Pokaż pełną wersje : Wasze problemy w domu...
Chcialbym zebyscie opisywali ty wasze problemy w domu zwiazane z tym ze gracie w tibie.
Ja zaczne i watpie zeby ktos mnie przebil.
od niewiem jak dlogiego czasu moj ojciec sie boozy ze gram w tibie bo to glopia gra i dawal mi kary za nic np ze nie umylem talezy i takie tam, pewnogo razu przyszedl z pracy i wolal mnie pocos przyszlem za okolo 1 min bylo to jak najszybciej potrafile bo bylem akurat na dragach, cos sie domnie bozyl oto ze tak dlogo ja mu odpiwiedzialem i sie tak zdenerwowal ze wpadl do pokoju znozyczkami i odciol mi kabel sieciowy..
Ale dzienh pozniej juz sam naperawil bo ogladalem filmiki z tibi i myslal ze to nie jest gra w internecie.
Ma sie ciezkie zycie
@przepraszam za dzial pomylilo mi ise :/
Omg. Niedlugo beda tematy co robi twoj pies/kot czy inny zwierzak jak grasz w tibie. modki plx skasujcie.
PzDrO
U mnie w domu moj stary nałogowo korzysta z e-Mule.
I tylko gdy gram w tibie to sie na mnie drze, że transfer mu opada przez to itd.
Ręce sie załamują...
Pozdro
evilKRIK
04-07-2005, 22:26
Ja bym swojemu staremu takie piekło zrobił za takie traktowanie że by siedział pod stołem, szkoda mi cie :(
Ale takie tematy już były!"Opisz swój dzień" itp. Pozatym co Mainland ma wspólnego z sytuacją w twoim domu?! Soldki ci talerze brudzą?!
Vanhelsen
04-07-2005, 22:54
Ja bym swojemu staremu takie piekło zrobił za takie traktowanie że by siedział pod stołem, szkoda mi cie :(
Ale takie tematy już były!"Opisz swój dzień" itp. Pozatym co Mainland ma wspólnego z sytuacją w twoim domu?! Soldki ci talerze brudzą?!ROTFL, już to widze, jak robisz staremu piekło...
@topic: mnie tata molestuje za to, że gram w tibię, bo go te ludziki tak podniecają i bubbel i chetero i w ogóle zły dodtyk boli na całe życie ;(
Temat bez sensu...
Trialowiec
05-07-2005, 01:00
~~Do Wieszkok... Uważam, że Twoje dowcipy sa nie na miejscu...
Przepraszam moderatow jesli ten post jest za krotki lub "ze moglem sie bardziej wysilic".
Pozdro.
..::QRAS::..
05-07-2005, 08:17
ja tam moge grac ile zechce i kiedy chce :D
JA tez nie moge grac,bo moja stara widziala jak tam klna.Poznij opieprz ciagle mam ze komp powoli chodzi i sa wirusy :(
ROTFL, już to widze, jak robisz staremu piekło...
@topic: mnie tata molestuje za to, że gram w tibię, bo go te ludziki tak podniecają i bubbel i chetero i w ogóle zły dodtyk boli na całe życie ;(
Temat bez sensu...
Przykro mi... ;P
Terry664
05-07-2005, 09:08
Siedze sobie na ghostlandzie :a mój tutaj tatko wpada do mnie po jakies puste cd i taki dialog :
tatko:Co to jest jakis niumarlak
Ja: ghoul takie zombie
Tatko : a co to za gra?
ja :tibia taka internetowa ze muzesz z ludzimi z innego kraju pogadac poduczysz ise angielskiego i wogule
tatko :a lekcje masz odrobione
ja: tak
Tatko : no to graj ja ide do pana roberta bede za 2 godziny ok ?
ja :ok
U mnie z tym nie ma problemu, bo w Tibię nie gram.
Ale jak grałem, to nie miałem z tym problemu. Żadnego.
ja tam moge grac ile zechce i kiedy chce :D
Niewiem czy zrozumiales aluzje... chodzilo w tym temacie o "Wasze problemy w domu..." i chyba niedosc sclisle sie wyraziles mowiac z mozesz grac kiedy chcesz
@kaczki
Tak samo -.-'
@Zwieshu
Bardzo ci wspólczuje ze masz takiego "starego" (bez urazy) ... ;(
Koleś kup se słownik ortograficzny bo to wali po oczach! X(
A ja nie mam problemów, że gram w tibie. :]
Hubo of Danera
05-07-2005, 10:18
omg ja wiekszych problemów nie mam z tibią. PS: niedlugo zaczniecie robic tematy "Wasze problemy w domu podczas okresu dojrzewania-.-"
Premm:
Nie przekręcaj mi nicku!
Topic:
Jest napisane wyraźnie, czy mamy problemy w domu z Tibią, ja odpowiedziałem że nie.
