PDA

Pokaż pełną wersje : Danubia ..

Draconis Dragontooth
05-07-2005, 02:04
Witam .. jest to filmik z wojny na danubii , trwa 18 min , w sumie fajny cam , warto obejżeć :P

http://rapidshare.de/files/2808973/Fight.rec.html

Ultux on Danubia
05-07-2005, 08:38
No No... :]
Fajny film tylko szkoda, że taki krótki
( jak będziesz miał wiecej to wklej )

Sirvandemon
05-07-2005, 15:42
ja pierwsze co lookalem to czy jestem na VIP liscie :D naszczescie mnie nie bylo.. :D

johnnny_b
06-07-2005, 00:45
no filmik spoko tylko czemu na tym filmie ofiarami byli ziomy z mojego miasta :( chodzi o Karwe i Darken sky. Koles jakos dupy ppenial bo jakos ostroznie chodzil zamiast gonic :P

Sir Duet
06-07-2005, 18:10
ZA***isty filmik....

zoom
07-07-2005, 01:49
ehehe behelian szaleniec, tu jescze byl w mojej guild hehe ale wojna mu sie spodobala i poszedl do paladinki ;)

Towarzysz Chmielu
08-07-2005, 11:53
Ehhh ta Danubia... Jak byli Szwedzi to przynajmniej ich grzali... :evul: Jak juz ich wybili ostro to na siebie sie grzac zaczynaja... :( Nie maja co robic :|
Ale filmik najs ;)

Draconis Dragontooth
08-07-2005, 13:24
Ehhh ta Danubia... Jak byli Szwedzi to przynajmniej ich grzali... :evul: Jak juz ich wybili ostro to na siebie sie grzac zaczynaja... :( Nie maja co robic :|
Ale filmik najs ;)

co ???????? polacy grzali szwedów ?!?! ahhaha ;D:D no co ty , pamiętam jak gralem na danubii wystarczyło jak walkor podbił pod depo z povi to całe bad boyss siedzieli w depo i bali się wyjść .. tak to było ;)

Towarzysz Chmielu
08-07-2005, 15:23
Moze i kiedys tak bylo... Ale teraz ostatecznie wygralo BB... :) Aha i kiedy grales na danubii??? Bo jeszcze we wrzesniu 2004r. to BB przegrywalo :P

Draconis Dragontooth
08-07-2005, 16:41
Moze i kiedys tak bylo... Ale teraz ostatecznie wygralo BB... :) Aha i kiedy grales na danubii??? Bo jeszcze we wrzesniu 2004r. to BB przegrywalo :P

Ej bad boyss tylko dlatego wygrali bo Mythos odeszło z danubii,ponieważ wiele osób z tej gildii zostało zbanowanych za np.mass pk , lub może stracili chęć do gry , zapewniam cię ze jeżeli mythos dalej by grali to polacy nie mieli by szans ..

corny2006
08-07-2005, 16:50
Danubia jest dobrym serverem ale rubera jest lebszym nie chce tu nikogo obrażać jak coś będziecie mieć do mnie to piszcie na [email protected]
Właśnie szukam kolegi.....a możę coś więcej

nick:Laduwus
level:15
server:Rubera
Jak coś to piszcie ok??? Tibia to pany B)

Bia!y
08-07-2005, 21:51
Taaa.. Najs movie.. Osobiście lubie Beheliana, gdy był jeszcze w Authoriters pomógł mi, Karwa myślałem, że jest inny, widać do jakiś dzieciak z kompleksami, rasista, i kij wiesz co tam jeszcze. :)

~Kałach~
12-07-2005, 15:37
Karwa to noob nie am co ukrywać ale dixtra zupełnie zchszanił z tym ue on chyba tylko umie expić bo an taktykach wojen się zupełnie nie zna xD behalianowi coś odbiło non stop ze szwedami trzymał grabę a teraz wykręca kota ogonem i jeszcze ten aimbot nexagona ;p;p

Draconis Dragontooth
12-07-2005, 15:44
Jakby ktoś nie wiedział zdanie ~Kałacha~ " aimbot nexagona " to była ironia , nexagon ma najgorsze pvp w tibii , moim skromnym zdaniem ..

Xaironn
12-07-2005, 17:13
polacy sa o duzo razy lepis od szfeduw.. jak przegrali wojne z mythos to tylko da\latego bo ( Rm II,Fingerout,zostali zbanowani) + Delated 4 Hight Lv ( Hezip, Zemonofia FLominger <---- nie umiem tego pisac) i Ex Cavator). Gdy by Polacy mieli pełny squad to szfeduw nie bylo by na servie w 4 secundy. Po odbanowaniu fingera i rm II polacy wzieli sie za fragowanie. Na 1 odstrzal poszedl Casparii z Damie i romi, potem to juz tylko dominacja BB.

