Pokaż pełną wersje : blokowanie gsa przez 9 lvl
najemnikberserkerpit
03-07-2005, 17:15
no wiec pewnego razu z nudów postanowilem nakręcić sobie filmik.jedyna postac , ktora byla do popsucia to stary char kolegi. poszedlem nim na ghostland...... ............... a reszte zobaczcie sami :cup:
link:
http://rapidshare.de/files/2773102/lvl9_bloczy_gsa.rec.html
O.o Ten GS to jakiś zepsuty był ~.~
Wytrzymałeś dużo hitów jak na 9 lv który nie ma nic do leczenia i eq jak z rooka :>, może coś źle policzyłem ale było ich chyba około 7 ?!
Troche się jednak zawiodłem... Myślałem, że idziesz z jakąś ekipą i macie zamiar go zabić a nie że tylko wejdziesz i padniesz...
Miałeś dużo szczęście ale to dobry film dla tych co myślą że padna od 1 hita na 30 lvl sorca :D
najemnikberserkerpit
03-07-2005, 18:13
dzieki za coment ;) nom masz racje moze faktycznie powinienem napisac, ze to tylko kilka sekund i ded, ale wczesniej wspomnialem ze to z nudow :p :)
Ja mam zamiar zablokować gs-a na 8lvl. Nie wiecie może czy skille 70/70 wystarczą?? Na razie mam 50/50 ale się nie poddaje :]
@up
wystarczą skille 50/50 jesli masz 4mlv i jakies eq ;p i oczywiscie niech jakis kolo cie uha na wszelki wypadek :D
@up
wystarczą skille 50/50 jesli masz 4mlv i jakies eq ;p i oczywiscie niech jakis kolo cie uha na wszelki wypadek :D
Też w to wątpie :confused:
Jak ja blokowałem gs'a to mi po 185 hp up walil B)
Lukasaldo
14-07-2005, 10:06
Z gs'ami to roznie bywa :P ostatnio jak z kolegami na pohu bylem to blokowalem na tzw. 3 gs czyli walil w armor i ladny hit poszedl 253 xD :P
<Żurafff>
14-07-2005, 10:06
Co to za idiotyczny pomysl . Zebys go bloknol a ekipa zarznela . Ty natomiast
wszedled i padles, naprawde sztuka .
P.S a tytuł powinian brzmieć " 9 lvl pada na gs-sie " X(
O.o Ten GS to jakiś zepsuty był ~.~
Wytrzymałeś dużo hitów jak na 9 lv który nie ma nic do leczenia i eq jak z rooka :>, może coś źle policzyłem ale było ich chyba około 7 ?!
Troche się jednak zawiodłem... Myślałem, że idziesz z jakąś ekipą i macie zamiar go zabić a nie że tylko wejdziesz i padniesz...
Miałeś dużo szczęście ale to dobry film dla tych co myślą że padna od 1 hita na 30 lvl sorca :D
lol??
Jak bedę miał wolny czas to pójde na poh wezme gs'a spod domku postoje przed templle z minute i przekopiuje Ci strzały...
Co do blokowania sorcem gs'a najlepiej z mana shieldem(nie polecam z uhów)
PS : @Zuraff to nie padanie tylko Kamikaze :D
Inter-Ziom
14-07-2005, 10:25
Fajny filmik ale myslalem ze bedziesz wial
Ja mam zamiar zablokować gs-a na 8lvl. Nie wiecie może czy skille 70/70 wystarczą?? Na razie mam 50/50 ale się nie poddaje :]
Wiesz dla mnie przy shieldingu 75 gs czasem wali po 200. Pamiętaj, że czlowiek na 8 levelu ma 185 hp, więc może cię położyć za 1 hitem.
ja dostalem hita : 09:27 You lose 272 hitpoints due to an attack by a giant spider.
na 25 bloczylem i ponad pol hp mi zeszło ;) pikawa była ale dałem rade i potem siedzialem z 2h na huncie i 0 loota :(
buahhahahahaha
OMG!!! co za scierwa z tego kolesia
to ma byc blokowanie?!
chyba cie cos boli X(
juz lepiej nie mozna klamac
buhahahahahha
ale z ciebie mozna sie nawet polac
nawet 30 latek by z ciebie polal
buahahahhaha
ale ****
najpierw mowi ze bloczyl
a tu ded za 5 ciosami
buahahhahahahaha
Kumagoro
14-07-2005, 20:56
ten GS chyba jakiś anemik, mojego brata jak tam wpadł przez przypadek na 11 poziomie to dosłownie go stratował (scale arm, brass legs, dwarven shield, soldier helmet, longsword)
Może ots....? Ale HARDCORE jeżeli RL Tibia.... Gz :D
Ja na 36lv skile 78/78
eq mialem: G legi Dsm Rh Mms Bs Aol Steels (wypozyczone)
I dostawalem nieraz po 200+ na pohu i byl tylko 1gs na blocka
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.