Proste i logiczne.
Czarniawy
05-07-2005, 10:54
Ja tam staremu piekła nie robie za to ze mi zwróci uwagę, wiem ze na mnie nie nakrzyczy bo ma do mnie szacunek a ja nie podniose na niego głosu ani reki bo w koncu to mój ojciec i szybciej by mi uschla reka, czasem tylko widze jak ma niesmaczną minę gdy widzi ze gram mówiąc: "taki stary a taki głupi".
pozdro...
Cover Sorcerer
05-07-2005, 11:06
Mnie starzy wywalajo z Kompa bym np. poderwal jakąs Dziewczyne lub sie spotkal z kolegami. Ja chce grac, a oni swoje :/ Matka muwi ze TIBIA to badziew... :( Ja tak nie mysle. :D Zawsze prowadze ze starszo dyskusje na ten temat X( X(
PS:Nie dajcie sie wygonic z kompa (rada do wszystkich) :cup:
Czarniawy
05-07-2005, 11:58
Mnie starzy wywalajo z Kompa bym np. poderwal jakąs Dziewczyne lub sie spotkal z kolegami. Ja chce grac, a oni swoje :/ Matka muwi ze TIBIA to badziew... :( Ja tak nie mysle. :D Zawsze prowadze ze starszo dyskusje na ten temat X( X(
PS:Nie dajcie sie wygonic z kompa (rada do wszystkich) :cup:
A Mama nie goni cię np. żebyś poczytał słownik albo jakąś książkę, poprzez czytanie książek ortografii też sie można nauczyć.
moj tata to calkiem przesadzil zalozyl mi haslo na kompa bo za dlugo gralem i nasz zarabany antyvirus znajdowal tyle zagrozen ze byscie sie usmiali byl tak szczegolowy zer zagrozeniem dla kompa byl onet.pl zabronil mi grac w tibie i zalozyl mi haslo myslał ze tak przestane ale zrobili kawiarenke i tam gram a w domu juz haslo ja zlikwidowalem ale grac dalej niemoge
główny zażut (ja to sie pisze??) wobec mojego grania w tibie byl taki że marnuje prąd na bzdety, że prąd i internet sporo kosztują i że rodzice muszą płacić za jakieś bzdety, w sumie im sie nie dziwie bo mają racje a problem można rozwiązać poprzez znalezienie sobie roboty i dokładania sie do budżetu domowego, co prawda już w tibie nie gram i tak pozostanie aż do matury 2006 więć problem sam sie rozwiązał
spider-bialystok
05-07-2005, 12:16
Mnie starzy wywalajo z Kompa bym np. poderwal jakąs Dziewczyne
LoL, to masz fajnych starych bo mnie najwyzej wyganiaja posprzatac czy cos w ten desen ;p.
Mistrz Harnas
05-07-2005, 12:24
U mnie ojciec się czepia, że to przez tibie są wirusy (jakby wcześniej nie było :p ). Ale wystarczy, że przed przyjściem jego do domu włącze ad-aware, pokasuje wirusy i już :)
TheNatoorat
05-07-2005, 12:30
A mnie mama bije jak nie jem owsianki po grze w Tibię.
I jak gram w Tibię to moje okno się nigdy nie domyka.
I jeszcze po graniu w Tibię czasem mam na obiad kalafior. :(
Buuu...
U Mnie się czepiają za to ze są za duże rachunki...w tym miesiącu 5 baniek jest ale to nei przez kompa a tak to gram ile cche i oni mi nic nie gadają a wy co sie tak dajecie :)
Stara mowi ze nie robie nic poza graniem ... LOL
Niewiem o co jej chodzi , codziennie pare godzin przebywam z qmplami na podwurku a w tibii tylko afkuje ... :P
Co do problemów to jest ich troszke.
Slabe oceny - to juz spokój bo wakacje :)
Nie poscielenie łużka - borze kto ścieli łużko i tak za parenaście godzin ide spac.
Nie wykonywanie obowiazków - ach te karteczki na stole -.-
W dodatku ciagle pierdzieli zebym sie scial i ze hormony mi do głowy uderzaja n/c :D
A mi mama jak za dlugo gram odcina palce (a moze cos wiecej...?)
powiedziala ze wyzuci mnie przez balkon jak jescze bede w to gral...
Temat byl a pozatym jest bez sensu.
ja mam dopiero przerąbane, bo tata rozciął kabel na dwie części, dorobił końcówki i rozdzielke... I jak siedzi w sklepie i nie ma klijentów to siedzi tak od 8:45 do 15:30 a w tym czasie (no może do 12:30) nie ma lagów w Tibii i wogóle wtedy nie gram... I juz chyba któryś miesiąc nie grałem w Tibie tylko siedze na tym forum...
