zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Spotkanie Forumowiczów - Warszawa sierpień 2005

Raul
03-07-2005, 15:05
W sierpniu spotkanie w Warszawie, co do dokładniejszej daty będzie podane później, Superman ma gdzieś wysłać rodziców i można u niego nocować. Jest już zaplanowane, że ja na podłodze, Gewof z Danonką na jednym łóżku. Superman z pewnością udostępni wszystkim nocleg u siebie, więc nie ma obaw. Vall powiedział, że przyjedzie jak nie będzie żadnych ryjów. Nie wiem o co mu chodzi, ale przyjedzie. Superman mówił, że May może wpaść. Myślimy nad zaproszeniem ekipy z Głuchołaz (Drom, MatKus i Oxy). Kaldowi jak się będzie chciało wywalić kase na pociąg to również dołączy. Liczymy na to, że Gewof namówi Gonzka. Dobo i Parys oczywiście mieszkają w Warszawie więc chcąc nie chcąc muszą wpaść. Hoomik prawdopodobnie jak Kald przyjedzie sam się nie powstrzyma i czym prędzej dołączy. Dwimenor również wyjawił chęć przybycia. To wszyscy?
Będę edytował listę, patrząc na reakcje ludzi z #tibia.pl.
Aha bardzo chcielibyśmy aby pojawili się slonik i Koronowany Rycek.

Co do miejsca spotkania jeszcze będzie dokładnie podane i proponuje jak już tam będziemy skupiać się wokół mnie, na sobie będę miał koszulkę Raula, więc łatwo mnie będzie zobaczyć.

Wikt
03-07-2005, 15:07
Zdolalem juz to gdzie indziej napisac..

Pojade, jesli sily wyzsze* sie zgodza. Mam tylko 14 lat :(

*rodzice :|

Bambuko
03-07-2005, 15:07
Tak jak powiedział Raul, zapewniem nocleg na dworcu.

ahcarb
03-07-2005, 15:12
rezerwuje pierwszo laweczke od sciany, na dworcu wschodnim, lub centrum :D

Bambuko
03-07-2005, 15:14
Obie są zajęte.

Parys
03-07-2005, 15:14
Pewnie, ze wpadne... A na jakim dworcu nocleg? ;Centralny, wschodni czy jeszce inny? ;p

hoomik
03-07-2005, 15:43
druga polowa sierpnia i styka. 2.08 mam urodziny, z kasa nie bedzie najmniejszych problemow. Rodzice tez pewnie dadza sie namowic, tylko musi byc nocleg zapewniony w 100%, bez zadnych manian i farmazonow.

Oxygane
03-07-2005, 15:49
Jak Drom pojedzie, to ja tez moge, sam nie bede podrozowal przez pol Polski :P Jeszcze mnie ktos napadnie i zgwalci

Klimmek
03-07-2005, 15:53
Mnie styka, moge pojawic sie z Taliboyem jesli nasi starzy sie zgodza na pociąg... A spac, mozna nawet w garazu :D

eerion
03-07-2005, 16:25
Jeśli ktoś mnie będzie chciał to pojade :]
Raczej nie będzie problemu z pozwoleniem...

Bambuko
03-07-2005, 17:06
http://sirdel.webd.pl/soldat/forum/index.php?a=topic&t=460&min=0&num=15

Zobaczcie sobie - zorganizowali zjazd grających w Soldata i jakoś nikt nie myślał o noclegu. Przyjechali, spotkali się i pojechali. A wy wszyscy chcecie się wbijać do mnie... Macie przecież jeszcze Parysa, Dobo, Maya, Valla i innych.

kaczi
03-07-2005, 18:01
Hmmm jak Klimmek pojedzie, to też właściwie mogę się wybrać, ale tylko z noclegiem.

