PDA

Pokaż pełną wersje : Kazordoon Prisoner

Asasyn
04-07-2005, 13:27
Ehm..powiedzcie jak wiecie skąd wziąć klucz do więzienia z kazz..jeśli QS..to powiedzcie czy to quest.czy sie kupuje czy jakoś inaczej.

gryzzly
04-07-2005, 13:34
kluczy tych sie nie kupuje lecz trzeba je znaleźć nie są one trudne do znalezienia więc jak dobrze poszukasz to zanjdziesz :D

Wilq
04-07-2005, 13:35
Po pierwsze byl juz taki temat, wiec jesli laska to poszukaj.
Po drugie to QS wiec odpowiedzi nie otrzymasz.
Po trzecie close plx...

Edit: Jak jestes low lvl to nawet tam nie podchodz :P

Asasyn
04-07-2005, 14:15
low level to jestes ty! ja mam 77level oblecialem cale kazzo jakos klucza nie znalazlem...i nie kozakuj tak "close plix"bo to ze noob jestes i kiedys juz gdzies wyczytales to nie znaczy ze musisz innych pogardzac i pokazywac swoja wyzszoszc, której jednak nie masz!!

evilKRIK
04-07-2005, 14:29
Ja go znalazłem w sklepie u Nolina i tego drugiego, lezał se na ziemi XD ktoś wywalił a ja miałem farta.

Nawi
04-07-2005, 14:39
low level to jestes ty! ja mam 77level oblecialem cale kazzo jakos klucza nie znalazlem...i nie kozakuj tak "close plix"bo to ze noob jestes i kiedys juz gdzies wyczytales to nie znaczy ze musisz innych pogardzac i pokazywac swoja wyzszoszc, której jednak nie masz!!

heh to ty wlasnie pokazales ze jestes n00b, on ci wyraznie powiedzial ze to QS i nikt ci nie odpowie tu to myslisz ze co? Naucz sie sluchac. ten 77 lvl to chyba ktos ci nabil albo jestes jakims ownerem drugim czy ktoryms tam tej postaci. Nie zachowuj sie jak dzieciak.

Ps. Zamknijcie temat

Czarniawy
04-07-2005, 15:27
taki temat juz byl dosc dawno i akurat to ja tu zrobilem QS mowiąc gdzie jest klucz po czym dostalem ostrzeżenie poziomu 1:P

a tu ten cytat z ostrzeżenia:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Zostrałeś ostrzeżony za: tą wiadomość. Twój poziom ostrzeżenia teraz to: 1. Powód ostrzeżenia : Udzielanie informacji o znalezieniu klucza.. Jeśli masz jakieś wątpliwości, odpowiedz na tą wiadomość. Dr. Omader