Knight Simon Dark lord
05-07-2005, 17:01
u mnie nie ma problemów tylke tyle ile mi mówią bym dał mojej siostrze komputer bo sam siedze za długo i nic nie musze robic
Orin Diel
05-07-2005, 18:34
Ja tam nie mam kłopotu z rodzicami ale kłopot z lagami i kickami :/ One działają tak samo jak rodzice niektórych, czyli nie pozwalają grać w Tibie : ;(
Deactives
05-07-2005, 18:41
Moi starzy są spoko tylko że im czasem odbije i w czasie np.huntu dragon lordów odłączą mi modem wkuża mnie to totalnie bo rozumiem wszysto ale to....
Aż boli jak mi to robią :evul:
A moja mama bije mnie kablem od żelazka... :(
CinekMarcin
05-07-2005, 19:00
@up to fajna masz mame xD
Ja tam problemow takich nie mam oprocz tego ze mam posprzatac pokoj
wyjsc z psem, wyniesc smieci ;]
u mnie problemu prawie nie ma za rachunki, bo i tak trzeba zapłacić za internet 70 PLN miesiecznie, bo mamy stałe łącze. A komputer czy gram czy nie gram w tibie i tak jest na okrągło włączony... B)
Ale jak gram za długo (nie dotyczy nocy sylwestrowej :D wtedy moge grać cały czas z jedna przerwa [23.30-00.30]. Nawet do 6 rano B) ) to oczywiście jest "odejdź od komputera", "starczy już", "idź z psem na spacer" czy coś innego. W najgorszej sytuacji jest kara na kompa (od kary "do końca dnia" do miesiąca) ale to tylko w roku szkolnym :)
Moja mama mi nie pozwoliła grać w tibie :P Sam zrezygnowałem, bo mi sie znudziła :P
Mama powiedziała, że może mi kupić każdą gre, ale nigdy pacca w tibii hehehe B)
Jak grałem za długo, to matka wciskała wszystkie guziki na klawiaturze(jaki obciach był gdy stałem przed depo i coś bełkotałem ;P), a ojciec przyczepił się jedynie do Heroes 3, gdy się dowiedział, że mam diabły w armii(!), wyrwał wtyczke z kontaktu i aż mu szczęka opadła, że się komputer nie wyłączył(dodatkowe zasilanie mam).
Jak czytam ten temat to mi się aż płakać chce 8o !! Co za rodzice!! Ja tam mam małe problemy... Nie mogę niby za dużo grać, ale przynajmniej mi na środku hunta kompa nikt nie wyłacza :) . Oprócz tego to tata sie denerwuje tylko jak o PACC-u gadam ;( . Ale luz... Jeszcze jakieś 35 zł i przez Tibia.pl sobie chyba kupię. Tylko, że muszę jakoś kasę od rodziny pożyczyć, żeby się rodzice nie zorientowali, że nagle 95 zł ubylo :p .
Sir Patologia
06-07-2005, 10:28
Jeszcze do niedawna moja mama nie przepadała jak grałem w Tibie. Po wyjeździe do Grecji jak troche zadziałałem tym co się w Tibii nauczyłem (mowa o języku). Teraz mam zezwolenie i jest OK.
adam knight
06-07-2005, 11:03
fajnie rodzice was biją odcinają kable lol umnie sterzy gadają czasami abym wyszedł z psem lub poszedł na obiad lub kolacje a takto nic moż epo gwiazdce bedzie pacc :D kaski przybędzie imieninki :D
Sorvercast
06-07-2005, 11:29
:/ A co cię to obchodzi ??
U mnie jest tak że wywalam brata z kompa i gram w tibie i tyle :p Jeden ziomuś zapomniałem jak się nazywa powiedział że go "Tata mnie molestuje" LOL?? 8o Masz zrypanie :o Szkoda mi ciebie :( Ale kto w to uwierzy?? :p
Ja mam tylko taki probilem, że ja dużo przed kompem siedzę i brat ma pretekst, żeby mnie wywalać, a rodzice nic nie mówią, tylko jak brata nie chcę puścić to zaraz leci donieść, ale tak to poza tym jest OK.
Tede Maedhros
06-07-2005, 11:47
Stara mowi ze nie robie nic poza graniem ... LOL
Niewiem o co jej chodzi , codziennie pare godzin przebywam z qmplami na podwurku a w tibii tylko afkuje ... :P
Co do problemów to jest ich troszke.
Slabe oceny - to juz spokój bo wakacje :)
Nie poscielenie łużka - borze kto ścieli łużko i tak za parenaście godzin ide spac.
Nie wykonywanie obowiazków - ach te karteczki na stole -.-
W dodatku ciagle pierdzieli zebym sie scial i ze hormony mi do głowy uderzaja n/c :D
Zupełnie tak jak ja :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.