Pokaż pełną wersje : Problem z Tibia- lagi!!!
grzesciu
04-07-2005, 20:17
Cześć! Mam lan-a. Mam w tibii duze lagi. Zauważyłem, że nie ma znaczenia czy jest duzo osób lub mało na serwie (niekiedy jest 900 osob online i mam mniejsze lagi niz np jak jest 300-400 o 6:00). Na sieci lokalnej niekiedy jest tylko 5 osób a ja mam lagi :I :P. Pomożcie!
Co tu pomagać lagi to sprawka internetu nikt tu z forum raczej nie pomoż(rz)e.
P.S. niewiem może wyłącz programy typu kazza, winamp itp. może to przez to.
Wystarczy ze masz np NEostrade 512kb i akurat te 5 osób zacznie sciogac, prostym slowem odpallo Kazze lub inny shit to ci bedzie neizle rwalo :p
Wyłącz wszelkie programy spowalniające kompa (gg,kazaa,winamp) jak powiedzieli koledzy up.
grzesciu
04-07-2005, 21:38
...wyłączam wszystkie programy, gg, mks_vir,IE, itd...... Cos to daje, ale w małym stopniu =(.
A poszukac sie nie da? jest tyle tematow na temat lagow, ze sie w glowie nie miesci, jak nie wiesz jak szukac kliknij ponizej...
Jak masz lagi człowieku a szmalu nie masz na lepsze łącze, to sciągnij sobie inną gierke.. KAL Online, ROSE Online, Ragnarok Online... te wszystkie przezemnie wymienione gry znajdziesz w dziale "RPG".
Gonzo von Krenzel
05-07-2005, 00:17
http://forum.tibia.pl//showthread.php?p=54482
Proszę moderatora o zamknięcie tematu,..
kup se nowa pamiec ram jak masz zepsuta i zalurz se szybszego neta ten za 30 zl 500 cos szybko i tani :)
ja mam neostrade i nie narzekam nie mam lagow
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.