Pokaż pełną wersje : Lurowanie....
Bloody'Work
04-07-2005, 17:49
Co to znaczy ze potwor zostal zlurowany :confused: plx odpowiedzcie :baby:
Jeśli jakiś potwór został zlurowany, oznacza to że został wyciągnięty z miejsca swojego spawnu przez gracza.
Lure - z angielskiego znaczy wabić.
To oznacza, że " wyciągasz " potwora z miejsca jego respawnu. :p
czarownik iwanow
04-07-2005, 18:16
czyli to co ja wlasnie robie z arcanami :)
Co jak co ale dzial to umiesz wybierac... lurowanie w dziale magia ... :X!
Lurowanie - wyciąganie potwora z miejsca w którym się "rodzi" (spawnuje)
-=Elve The Hero=-
04-07-2005, 20:34
Ehh...
Rulowaniem nazywane jest wybawianie/wyciąganie potwora z miejsca jego respawnu na inne miejsce, a tak wogule nie te forum...
sry za pomyłkę "nie ten temat". Poprawiłem.
up:
Nie ten dział jak coś...
Topic:
Można to już chyba zamknąć ?! Bo jak widze to tylko 6 osób sie powtarza gadając innymi słowami ... .
LoL gościu ty to masz talent to wybierania tematów. Co ma magia do lurowania?? A MOŻE ty myślałeś że lurowanie polega na rzucaniu czarów?? Hehee
Lurowanie to chyba każdy wie?? -.- jak widać ty nie :D
Jak lurujesz potwora to znaczy że wyciągasz go liną z miejsca gdzie był i prowadzisz go tam gdzie nie powinno go być (gdzie sie nie urodzi na pewno). Lol... ty arcany lurujesz?? A na jakim świecie grasz?? Bo mnie zaatakował arcan koło Carlin :D:D:D:D:D Ale fajnie że lurowanie to umiejętność magiczna ^^ nie przypuszczałbym :P
EDIT:
@up
Co do zamknięcia tematu to sie zgadzam :]
LoL gościu ty to masz talent to wybierania tematów. Co ma magia do lurowania?? A MOŻE ty myślałeś że lurowanie polega na rzucaniu czarów?? Hehee
Jak lurujesz potwora to znaczy że wyciągasz go liną z miejsca gdzie był i prowadzisz go tam gdzie nie powinno go być (gdzie sie nie urodzi na pewno). Lol... ty arcany lurujesz?? A na jakim świecie grasz?? Bo mnie zaatakował arcan koło Carlin :D:D:D:D:D Ale fajnie że lurowanie to umiejętność magiczna ^^ nie przypuszczałbym :P
EDIT:
@up
Lurowanie to nie to samo co ropanie potwora, niekoniecznie zeby zlurowac cos, trzeba ropnac. Np skad ropaja gsy zeby zlurowac pod dwarven Bridge? :P
czarownik iwanow
04-07-2005, 20:53
re boximus czy jak mu tam bylo
pacera :)
Lol ale podałem tylko przykład że lurowanie to coś z ropaniem potworów. Można też prowadzić potwora z jakiegoś miejsca ale nie można do dziuir spychać ani przez mosty przeciagać... musi być na równym terenie
@up
Ja gram na celescie :P
deadlybeat
11-07-2005, 09:45
Już wiesz co to znaczy lurować ? To sobie idź na tibie i poluruj coś trochu...
Pamiętaj żebyś nie wylurował całkowicie z tibii bo cie zje albo coś ...:D ten temat nie pasuje tu :P
ZAMKNĄĆ GO :D!
kszychu13
11-07-2005, 10:02
EDIT:
@up
tak a ty jestes super graczem i wiesz wszystko...
jak tyle wiesz to podziel sie ta wiedza z innymi...
topic
nie bede juz odpowiadal bo odpowiedz padla duzo razy.
Player Killer
11-07-2005, 10:12
Koleś który dawał temat nie wiedział co tu Lurowanie, pewnie myślał że coś z czarowaniem więc dał temat tu, każdy przecież nie wie wszystkiego od razu ;)
A wy Od razu robicie z siebie wszechwiedzących 8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.