze został shackowany, ale nie...to tylko głupota. Niedawno czytałem nawet o takich fałszywych stronach Allegro. Polak mądry po szkodzie jak się to mówi.

Nie poddam się...
I'll be back....

Fredrio
03-07-2005, 14:38
No niestaty ludzie wymyślają coraz to nowe sposoby hakowania, ponieważpoprostu sami na tyle słabo grają, że samie sobie eq nie zdobedą

Mówi sie trudno ;/

(usuń link z postu sie jeszcze jakis newbie kliknie i tez konto straci)
Pozdro

Plastex
03-07-2005, 14:39
Usuń link z posta. Na pierwszy rzut oka widać, że przycisk "Join guild" jest fałszywy.

Patryq Czarodziej
03-07-2005, 14:42
Miałeś pecha, ale to prawda madry polak po szkodzie. Ja mialem podobny przypadek: gosciu chcial mnie dac do gildi, stronka podobna do tibi.com zebyu wejsc trzeba bylo sie zalogowac podajac pasy i akont, ale nie podalem dlatego ze jak wpisywalem pasy to nie wyskakiwalo zamiast cyfry/liczby zmaczek * tylko normalne liczby byly. i dlatego sie nie zalogowalem i nie stracilem Konta :)

Niebezpieczny Kozak
03-07-2005, 14:47
Na drugi raz będe czujniejszy. Nie byłem w żadnej gildii dlatego nie znałem zabardzo procesu przyłączania do gildii. :baby:

Zaczne ostro ćwiczyć nową postacią. Może jeszcze spotkam go. :evul:

A nie można mu tej strony usunąć?? Przecież to jest nie legalne. :/

Bobi
03-07-2005, 14:54
No coraz więcej jest tematów tego typu.. Niestety świadczy to o wzmożonej aktywności oszustów...Pamiętajcie! Żadne listy o fri itymach, banach za nie podanie swoich passów itp. oraz linki do stron których nie znacie są marnynmi próbami wyłudzenia waszych kont...
PS. Koleś, skrót od will to 'll, a nie jak napisałeś 'l... ;)

Hubo of Danera
03-07-2005, 15:32
Moją siostre tez zhakowali. Taki był z niej einstein jak z koziej dupy trąba. Jakis kolo mowil ze ja do gildii przyjmie. Podał jakąś stronke na republice i powiedziala aby sie zalogowala, a ona naiwna, za 5 minut juz nie miala accounta. AA bym zapomniał imie tego kolesia to Ziomal Gagatek (Galana)

Niebezpieczny Kozak
03-07-2005, 15:35
No tak, Konto już odzyskałem dzięki tibii.com. Ale musze zbierać wszystko od nowa. :/ Nie ciesze się. Już myślałem że zaczne wszystko od nowa druidkiem. :baby:

Adrian!
03-07-2005, 15:37
Są fałszywe strony Tibii.com. Niby się logujesz ,a tak naprawde wysyłasz hasło do takiego pedała.

heheehhe niewiem czemu ale to zdanie mnie rozwaliło...a wracając do tematu mi kilka razy oferowano wstąpienie do gildii i dawano linki ze stronkami, ale na szczęście się nie nabrałem. :cup:

Niebezpieczny Kozak
03-07-2005, 15:44
Ciesze się ,że Cie roźśmieszyłem. :D

Na szczęście duzo niemiałem. Ale gdzie mój kochany serpentsword i 2K. :baby:

kaczi
03-07-2005, 16:34
Czyli prawie nic nie straciłeś.

Ja też takie coś miałem, pare razy.
Lubię się z takimi osobami bawić np. mówie im, "kurde, bolą mnie całe plecy od tego kabla, rodzice Ciebie też biją?", albo " Wiesz, podoba mi się twój niczek kotku, spodobałeś mi się wiesz? Może się spotkamy? Kocham Cię, a ty mnie? :* ". I takie tam różne :)

DR.UTi
03-07-2005, 16:46
A Ja uważam że ten temat jest kolejnym miejscem do nabijania postów. Ten sposób jest znany dobrze doświadczonym Tibijczykom, a niedoświadczeni powinni używac opcji Szukaj ( Oh tak, zaliczasz się do nich...) Miałeś Hacka, wspułczucie, ale pisz o tym w odpowiednim temacie, albo w ogóle.

Bart92
03-07-2005, 16:51
Ja dzisiaj dostałem coś takiego:

"Jonny Antican: If you would like a free premium, or maybe some free items?Go to WWW.TIBIE.TK You can get whatever you want there..

[Powered by Aeloz Broadcaster]"

(...)

Raz, gdy grałem po raz pierwszy dostałem oferte przystąpienia do Polskiej "gildii" ... w końcu Polska, więc się zgodziłem i jak sie już każdy może spodziewać zostałem shakowany (...) na szczęście to była moja pierwsza postać i zabrali mi marne 800 gp, bo reszty nie zdążyli :D , pod presją chwili odzyskałem swoje konto...

Ja nie wiedziałem wtedy jak wogule przystępuje się do gildii i nawet nie sprawdziłem że takowa gildia nie istnieje...Każdy uczy się na własnych błędach, więc drugiego nie popełniłem :D ... gorzej miał kolega, który teoretycznie "wygrał" PaCCa w losowaniu, a po chwili zamiast PaCCa miał golutkie konto...nawet torcha nie zostawili :/

Ale sie rozgadałem 8o
naraX i życze niewielu takich wypadków... :confused:

Marcin of shadow
03-07-2005, 17:28
Kolejny temat do nabijania postow.

@topic

No trudno ze cie shakowali kazdy uczy sie na wlasnych bledach nastepnym razem bedziesz wiedzial a tak wogole to straciles tylko 3 k tyle to mozna na rooku (wiem zle pisze) dorobic jak sie postarasz.