Dark Brozyn
04-07-2005, 10:52
No więc tak... Jak miałem 30 lvl to z kumplem postanowili¶my sobie zrobić Family Broocha (czy jak to się pisze...) no i sobie połyneli¶my na Wyspę Królów. Pochodzili¶my chwilkę wokoło aż w końcu się nam znudziło... Znależli¶my klucz w szafce i weszli¶my na górę.. I to był bł±d... -.- Wybili¶my chyba z 10 respów monków. OK, wracamy. Hi. NPC zaczyna pieprzyć żę byli¶my monki i nie chce słuchać nas.. No to lipa... Poprosili¶my kumpli i nas teleportowali... I do wczoraj mi to latało, a po co mi tam już nie potrzebuje i¶ć... Tylko że wczoraj advance na 60 lvl i kumple mi mówi± że mam i¶ć z nimi na banshee.. tylko że quest zaczyna się na tej wyspie...
Więc jak możecie to powiedzcie jak± cenę zapłacę za zabijanie tych monków albo jak kto¶ zna drogę przez ghostland to niech napisze czy tam jest ciężko, ewentualnie jak ma filmik niech wy¶le na serwa i poda linka. Byłoby miło... thx z góry
Więc jak możecie to powiedzcie jak± cenę zapłacę za zabijanie tych monków albo jak kto¶ zna drogę przez ghostland to niech napisze czy tam jest ciężko, ewentualnie jak ma filmik niech wy¶le na serwa i poda linka. Byłoby miło... thx z góry