PS:
Klimek, znasz Taliboya z RL?
Jak tak, to kto to?

misio15
03-07-2005, 18:03
Heh cos mi mowi ze to nie wypali :P (Przyjada ci co mieli przyjechac).A wogule to trzeba miec hajs na takie cos,a o doswiadczeniu nie wspomnie

Darky
03-07-2005, 18:08
W Sierpniu jade na 2 dni do kumpla z Tibi jak bedzie taki sam termin to wpadne...

hoomik
03-07-2005, 18:35
http://sirdel.webd.pl/soldat/forum/index.php?a=topic&t=460&min=0&num=15

Zobaczcie sobie - zorganizowali zjazd grających w Soldata i jakoś nikt nie myślał o noclegu. Przyjechali, spotkali się i pojechali.
no za***iscie, bede za*******ac ponad 700 km po to, zeby pogadac przez godzine i wracac do domu...

Berburio
03-07-2005, 19:16
A czy karze Ci ktoś zak*****ć 700km aby pogadać godzinke i wracać?

Klimmek
03-07-2005, 19:18
Heh cos mi mowi ze to nie wypali :P (Przyjada ci co mieli przyjechac).A wogule to trzeba miec hajs na takie cos,a o doswiadczeniu nie wspomnie
O jakim doświadczeniu mówisz? Pociągiem jechać nie potrafisz? Nie wiem po co doświadczenie w zorganizowaniu jakiegos noclegu i zrobieniu libacji :D

@hoomik
Też nie będe jechać przez całą Polske zeby pare godzin pogadać i znowu 10h jechać pociągiem.

@kaczi
Taliboy to mój kumpel z browara i z podstawówki jeszcze. ;]

Mentos
03-07-2005, 19:30
Ja z chęcią bym przyjechał... pewnie też bym mógł, ale nie wiem czy bym pasował do towarzycha... tam większość to modkowie i admini... B) jeszce są starsi... wiem jak oni lubią się naśmiewać z młodszych... wiem bo mam brata :p

Berburio
03-07-2005, 19:41
Co do wpadniecia to ja z chęcia;] 18 wyjeżdżam do wawy i siedze do końca wakacji ^^

cFaniak
03-07-2005, 20:47
Jak jest juz zjazd na mazowszu to dla starszej elity... Zrzadzenie losu ;/ Mam tylko 150 km do w-wy, ale za starzy ludzie :/ Jeszcze mnie zgwalca czy cus(dziecko w sieci) <j/k>

hoomik
03-07-2005, 21:26
A czy karze Ci ktoś zak*****ć 700km aby pogadać godzinke i wracać?
Z tego co mi wiadomo, to wiekszosc ludzi CHCE mnie na warszawskim zlocie. A jezeli mam sie na nim pojawic, to mysle ze w Warszawie nie bede krocej niz 2 dni - inaczej mi sie po prostu nie oplaca. A jak szanownemu panu sie to nie podoba, to szanowny pan raczy pocalowac mnie w dupe i nie zawracac mi wiecej glowy takimi durnymi postami. Panimaju?

kaczi
03-07-2005, 21:29
O jakim doświadczeniu mówisz? Pociągiem jechać nie potrafisz? Nie wiem po co doświadczenie w zorganizowaniu jakiegos noclegu i zrobieniu libacji :D

@hoomik
Też nie będe jechać przez całą Polske zeby pare godzin pogadać i znowu 10h jechać pociągiem.

@kaczi
Taliboy to mój kumpel z browara i z podstawówki jeszcze. ;]

A ja go nie znam?

Ja jakby co, to bym z Klimkiem pojechał, tyle że my troooochę daleko mamy..
Trzeba byłoby od razu z noclegiem...

p.l
03-07-2005, 22:17
a wstępnie jaki "program"? bo z Białołęki do Centrum mam 0,5 h, to nie wiem czy mi się będzie chciało tyłek ruszyć :>.

Maethi
03-07-2005, 23:12
Ja bez Optyka nie jade, Optyk bez maxella, maxell bez Tali, tali bez wodki, wodka bez korka, korek bez sklepu, sklep bez wlasciciela, wlasciciel bez zony, zona bez Oxysia, Oxys bez droma, drom bez MatKus-a, matkus bez kompa, komp bez kabli, kable bez serwisu , serwis bez gonzka, gonzek bez gewofa, gewof bez raula , raul bez Parysa, Parys bez slaya, slay bez Kalda, Kald bez misia.

Czyli może będe.

