zaloguj się

Pokaż pełną wersje : cycki :D (tylko bez skojażeń)

Krzychu_tibijczyk
04-07-2005, 17:06
więc tak jestem palkiem 20 lvl 58/48.
niewiedzialem gdzie expic więc niektóry muwili mi żebym poszedł na dwarfy soldiery(raz poszedłem poexpiłem hwile nagle żuciło się na mnie z 6 i ded)
a niektóży żebym poszedł na cycki :D.
tylko mam taki problem ja znam dwa expowiska cycków:
cycki na poludnie od thais kolo 1 cycek na 15min~
Mount Sternum kolo 2 cycki na 10min~
więc do jakiego wniosku dochodzimy:
ZUPEŁNA STRATA CZASU!!
więc prosil bym żeby ktoś powiedzial mi o jakims fajnym expowisq cyck€w dla palla, no hyba żeby ktoś mi poradzil wogule jakieś inne potwory

!!Sry za moje błędy ortograficzne JESTEM DYSORTOGRAFEM!!

zimne_piwo
04-07-2005, 17:11
heh...nie wiem na jakim serverze grasz, bo u mnie są na poludnie od thais 5-8 cycow...tylko idz dalej, nie stawaj przy guardzie....potem masz ich "hotel" tam schodzisz i tez masz.... pozniej idziesz na polnoc i masz caly "labirynt" a w nim tez kilka cyckow :D

milego expienia

EDIT: co do dwarfow to idziesz do kazzo i chodzisz po dwoch pierwszych poziomach...tam masz tylko dwarfy i d soldiery...czasami zdarzy sie jeden guard jak zle skrecisz :P

Nawi
04-07-2005, 17:12
Najlpesze expowiska cyckow to cyklopolis (4 pacc ofcourse), ale cyco-mountain :p tez jest dobre, ale wejscie od strony thais. Ja jeszcze zanim mialem pacc expilem tam palkiem do 30 lvl i szybko szlo.

Krzychu_tibijczyk
04-07-2005, 17:43
heh...nie wiem na jakim serverze grasz, bo u mnie są na poludnie od thais 5-8 cycow...tylko idz dalej, nie stawaj przy guardzie....potem masz ich "hotel" tam schodzisz i tez masz.... pozniej idziesz na polnoc i masz caly "labirynt" a w nim tez kilka cyckow :D

milego expienia

EDIT: co do dwarfow to idziesz do kazzo i chodzisz po dwoch pierwszych poziomach...tam masz tylko dwarfy i d soldiery...czasami zdarzy sie jeden guard jak zle skrecisz :P

hyh spoxik poszedłem do tego hotelu seszlem i tam kolo mnie 3 cycki uciekałem a tu z drugiej strony 2 cyce i juz uciekalem na góre to mialem juz red hp ale mialem w pogotowiu exure vitke ;)

Madius
04-07-2005, 19:33
To jakie ty masz skille? Chociaż lepiej nie mów. :p

Black Warior
04-07-2005, 23:15
przed wejściem do thais od strony kazo niema szans na expienie jest zbyt mało cycków.Ale za thais od strony fibuły jest dużo cyclopów,mino guardów i minosów
według mnie jest to dobre expowisko dla knigtów i palów :)

DudeQ
06-07-2005, 01:23
Heh...
Tez gram Palladynem i czesto chodze na cycki i soldki i niewiem jak tam mogles dednac :> powiem Ci jak ja robie ^^ :P . Ide na cycki nieraz z kumplem ktory blokuje mi te pietra wyzej :D i po cyckach na dwarfy i tak na okrglo i jakos exp leci mi wspaniale :P