Pokaż pełną wersje : Jak Vorith zarobił 1mln kasy w 1h
Troche nudnawy film prosze o oglądanie go na największej szybkości:)
Jakby ktoś pytał loot ten robiłem 2 miesiące.
I duże thx dla Averusa i Sorrowa oska za pomoc:)
http://rapidshare.de/files/2798411/Vorith_with_cash.rec.html
Nieno filmik piękny w niecałom godzine zarobic tyle kasy :P
Powiem jedno OMG co ty z ta kasą zrobisz zdradz nam:)) gratulacje
Ahh te hlvle kto je zrozumie?
A tak na poważnie GOOD LOOT!!!
Uhm jeszcze jedno..... FREE ITAMS PLX
hehe nie no rispect XD gz kasy XD
Lukasaldo
04-07-2005, 23:17
Wszystko ekstra fajnie :D
A tak wogole co daje ta magiczna wedka :>> ;)
adam knight
04-07-2005, 23:34
gratz kasy i wielkiej magicznej wendki jak liczyłem to jak byś miał kupić 1 bp bolcow po 5 k to by ci starczyło na 204 bp czyli 408000 boltów ciekawe kiedy bys to wystrzelał a i gratz skili :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Od kiedy godzina ma 70+ minut?
AverusArcania
05-07-2005, 00:21
Od kiedy godzina ma 70+ minut?
Ty lepiej powiedz kiedy ostatnio wogole zarobiłes 1mln gp w jakim kolwiek odstępie czasu.
btw. loot był by wiekszy ale czesc byla sprzedawana na bieżąco na zakup boltów runów itp.
hehe gratz dla tego pana :P
ze tez nie miales co robic ;]
Jak kozak :] ja bym tyle nigdy nie uzbieral...
Cya on serv :]
Tanivupo
05-07-2005, 13:23
Gratz :D:D:D
Dpft rulez:D nice loot i tyle kasy omg:D
Arcania rulez:P
btw: widze ze mieszkasz niedaleko odemnie:D
To sprzedawanie a nie zarabianie >.<
Równie mogłem nakręcić jak sprzedawałem swoje scalki ...~160 bp
Btw Nie wiem jak mogłeś tyle tego uzbierać :D Ja jak bym miał 3 dragon hammery to bym nie wytrzymał :evul: sprzedałbym je odrazu ;)
Macios uhmaker
05-07-2005, 14:02
ale koles! 1 mln gp w godzine(70 min.)
ja tam dragon hammerem wale moim drutem uhmakerem a ten sobie sprzedaje cale backpacki!!!
mogles mowic tez gram na arcani mogles mi dac za FREE a nie sprzedawac :p
PS. FREE ITANS PLX
Venderer
05-07-2005, 20:31
OMG, LOL.... Tyle kasy!!! Że też chciało Ci się zbierać tyle stuffu!!!! Powiedz jak długo go zbierałeś???? :D
Dużo zarobił ale ciekawe ile czasu zbierał te pierdoły. ;)
nono gz nawet zabawiłem sie i policzyłem każdy przedmiot który sprzedawałeś i ile ich było :P
138 dragon hammer
13 serpent sword
2 warior helmet
4 strange helmet
168 scimitars
3 dark helmet
88 dragon shield (tyle pisałeś że ich masz)
25 bp (500sztuk) broad sword (tutaj też jak sie nie myle to tyle tego było :P)
353 plate legs
PS: Nie piszcie ile to zbierał bo wyraźnie jest napisane że zbierał 2 miechy
atrureks
05-07-2005, 22:01
Vorith jak cos to jak bys chcial to ja chetnie odsprzedam taka moja magiczna wedke :D
ontop
gz a ta wedka wymiata :lol:
A mówi się, że dragi są nieopłacalne :P No całkiem ładna sumka, ale mogliscie wszystko przytargać na raz :P
Wow!!! Wielkie dzięki nie spodziewałem się takiego zainteresowania...
Widze, że lubicie ciekawe filmy aktualnie pracuje nad następnymi i mam nadzieję, że jeszcze lepszymi:)
gratz 1 mln kasy ;P ile uhow poszlo na te 2 miech? lub tez ile life ringow ;)
Gratuluje Vorith !!!!!!!!!!!!!! w dodatku masz w Vipach mojego kuzyna :> hehe nie powiem kogo.. jak cos to napisz na gg 2338201
Marcin of shadow
06-07-2005, 00:39
GZ!!!! Ile ten loot zbierales??
