Pokaż pełną wersje : Pandoria: Evul pk team czyli druidzi w akcji!
Jako, że kończymy przygode z Pandorią postanowiliśmy nakręcić pkpkpk filma :). Wyszło nam dość fajnie. Ofiar było dość dużo (jedna osoba dostała bana).No jednym słowem to rządzimy! ;) No dobra koniec tego pieprzenia.
LINK:
http://rapidshare.de/files/2802222/pkteamyeye.rec.html
Mam (mamy) nadzieje, że się Wam spodoba. Jeśli tak to juz niedługo zamieścimy film z pkowaniem naszych main charów... Enjoy!
PS. Specjalne podziękowania dla tego 30~ kajtka który nam pomagał. Thx!
No no no - 11lvlami takie lvle zabijac, naliczylem sie kilku 20stek! Gratuluje!
vizjereia
04-07-2005, 21:32
Patrzac na to PK juz sie nie moge doczekac PKowania tych wyzszych leveli poniewaz to mi sie bardzo podobalo.Ogolnie GZ
Właśnie ściagam....
ocenie po obejrzeniu
Jak ja nie lubie takich postów... Daje 90%, że nie zedytuje tego posta. Nie lepiej obejrzeć film i go zkomentować? Mnie nie obchodzi czy zciągasz film tylko jaka jest Twoja opinia na jego temat.. Boshe...
Hemp Gru
04-07-2005, 22:07
Nudny filmik xO, można oglądać na 20x
Nawet fajne to pk , prawie kazda napotkana osoba dostawala hity
dobrze ze wam pomagal ten chyba 30? knight :p
No ogolnie SpoX jak na drutow
Nudny filmik xO, można oglądać na 20x
Te ziom to bardzo prosze zabij 20 sorca, 17 sorca i 18 palka druidem z 11lv! No zabijesz?! He? Nie trawie ludzi,ktorzy siedza do gory wentylem i krytykuja! Znalazl sie krytyk...
@Topic: Ogolnie spoko. Niezla sieka jak na 10-11lv druidow. Gz chlopcy i dziewczeta :).
Cyber Demon
05-07-2005, 10:18
Spox filmik gz :P (nawet sie nie zorientowalem kiedy ta babke zbanowali :D )
nieźle, nieźle GZ ;) ale i tak mój był lepszy :P
Fajne, ale mogliście lecieć nawet na jakiś powiedzmy 25 knoghtów w końcu was 4 było.
Fajne, ale mogliście lecieć nawet na jakiś powiedzmy 25 knoghtów w końcu was 4 było.
25 "knoghtci" mają zazwyczaj uhy. A pozatym woleliśmy bić sorców/pallów bo zazwyczaj mają przy sobie runy które przydałyby się na przyszłe pkowanie...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.