Adolphus Elbragol
04-07-2005, 08:35
Od 3-4 sierpnia jestem w Warszawie, albo w promieniu 100 km od niej. Wiec chyba prawie napewno bede.

Dryb
04-07-2005, 09:46
Najlepsze miejsce na to aby sie spotkać to plac defilad. Ja tylko radzę. Jeżeli będę wtedy w domu to was popodglądam...

Shanhaevel
04-07-2005, 12:28
W sierpniu spotkanie w Warszawie, co do dokładniejszej daty będzie podane później, Superman ma gdzieś wysłać rodziców i można u niego nocować. Jest już zaplanowane, że ja na podłodze, Gewof z Danonką na jednym łóżku. Superman z pewnością udostępni wszystkim nocleg u siebie, więc nie ma obaw. Vall powiedział, że przyjedzie jak nie będzie żadnych ryjów. Nie wiem o co mu chodzi, ale przyjedzie. Superman mówił, że May może wpaść. Myślimy nad zaproszeniem ekipy z Głuchołaz (Drom, MatKus i Oxy). Kaldowi jak się będzie chciało wywalić kase na pociąg to również dołączy. Liczymy na to, że Gewof namówi Gonzka. Dobo i Parys oczywiście mieszkają w Warszawie więc chcąc nie chcąc muszą wpaść. Hoomik prawdopodobnie jak Kald przyjedzie sam się nie powstrzyma i czym prędzej dołączy. Dwimenor również wyjawił chęć przybycia. To wszyscy?
Będę edytował listę, patrząc na reakcje ludzi z #tibia.pl.
Aha bardzo chcielibyśmy aby pojawili się slonik i Koronowany Rycek.

Co do miejsca spotkania jeszcze będzie dokładnie podane i proponuje jak już tam będziemy skupiać się wokół mnie, na sobie będę miał koszulkę Raula, więc łatwo mnie będzie zobaczyć.

A co z Gesundheitem i Kinem? :'( Ich nie będzie? A i może Laureandil. :P

Mnie nie będzie na 100 %. Niestety. :S

Pupilka
04-07-2005, 17:59
jesli odbedzie sie to w jakis weekend i przy piwie (w co watpie patrzac na srednia wieku) to tez wpadne...

Lesavir
04-07-2005, 20:15
A mnie to ktos weźmie?? Ale zlot Tibijczyków bez piwa to jak zlot Tibijczyków bez piwa xD Ja chce jechać spotkać sie z Tibijczykami...Ciekawe czy tesh macie manie gadania o Tibii 25h na dobe :] Jak tak to bardzo się ciesze... Jeżeli potrzebujecie ekipy to możecie pisać...Postaram się wpaść... 8o

Descartes
05-07-2005, 09:19
A mnie to ktos weźmie?? Ale zlot Tibijczyków bez piwa to jak zlot Tibijczyków bez piwa xD Ja chce jechać spotkać sie z Tibijczykami...Ciekawe czy tesh macie manie gadania o Tibii 25h na dobe :] Jak tak to bardzo się ciesze... Jeżeli potrzebujecie ekipy to możecie pisać...Postaram się wpaść... 8o

To, że forum o Tibii, wcale nie musi oznaczać, że oni będą cały czas o Tibii gadać (duża część osób nie gra). Prawdopodobnie będą pić żubra i gadać o wszystkim co im się nawinie. :]

Osobiście lubię zloty, ale czytajcie post Mentosa... (z tym, że nie mam starszego rodzeństwa, ale bywałem już na tego typu zlotach) Poza tym od Śremu do Warszawy to trochę daleko...

Lesavir
05-07-2005, 10:34
Ok Ok... To Możemy pogadać o rzeczach niezwiązanych z Tibią ale musi być piwqo... Najlepiej "SPECJAL CZARNY W BUTELCE" :evul:

hoomik
05-07-2005, 10:58
jesli o mnie chodzi, to bardzo bym sie cieszyl, gdybys sie na tym zlocie _nie_ pojawil... robisz z siebie idiote tutaj, nawet nie chce wiedziec jaki jestes naprawde.