The End

Draconis Dragontooth
12-07-2005, 19:31
polacy sa o duzo razy lepis od szfeduw.. jak przegrali wojne z mythos to tylko da\latego bo ( Rm II,Fingerout,zostali zbanowani) + Delated 4 Hight Lv ( Hezip, Zemonofia FLominger <---- nie umiem tego pisac) i Ex Cavator). Gdy by Polacy mieli pełny squad to szfeduw nie bylo by na servie w 4 secundy. Po odbanowaniu fingera i rm II polacy wzieli sie za fragowanie. Na 1 odstrzal poszedl Casparii z Damie i romi, potem to juz tylko dominacja BB.

The End

Po pierwsze , idź się poucz , gramatyka wzywa , po drugie : człowieku ty nie wiesz co mówisz , szwedzi na danubi : walkor ,povi itd. to masakratorzy , wymiatają poprostu , ile razy podczas wojny xoxepin albo paladinka byli w opałach , niekiedy padali przez naroniego etc. ?? wiele było takich przypadków , szwedzi ostatecznie dali sobie spokój z polakami (noobami) i poszli grac w World of warcraft , jak narazie mi wiadomo jedyną osobą z mythos która gra jeszcze w tibie jest Valise ( on akurat z wielkiej brytani jest) gra na Elysii ma najwyższy lvl , Keto sie nazywa , więc nie pierdziel farmazonów ze polacy by rozwalili szwedów , bo bierze mnie na ostry napad zadyszki spowodowanej śmiechem ..

Xaironn
12-07-2005, 20:36
omg poszli grac w WoWa powniewasz juz nie mieli szanas na danubi -.-

Aha jeszcze jedno .. nexagon ma najlepsze pvp na danubi ale w calej tibi to bez pszesady.. zobacz se filmik pewnego szweda z arcani ( 34 master) pokonal 1 vs 1 87 mastera

zoom
12-07-2005, 21:40
@up
tam wyzej napisali ze nexagon ma najgorsze pvp a nie najlepsze. Ja sie nie wypowiadam bo nie wiem.

Aeglos Tribunal
12-07-2005, 22:59

Aha jeszcze jedno .. nexagon ma najlepsze pvp na danubi ale w calej tibi to bez pszesady.. zobacz se filmik pewnego szweda z arcani ( 34 master) pokonal 1 vs 1 87 mastera

i tu Cię popieram a zresztą sam widziałem na OTSach co Nex~ robi z innymi był sam i pojechał 5 innych więc wiesz a co do tego o Mythos przestali grać bo po co toczyć głupią wojnę ?? Walkor gra w WoW'a ostatnio byli trochę aktywni bo ganiali z Belthem jakiegoś kolesia po Edron .... standard

Pozdro~
Hail Danubia
Hail Tribunals
Hail Regulators
Hail Bombel !! (ME)

Draconis Dragontooth
13-07-2005, 00:04
i tu Cię popieram a zresztą sam widziałem na OTSach co Nex~ robi z innymi był sam i pojechał 5 innych więc wiesz a co do tego o Mythos przestali grać bo po co toczyć głupią wojnę ?? Walkor gra w WoW'a ostatnio byli trochę aktywni bo ganiali z Belthem jakiegoś kolesia po Edron .... standard

Pozdro~
Hail Danubia
Hail Tribunals
Hail Regulators
Hail Bombel !! (ME)

Heh na otsie jak się postarasz to mozesz się uhać w biegu .. nexagon ma do dupy pvp , lukaj sobie na filmik wojny co paladinka kręcił , nex~ gonił aartusa w prostej lini trafić z sd nie mógł , heh wracają do odejścią szwedów z danubi , nie mogli sobie poradzić ?? to dlaczego gdy walkor z povi podbijał pod depo w ab , paladinka , xox~ itd. siedzieli w nim nawet nie wychodząc ?? bo sie bali !!,wiadomo ze będziesz za swoimi kolegami , ale to mnie nie rusza , a walkor i belth wrócili na danubie zeby wykonać quest z helmet of the ancients ..

Powiem jedno : hahahahahhahahahahahahahahahhahah omg newbie ..

BOtter
13-07-2005, 00:24
@Draconis Dragontooth
Hahaha wiesz bardzo smieszny jestes az mi lzy polecialy ;(
Pffff powstrzymac sie nie moge hahahaha
Bys zobaczyl jak na rl jakie pvp ma vetebina i dranit to bys zwatpil co do tego co powiedziales :confused:

Draconis Dragontooth
13-07-2005, 00:56
@Draconis Dragontooth
Hahaha wiesz bardzo smieszny jestes az mi lzy polecialy ;(
Pffff powstrzymac sie nie moge hahahaha
Bys zobaczyl jak na rl jakie pvp ma vetebina i dranit to bys zwatpil co do tego co powiedziales :confused:

Vetebina ma dobre pvp gdy gra nią Nemtor ... a wracając do tematu mówie ze do dupy pvp ma NEXAGON TRIBUNAL

BOtter
13-07-2005, 01:25
Vetebina ma dobre pvp gdy gra nią Nemtor ... a wracając do tematu mówie ze do dupy pvp ma NEXAGON TRIBUNAL

Nemtor to Nemtor on ta postacia rzadko gra X(

@Zoom Vetebina gra 15 letni koles B)
Draconist~ myslal ze nia gra Nemtor dlatego ze ma na photo~ screany Vete... :confused:

zoom
13-07-2005, 01:26

Btw vetebina to chlopak czy gra nia nemtor(nie wiem czy tak jest) czy nie.

