zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Zmiana celu

SajaCk
23-03-2004, 21:55
Niewiem jak wy ale ja wprost nienawidze tego jak potwory sie na ciebie przerzucaja np.

Bylem na huncie z 2 qmplami 58 Elite i 83 Master poszlismy na DL - pierwszy raz tam bylem i pod namowa mojego qmpla poszlem tam na 18 lvl ze skilem 60/45. Na poczatq wszystko bylo OK. DL padaly a ja za kazdego dostawalem ok 400 expa. Za ktoras proba bicia qmpel zlurowal kolejnego a ja trzymalem dystans jaki sie tylko da az tu nagle DL idzie na mnie i BuuUu. Ja w panice exurke vita zawsze zbindowana i na gore wraz z sorciem, a na goze 2 dragi OMFG i na dol z powrotem na dolwe jusz DL nawalak najta ale znowu na mnie a ja w gore a na goze przecie te 2 dragi i wystarczylo 1 kombo i "You are ded"

Sephiroth
24-03-2004, 00:22
Generalnie te zmiany celu są po to żeby jakieś maleństwa jak Ty nie chodziły na duże potwory, w pewien sposób to spowalnia upadek Tibijskiej gospodarki. A przeciwnika sobie wybrałeś niezłego bo ja mam na DLu zgon na lvl 70, a na 73 przeżyłem tylko dlatego że zdążyłem e-ring na palec założyć. (bydlę bezczelnie ominęło blokera i jak tylko pierścionek założyłem mi kombosa wypaliło)

re:down: Nie chcesz wiedzieć ile ja zgonów na zielonych jaszczurkach zaliczyłem... Ja sam tego wolę nie wiedzieć ale było ich dużo...

SkiLo
24-03-2004, 01:30
ja tam na takie hardkory narazie nie chodze. troche smigam na zielone jaszczury wiec widze jak one potrafia byc wredne (raz po combo zaliczylem zgona :/).

Ithelios
24-03-2004, 13:11
I bardzo że CIPy wprowadziły zmiany celu bo dodało to zachowaniu potworów przynajmniej minimalizm realizmu.Przed update 8 lvl sorc gsa bił blokując e-bombą,a 8 lvle palki z wypasionymi skillami na BK z blokerami chodziły(nie śmiać się-znam takie przypadki).Masz nauczkę na przyszłość że czerwona kapusta musi troszkę poczekać ;)

Wizard
24-03-2004, 16:05
ja ostatnio bylem na smoku z qmplem on blokowal i smok czesto sie na mnie przezucal a po chwili znowu wracal

meack
24-03-2004, 16:58
Masakra jest z tym przezucaniem sie potworków na innych palverów djmy na to gs ktos se ciagnie ty przechodzisz obok i jak mu cos odbije to sie przezuc na ciebei :(