Pokaż pełną wersje : Czy po "banie" znikają rzeczy..??
Niedawno dostałem "bana" za używanie macro :(. Robiłem runki a tu mi GM przyszedł i dał bana na cały lipiec. Sęk tkwi w tym że nie wiem czy po czymś takim trace rzeczy..??
Jeśli orientujecie się czy rzeczy zostaną przy mnie czy też nie, to bardzo prosze piszcie...
Heliwurab
04-07-2005, 15:26
Raczej nie powinny "znikać", ponieważ to jest bardzo nieładnie dawać tylko na miesiąc bana, a po powrocie do gry nie mieć juz eq.. Z jednej strony to dobra kara dla nieuczciwych graczy, ale z drugiej strony to troche za dużo.. ban i zero eq.. nie, raczej nie traci się eq..
Raul, byłeś troche szybszy -.-
Niedawno dostałem "bana" za używanie macro :(. Robiłem runki a tu mi GM przyszedł i dał bana na cały lipiec. Sęk tkwi w tym że nie wiem czy po czymś takim trace rzeczy..??
Jeśli orientujecie się czy rzeczy zostaną przy mnie czy też nie, to bardzo prosze piszcie...
Serdecznie dzięki za odpowiedzi... (a tak wogóle czy komuś by sie chciało robic 2 bp SD siedząc non-stop przy kompie?? Raczej nie. Ja wybrałem Makro które robi mi runy przez noc. Jeśli uraziłem graczy nieużywających programów pomocniczych do Tibii to przepraszam. )
Wkurzony
04-07-2005, 15:35
po co cytujesz sam siebie?? :P
Rzeczy nie znikają.
Serdecznie dzięki za odpowiedzi... (a tak wogóle czy komuś by sie chciało robic 2 bp SD siedząc non-stop przy kompie?? Raczej nie. Ja wybrałem Makro które robi mi runy przez noc. Jeśli uraziłem graczy nieużywających programów pomocniczych do Tibii to przepraszam. )
Gdybyś grał legalnie to byś teraz przez ten miesiąc zrobił więcej sd niż robiłeś do tej pory na macro. Twój wybór.
Gdybyś grał legalnie to byś teraz przez ten miesiąc zrobił więcej sd niż robiłeś do tej pory na macro. Twój wybór.
Hmmm..... bardzo fajnie ale ciekawe jak bym połączył pracę z grą?? W nocy chce się wyspać anie robić runy..:/ A poza tym po co ludzie robią takie coś jak macro??
ja dostalem bana za makro a wgole makro nie uzywal i 30 dni poszlo w plecy
i co tu zrobic napisalem skarge do gm ze za nic mi bana dali a on odpiasal ze jak mi cos nie pasuje to zaraz moge dostac deleted accouna i pogadaj sobie z podymami kto wie co moze im odje***
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.