Pokaż pełną wersje : Skille...??Komu szybciej rosną...??
Mam pytanie odnośnie skilli. Słyszałem że palladynowi szybko rosną skile do 60(w distanse fighting) a knightowi szybko tylko do 50(w różnego rodzaju broni miotanych.). PLX ODPISZCIE CZY TO PRAWDA~~THX:D
Knight - szybko rosnie axe, sword i club w porownaniu do innych profesji.
Paladin - distance.
Druid badz sorcerer - magic lvl, ale za to bardzo wolno rosna mu inne skille.
Fishing u wszystkich rosnie identycznie.
Shielding u rycerza i paladyna rosnie tak samo.
Czas osiagniecia skilla wraz ze wzrostem zwieksza sie.
To prawda palladynowi skile rosną szybciej ze względu na inny sposób naliczania dista. Tak na przyszłość użyj pierw opcji szukaj, takich postów komu szybciej skile rosną były już dzisiątki . :confused:
To prawda palladynowi skile rosną szybciej ze względu na inny sposób naliczania dista. Tak na przyszłość użyj pierw opcji szukaj, takich postów komu szybciej skile rosną były już dzisiątki . :confused:
Sorki to się więcej nie powtórzy:P
[QUOTE=paw3]To prawda palladynowi skile rosną szybciej ze względu na inny sposób naliczania dista.
a nie wierzyles mi kieru :p
i po co sie tu udzielac jak zaglada powiedzial co powiniliscie wiedziec :P
palkowi szybko rosnie dist a jakby wolno to by nam race poodpadaly ze zbierania spear
Najszybciej rosną palowi i rycowi, z tym że palkowi rośnie wolniej shield ale za to szybciej skill dista.Słyszałem że palek zrobi 60 dista w tym czasie co rycek 50 club, sword lub axe ale czy to prawda niewiem. :]
Euratielek Dard
04-07-2005, 21:13
Wszystko zalezy od tego czy umiesz trenowac ale jesli chodzi ci czy szybciej zrobisz pallem np 70 dystans niz knightem 70 sword/axe/club.To powiem ci ze pallkiem szybciej leca skille .Mam nadzieje ze o to ci chodzilo :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.