Klimmek
05-07-2005, 15:43
Ja bym chciał aby był to zjad ludzi z IRCa, gdyż tam już się mniej więcej znamy (tylko przez Internet, ale zawsze), wiemy co po kim można się spodziewać itp.
A użytkownicy forum... Ci co mają organizować nocleg, czyli warszawscy IRCownicy, napewno bali by się gościć ludzi, o których kompletnie nic wiedzą.

Tak w ogóle to jeżeli na ten zjad przyjedzie chociaż 10 osób to będzie dobrze. Większość z nas mówi w 100% przyjedzie, bo napewno chcą pokazać, że są niewiadomo jak dorośli i mega mastahy. A tydzień przed zjazdem nagle im coś wypada albo nagle się zorientowali że jednak do Warszawy mają w****u daleko i nie mają czym przyjechać a na bilet PKP/PKS nie mają pieniędzy.

Ja mówie, że przyjade tylko jeżeli wszystko będzie pewne i nie okaże się ze zamiast dobrze się bawić to spędzimy noc na dworcu albo kręcąc się po miescie jak banda debili, i przyjade tylko z Taliboyem, bo nie mam zamiaru przebywać w Warszawie sam, bez najlepszego kumpla.

I muszą być browary i wódka!

@Down
Ja moge tak twierdzić po tym, że nie znasz ortografii i zamiast pisać 'sz', 'ku', piszesz 'sh', 'q'. Bardzo w****iające to jest i ciężko sie czyta.

Lesavir
05-07-2005, 15:46
jesli o mnie chodzi, to bardzo bym sie cieszyl, gdybys sie na tym zlocie _nie_ pojawil... robisz z siebie idiote tutaj, nawet nie chce wiedziec jaki jestes naprawde.
Hoomiczq a czemu twierdzisz, że jestem idiotą?? Może ty masz jakis inny tok myślenia i sprawy, które dla mnie są oczywiste, Ciebie śmieszą... Jeżeli masz jakieś konkrety przeciwko mnie to proszę Cie, abyś mi je napisal

Baron Kaldrick
05-07-2005, 16:47
Tak w ogóle to jeżeli na ten zjad przyjedzie chociaż 10 osób to będzie dobrze. Większość z nas mówi w 100% przyjedzie, bo napewno chcą pokazać, że są niewiadomo jak dorośli i mega mastahy. A tydzień przed zjazdem nagle im coś wypada albo nagle się zorientowali że jednak do Warszawy mają w****u daleko i nie mają czym przyjechać a na bilet PKP/PKS nie mają pieniędzy.
Dlatego ja od samego początku mówiłem,że mój przyjazd jest wielce niepewny.

Black Warior
05-07-2005, 21:57
Ja chciałbym przyjechać ale niemoge mieszkam jakieś 500km od Warszawy,mam legitymacje kolejowom ale rodzice nieprzepadają za Warszawą ;( ;( ;( ;( ;( ;(

hoomik
05-07-2005, 22:06
nie wyobrazam sobie, jak rodzice mogliby puscic 13-latka samego na drugi koniec polski... jeszcze sie dziwi, bosz...

kaczi
05-07-2005, 22:09
Klimek:
A o mnie to zapomniałeś czy co?

Ja bez was nie jade ;)

Ale mówię:
Jak będe mógł, to najprawdopodobniej pojadę ( Dla tych co się o mnie boją, to klimek odpowiada za mnie ;))

gorgi
06-07-2005, 18:28
mnie tam raczej nie chcecie widzieć, wiec nie mam po co jechac

Monte
06-07-2005, 19:14
Humm... A miejsca w piwnicy jakieś wolne są? 0o Albo pod wycieraczką.. Dobra to ja już lece z fujarką pod sklep, trzeba byłoby coś pieniążków na bilecik do W-wy uzbierać.. See you in Warsaw!

hoomik
06-07-2005, 20:31
Humm...
czemu za kazdym razem jak ktos to powie, to mam wrazenie ze jestem wolany? ;p

Ktos sie w koncu zaoferowal z noclegiem? Ja na 75% bede miec zalatwiony cieply nocleg przez zioma z innego forum, ale jak mam sie sam tluc taki kawal drogi...

kaczi
06-07-2005, 22:07
Ja Klimek i Taliboy raczej jedziemy.
Tyle że bez noclegu ja się nigdzie nie ruszam...
A co do dojazdu:
Pociąg z Głuchołaz jedzie przez Opole raczej nie? :)
A Pociąg z Opola jedzie przez Wrocław nie?