Sozemego
06-07-2005, 02:55
nono gz nawet zabawiłem sie i policzyłem każdy przedmiot który sprzedawałeś i ile ich było :P
138 dragon hammer
13 serpent sword
2 warior helmet
4 strange helmet
168 scimitars
3 dark helmet
88 dragon shield (tyle pisałeś że ich masz)
25 bp (500sztuk) broad sword (tutaj też jak sie nie myle to tyle tego było :P)
353 plate legs
PS: Nie piszcie ile to zbierał bo wyraźnie jest napisane że zbierał 2 miechy
Dzieki za wyjawienie, nam zawartosci filmu... prosil cie kto ?
Raimel Reaktywacja
06-07-2005, 09:39
Co to za gówno?
Wszystko mi działało dopóki nie ściągnołem ten film. Teraz włacznam TibiCam , Tibia : daje Activate i Play a W tibi Enter Game i OK i wtedy Error!
Ligi43434
06-07-2005, 11:44
Ciekawe po ile te d hammery chodziły u tego dżina?? za jeden?? jaka tam jest bramka lvlowa?? Gz kasy... :elf:
Ciekawe po ile te d hammery chodziły u tego dżina?? za jeden?? jaka tam jest bramka lvlowa?? Gz kasy... :elf:
Jak mi wiadomo, żeby sprzedawać u dżina potrzeba wykonać jakiś quest... Ale ja mało o tym wiem :D.
Nie no zwałowy filmik. Taka kaska że aż mi ślinka cieknie :D:D:D. Niezłe transportowanie do dżina.. :P
Palladyn Zawisza
06-07-2005, 14:17
GRATZ . SZKODA ZE GRASZ NA ARCANI :( BO BYS MOGL SIE PODZIELIC Z BIEDNIEJSZYM POLAKIEM :p GRATZ SKILI .
SRY SZKODA ZE NIEGRASZ NA GALANIE
pabloxxl
06-07-2005, 14:25
Heh, gratz pomysłu :) Ile godzin dziennie huntowałeś smoki że tyle ci tego wyszło?
Rafciu Mistrz
06-07-2005, 17:08
FREE ITAMS PLX
A NIE BO DLA MNIE PLXPLXPLX
:P
Hehe... Kiedys tez tyle zarobie :D
gratuluje 1mln gp;]
ps.ten film pokazuje jak nooby niszczą ekonomię(kiedyś na harmoni zarobił byś 2mln gp sprzedając te itemy na trade)(7 miechów po starcie harmoni ceny były wysokie)
Wkurzony
06-07-2005, 20:11
Polski czerwony krzyż prosi Cię o darmowe itemy dla najbiedniejszych graczy!! (czyli dla mnie :P) Ja tyle kasy nigdy nie uzbieram :(
Tanivupo
06-07-2005, 20:22
Zeby dojsc do tych Npc trzeba wykonac dżin questa;p o ile sie nie myle 40+ lvl na tego questa ^.^ jeszcze raz gratz:P za tego loota:P Arcania rox:D
Hail Dpft :D:D
Hail Shady
Hail Dragonbreath
Jeśli pytacie ile czasu bije dragi na dzień to odpowiadam: zależy to od dnia ale średni od 5 do 10h na dzień... 2 miechy i jest loocik.
BTW mój rekord to 16 ds i 5 d hammerow podczas jednego huntu a trwał on nie co ponad 13h
Psycho Mantis
06-07-2005, 20:43
To teraz nam powiedz jak Ci idzie nauka/praca , skoro po 5-10 godzin dziennie na tibi siedzisz ;) :D
Towarzysz Chmielu
06-07-2005, 20:56
Gratz lvla skilli i mlvla.. I oczywiscie magicznej wedki ^^ .. Ty tylu itemow nie zarobiles w 1h ale lootowales to przez 2 miechy a pozniej sellnoles ale to na marginesie... Nie znam nikogo, kto w 2 miechy zebral taki loot i zarobil 1 mln gp :evul: Dlatego wielkie gratz dla Ciebie i PozdrO... B)
czy mugl by ktos jeszcze raz to wrzucic bo sie limit skonczyl :(((((
Hail Arcania
To teraz nam powiedz jak Ci idzie nauka/praca , skoro po 5-10 godzin dziennie na tibi siedzisz ;) :D
Nie pracuję. Obecnie ukończyłem szkołę średnią a dokłanie Liceum Ekonomiczne ze średnią 4.61 i stara maturkę 5.0 praca dyplomowa of course 6.
Aktualnie zamierzam studiować na polibudzie lub na Uniwersytecie Śląskim na wydziale Politologii lub Prawa i Administracji.
Nie wierzysz przyjedź do Jastrzębia all da się udokumentować:)
CHESTER from rubera
07-07-2005, 10:04
Teraz widze ,że popełniłem błąd robiąc ten qest dla blue djinnów :( u zielonych lepsze itemki mozna spylac .Ale jak robiłem qest to o tym nie wiedziałem ... -.-
Palladni
07-07-2005, 11:41
Jeśli pytacie ile czasu bije dragi na dzień to odpowiadam: zależy to od dnia ale średni od 5 do 10h na dzień... 2 miechy i jest loocik.
