zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Umarlaki w Ab

evilKRIK
03-07-2005, 22:48
a piramida na wybrzeżu wyspu jest nawiedzona przez nieumarłych....... Tak pisze w komentarzu AB, o jaką piramide chodzi?! jak chodzi o to podziemie z szkieletami, 2 ghulami,Slimami,Snakiem i Posion spiderem to ja tam żadnej piramidy nie widze. Na mapie też nie ma pokazanej piramidy. Gdzie to jest?!

Marcin of shadow
03-07-2005, 23:00
Nie slyszalem o piramidzie w ab?? Jestes pewien ze chodzi ci o ab moze jednak arkhanum??

Ellenhorin
03-07-2005, 23:42
A moze chodzi o hellgate :confused: Tam przy mijescu w kotrym sie pojawiamy jest sporo ghuli skeletow i 1-2 dsy a o piramidzie w ab to nie slyszalem

Fredrio
04-07-2005, 00:05
a piramida na wybrzeżu wyspu jest nawiedzona przez nieumarłych.

Czyli jakis bląd w opisie lub istnieje jakas piramida nie znana ludzią.

(Moze to tajna siedziba modów o której tylko oni wiedzia??;))

Gold'Ciaper
04-07-2005, 00:14
Ja tam w Ab jestem zawsze mieszkam długo i piramidy to tam nie spotkałem...chyba ze sobie wyobraziłeś ją:P Pozdro :confused:

Andrea
04-07-2005, 00:24
Poniżej powierzchni straszne potwory czają się na nieostrożnych podróżników, a piramida na wybrzeżu wyspu jest nawiedzona przez nieumarłych.

No właśnie, jaka piramida? I gdzie to jest na wybrzeżu wyspu ?
A myślałem, że Ab znam bardzo dobrze.

Madius
04-07-2005, 05:42
W Ab'Dendriel nie ma żadnej piramidy, a miejsce o które ci chodzi to najprędzej podziemia dokąd można się dostać 2 drogami z trolli i przez dziurę w północnej części miasta (weź łopatę). Pierwszym wejściem od razu są 3 szkielety, a drugim tylko 2. Są tam węże, trujące pająki, ghoule, roty, slimy i szkielety. To dość łatwe expowisko dla nisko poziomowego rycerza lub paladyna, chociaż druid i czarodziej też coś dla siebie znajdą. :)

Spedit
04-07-2005, 09:14
Na wschód od Ab jest "Piramida"
nazwano ją tak ponieważ każde piętro jest coraz mniejsze

Tasior
04-07-2005, 09:19
Kufa, aż sprawidziłem na mapce, i tam nie ma literki "A".

evilKRIK
04-07-2005, 10:47
Ja tam w Ab jestem zawsze mieszkam długo i piramidy to tam nie spotkałem...chyba ze sobie wyobraziłeś ją:P Pozdro :confused:

A ty chyba czytać nie umiesz... Wejdz se na na mape Ab w sziale mapy i tam piszą o jakiejś piramidzie, której jakoś też nie widziałem :confused:

evilKRIK
04-07-2005, 10:53
Chodzi o draconie!

Diuks
04-07-2005, 15:45
Łół czy wyście nie kumaci? Pisze wyraznie na brzegu wyspy - AB leży na kontynencie. Ale podziemnym przejsciem moża przejsc na wyspe - Draconie i tam jest piramida z nieumarłymi od szkieletów po mumie i dsy... i dragi ale one chyba nie są nieumarłe !!?? (nie opowiem bardziej bo QS)

Dark Blondi
04-07-2005, 19:51
heh ja w ab nie widzialem nigdy zadnej "piramidy" :)

niechce sie czepiać ale co do twojego "Best Monster Team" to troche slabo jak na taki lvl i mlvl :)

*MaTi*
11-07-2005, 23:03
Chodzi o draconie!
Dobrze chłop mówi ^^, szkoda że teraz to czytam, bo bym to samo napisał...