Więc możnaby się jakoś ustawić, żebyśmy mogli razem jechać.

Pacek
06-07-2005, 22:45
a nie możecie ludize pod namioty, zawsze to pewny nocleg, sucho, nie pada, przecież do okoła warszamy są pola namiotowe, a tak wogole to ogólnie zaproszeni sa wszyscy czy tylko ci wymienieny w poście numer jeden, bo widziałem że odezwało sie paru takich co ich imona nie figurowały w liście zyczeń raula, ogólnie fajna sprawa taki zlot, tylko jak już ktoś wyżej napisal (chyba chomik) lepij już o sobie wiedzieć troche na przykład z irca niż spotykać sie z niewiadomo kim w ciemno
ps. w sumie to nie wiem po co napisałem tego posta [; chyba z nudów

hoomik
06-07-2005, 23:08
tylko jak już ktoś wyżej napisal (chyba chomik)
Nie Chomik, tylko hoomik. To raz. Dwa - nie, to nie ja mowilem. Trzy - nie bede za*******ac 700 km po to, zeby spac pod namiotem w najwiekszym miescie w polsce. Daruj, takie rozrywki wole sobie zalatwiac na miejscu... Poza tym - to, ze jest sucho teraz, nie oznacza ze za miesiac tez musi byc.

Plastex
10-07-2005, 18:35
Na 90% będę bo mieszkam w wawie(to 10% to wyjazd za granice).
Superman ma jakąś villę lub hotel, że nocuje tyle osób?

Gunir
10-07-2005, 18:44
Ja chciałbym przyjechać ale niemoge mieszkam jakieś 500km od Warszawy,mam legitymacje kolejowom ale rodzice nieprzepadają za Warszawą ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Eeek? Co to jest legitymacja kolejowa? -.-''

Klimmek
17-07-2005, 18:00
Legitymacja kolejowa umożliwia przejazdy za darmo.

(...) Pociąg z Głuchołaz jedzie przez Opole raczej nie?
A Pociąg z Opola jedzie przez Wrocław nie?

Więc możnaby się jakoś ustawić, żebyśmy mogli razem jechać.
Wątpie żeby z Opola był pociąg do Warszawy przez Wrocław. Trzeba by przesiąść się we Wrocławiu i z Wrocławia jechać do Warszawy.

Dechsta
17-07-2005, 20:13
@Edit:
Kaczi, jeśli niechcą dać noclegu, to po co będziesz jechał? dupe im zawracać?
A jeśli to spotkanie jest na taką skale, to powinien mieć nocleg.

Klimmek
17-07-2005, 20:44
Eee... Dechsta... Przepraszam bardzo. Ale kulturalnie śmiem sądzić, że nieletniej osobie nie wynajmą pokoju w hotelu. U twojej cioci też nikt nie będzie chcial spać. Hemp Gru obejdzie sie bez mojego komentarza...

SAKU
18-07-2005, 21:21
Ja moge wpasc mam nie daleko do centrum z pragi pln

Lightblader
29-07-2005, 15:15
hmm... Jakby udało spotkać sie modkom w Wawie, to może na przyszły rok dałoby sie zoorganizowac konwent tibijski, też w/albo w okolicach Wawy. Moj brat organizował coś w podobie, wynajął szkołe, ludzie przyjechali, byli 3 dni, nocowali w szkole- było pozytywnie. A w jakich dniach dokładnie byście przyjeżdżali od Wawy?

Koronowany rycek
16-08-2005, 23:09
Na 100% przyjedzie blach knight, który od wielu lat mieszka w swojej willli ""dworcu pkp/pks"" oraz maxi skywarien zapiszcie chlopaków:)

Blaszak
16-08-2005, 23:24
ahahaaha ale smieszne koro ahahaa ale mnie rozbawiles huhu..