BTW mój rekord to 16 ds i 5 d hammerow podczas jednego huntu a trwał on nie co ponad 13h
Filmik najs, to fakt, ale ty masz jakies normlane życie poza kompem?!
średni od 5 do 10h na dzień < To cholernie dużo...
OMG :D Gratz. Cudownie wygląda na kupka 100 Crystali :P Czy to jest warte tyle co 500,000 BP UHów :)? To jest 10,000,000 UHnięć ;) Hehe jaki przelicznik :P Nie wiem czy dobrze liczę, ale zawsze byłem lepszy z przedmiotów humanistycznych, a jest już późno :P Jeszcze raz wielkie gratz.
Aktualnie szukam czasu podczas treningu żeby napisać bardzo obszerny poradnik dotyczący expienia przede wszystkim dla pałków... widziałem tu pare to włosy zaczeły mi wypadać B)
OMG :D Gratz. Cudownie wygląda na kupka 100 Crystali :P Czy to jest warte tyle co 500,000 BP UHów :)? To jest 10,000,000 UHnięć ;) Hehe jaki przelicznik :P Nie wiem czy dobrze liczę, ale zawsze byłem lepszy z przedmiotów humanistycznych, a jest już późno :P Jeszcze raz wielkie gratz.
uczyłeś sie kiedyś matmy?
po cenach z arcani - ~2,7k/bp wychodzi 370 bp - 74,000 uhnięć
Diamentowe Ostrze
08-07-2005, 10:51
nie zarobil tylko sprzedal loot warty 1mln. bo robiles to dlugo...
Tanivupo
08-07-2005, 10:57
Aktualnie szukam czasu podczas treningu żeby napisać bardzo obszerny poradnik dotyczący expienia przede wszystkim dla pałków... widziałem tu pare to włosy zaczeły mi wypadać B)
nom molgbys zrobic poradnik dla palla :D sam mam palla na arcania:P wiec troche by mi sie przydal ;]
Omfg!! GZ ! Piękny loot! Free itenz plx!
Joke :P
C ya ! Pozdro dla Ciebie!
Hm... policzmy:
W godzinę na Senji zarabia się:
1k złota
1k z sdków (4 sd)
jakieś 3,5k oz loota = 2,5k kasy
czyli w sumie około 4,5k w godzinę
Grając średnio 5 godzin dziennie, jestem w stanie w te 2 miechy zarobić około 1,3 mlna kasy, nie używając wogóle run, bijąc minosy z warhammera sorcem ~35+ lvl.
A film fajny :)
Arathorn
16-07-2005, 15:43
Nie pracuję. Obecnie ukończyłem szkołę średnią a dokłanie Liceum Ekonomiczne ze średnią 4.61 i stara maturkę 5.0 praca dyplomowa of course 6.
Aktualnie zamierzam studiować na polibudzie lub na Uniwersytecie Śląskim na wydziale Politologii lub Prawa i Administracji.
Nie wierzysz przyjedź do Jastrzębia all da się udokumentować:)
Heh, to moze inne pytanie, ile spisz tygodniowo?
XD
LOL, niezła kasa. Podziel się :D
Foq Soul
17-07-2005, 13:41
co to jest sprzedanie loota :evul:
:) Bardzo miły widok :) 102 dista tez fajnie wygląda :P Ogólnie "fajoski" filmik B)
o stary slabo kasy ;p ale jestem pewien ze jak bys sprzedal wiekszosc tego ludziom to bys wiecej zyskal
ale zanim bys sprzedal to . . . szkoda gadac
WIELKIE GZ :cup: heh :cup:
Filmik sciagnalem,ale jakos nie chce sie odpalic.Pojawia sie debug error ;/
Ale gz,bo 1 kk to bardzo duzo ;) Moj rekord to 600 k :D Ps.Na jakiego klienta ten film i co mam zrobic zeby ten blad nie wyskakiwal?
Kris82, napie, nie chce się odpalić, bo to film sprzed roku. Sprawdź na starej Tibicam i starym kliencie Tibii. I nie odświeżaj, psia krew!
Filmik sciagnalem,ale jakos nie chce sie odpalic.Pojawia sie debug error ;/
Ale gz,bo 1 kk to bardzo duzo ;) Moj rekord to 600 k :D Ps.Na jakiego klienta ten film i co mam zrobic zeby ten blad nie wyskakiwal?
Stary jestes Głupi czy z Policji ? Jak można odswierzać Teamty z 07.2005~ :<
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.