Pokaż pełną wersje : Tragiczny orc atak na harmoni
http://rapidshare.de/files/2793315/or_atak.rec.html <---- jak w temacie . troceh krotki ale ostro bylo :D
Zastanawiam się co sobie pomyślałeś, jak się zrespiła druga tura wokół Ciebie... ;)
Biedny jesteś :D. Niezły invasion był. No może nie aż taki tragiczny, bo przecież każdy jest podobny. Tragiczny dla ciebie ;). Mogłeś się trochę usunąć, to by było trochę więcej oglądania.
Zastanawiam się co sobie pomyślałeś, jak się zrespiła druga tura wokół Ciebie... ;)
Jak sie zrespily to tak mi pikawa chodzila niewiem czemu bo i tak nie gram tym charem ale te ataki to na faze sa :D . Poszedlem tam tylko po deda i pusty backpack z ridera B)
Dwimenor
04-07-2005, 14:35
Niech to, też chciałem się przejść, ale jak doszedłem do statku okazało się, że kasy zapomniałem :/
No cóż, tak to bywa. A co do filmu:
Ziom Rafko: wiecej!!!
Jul 04 2005, 13:18:31 CET Killed at Level 35 by an orc warlord
No to ma więcej.
oo no ladnie sie zrespily, nie miales szans zadnych hehe ale jazda 8o
Grzesiex
04-07-2005, 14:50
o żesz w du** palec! Jak zobaczyłem, jak to wszytsko sie naokoło ciebie zrespiło, to mi gały wyszły O.o 8o
No no ładny najazd, że też mnie tam niebyło ;( ;(
sorcer i druty broniacy thais dziekuja low levelom za blokowanie bramy i jedynej drogi ucieczki -.-
Napisze to samo co na tibia.com
Mam nadzieje, ze nastepnym razem te low levele stana w pierwszej linni obrony! (mieso armatnie)
Hehhe tak to jush jest ... Ja tesh blokowalem innych a oni blokowali mnie :D taka zaleznosc. Na koncu wszyscy buszowali po cialach inni wrzucali trupy na cmentarz :P . WIECEJ TAKICH ATAKOW !!!!
Grundos'clubbaser
04-07-2005, 16:13
Erm, pamiętam jak dopiero się zaczynały pierwsze ataki wogle w tibi, ludznie byli tak spłoszni ze nie wiedzieli co robić... pamiętam te filmiki, 70 % osoób padało jak muchy nie więdząc kiedy i skąd nadzejdzie atak...
ah już niedługo test server no to nowa Inwazja...
a co do filmiku... no pecha to ty miałeś... lol
pozdro
Tylu ludzi było że jak koło ciebie się 3 zerki i leader zrespily to zerk raz cie walnal potem chwile jakby sie zastanawial na kogo sie rzucic i wreszcie wszystkie na ciebie polecialy ;)
Nosfe Draconis
04-07-2005, 20:14
No a ja nie dobieglem, a mialem w zanadzu uhy, explo i sword ringi :/ tylko 1 szamana ubilem i to tyle :/ Moze przy nastepnym ataku bede mial wiecej szczescia i dobiegne do kilku zerków/liderów.
@Dwimenor
Jaki lvl masz na harmonii??
-=DanieL=-
04-07-2005, 20:28
Za***isty filmik :P ale sporo ludu padło za***iste te orc ataki
Ech znowu się lognołem za późno i omineła mnie taka zabawa. :(
Jednym slowem... MasakrA? Ciekawe jak te walki sie dalej potoczyly?
To byla ostatnia fala po tej stronie thais :P A tak chcialem cos fajnego znalesc no coz ;)
skomentuje tak, dobijają mnie filmy z najazdów kręcone przez looterów >.< Jeśli już się czymś takim trudnisz to chciaż nie dawaj filmiku i się nie ośmieszaj.
Poprostu hardcore... ale najlepsze jest to ze pcha sie tam masa hlvli i jest to okazja na nabycie fajnych itemkow za free :P trzymac sie z tylu i zabierac looty w dednietych h lvl :) :P
skomentuje tak, dobijają mnie filmy z najazdów kręcone przez looterów >.< Jeśli już się czymś takim trudnisz to chciaż nie dawaj filmiku i się nie ośmieszaj.
Poszedlem tam zeby zobaczyc jak to wyglada bo nie bralem nigdy udzialu w takim ataku a jak by sie cos trafilo to bym sie cieszyl
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.