Draconis Dragontooth
13-07-2005, 07:56
Btw vetebina to chlopak czy gra nia nemtor(nie wiem czy tak jest) czy nie.

Vetebina dawał Nemtorowi passy na czas wojny ze szwedami bo nemtor ma dobre pvp (ponoć najlepsze w polsce) ,ale i tak to nic nie dało bo nemtor padł podczas wojny od walkora i kogoś tam jeszcze .. btw. wcale nie myślalem ze vetebina to postać nemtora ..

@zoom : wyraziłem się ze grał "nią" bo Vetebina co jak co ale to rodzaj żeński ..

~Kałach~
13-07-2005, 09:01
Zgadzam się z Draconisem 100%owo z wszystkim co napisał Polacy na danubi po 1 to pier~ power abuserzy którzy zabijają 20 lvla i myślą że są boscy lecz gdy taki równy sobie walkor podejdzie do takiego polaka to rozmowa jest inna pamiętam kiedyś jak jeszcze była guildia fade circle czy jakoś tak to jak walkor ,valise,belth i tears of pain przyszli do ab gdzie paladinka power abuserował low lvli to w pare chwil gryzł ziemię nawracając do odejścia z danubi już przestało im się poprostu chcieć grać w tą gre i odeszli.

Marixon
13-07-2005, 09:10
Całkiem fajny filmik ;) . Kręć następne, jeśli chcesz!!

Draconis Dragontooth
13-07-2005, 09:16
Całkiem fajny filmik ;) . Kręć następne, jeśli chcesz!!

Ten filmik kręcił behelian van tassel ja tylko go dałem na forum .. miła pomyłka :P

Royal Protectorr
13-07-2005, 09:30
Za***isty filmik omg :)

ZinC
13-07-2005, 09:31
Zgadzam się z Draconisem 100%owo z wszystkim co napisał Polacy na danubi po 1 to pier~ power abuserzy którzy zabijają 20 lvla i myślą że są boscy lecz gdy taki równy sobie walkor podejdzie do takiego polaka to rozmowa jest inna pamiętam kiedyś jak jeszcze była guildia fade circle czy jakoś tak to jak walkor ,valise,belth i tears of pain przyszli do ab gdzie paladinka power abuserował low lvli to w pare chwil gryzł ziemię nawracając do odejścia z danubi już przestało im się poprostu chcieć grać w tą gre i odeszli.

100% sie zgadzam. Polacy to mega Pow A. a za moich czasów jak grałem (2 miechy temu) to BB tępili low lv...

Rycek
13-07-2005, 09:32
Już wolę taką walke bo jest bardziej honorowa od tego co było czyli łapanie w trapy.. chodzi mi o dedy Fingera i Karwy... Trap gdzie biję 9 osób jednego człowieka to wiadomo wtedy że jest bez szans a tak tutaj walka na wolnej przestrzeni jest dobra tylko szkoda że nie było fingera itd...

Draconis Dragontooth
13-07-2005, 10:26
Już wolę taką walke bo jest bardziej honorowa od tego co było czyli łapanie w trapy.. chodzi mi o dedy Fingera i Karwy... Trap gdzie biję 9 osób jednego człowieka to wiadomo wtedy że jest bez szans a tak tutaj walka na wolnej przestrzeni jest dobra tylko szkoda że nie było fingera itd...

Fingera pewnie nie było dlatego ze ma hunta przez raistlina mejere II , jakby był finger byłby tez raist~ a jak już raist tam by był to by fingera nei było bo raist by go zabił , wiem pomieszane ale da się zrozumiec :P

zoom
13-07-2005, 10:30
btw mowienie czegos takiego ze ktos ma najlepsze pvp w polsce jest glupota, bo rownie dobrze moze byc tak ze koles na 12 lvlu ktory 1 raz np gra sorcem moze miec lepsze niz jakies high lvle, ja osobiscie czesto probuje "bawic" sie kupuje kilka bp lmm i ganiam sie ze znajomymi czesto duzo daje.

Rycek
13-07-2005, 11:20
gdyby był finger to by było inaczej i jak by RM II nie było... Moim zdanie Finger wygrał by z każdym na solo ... jeśli chodzi o gildie paladinki ... oprócz RM II bo tu było by cięzko..chociaż paladinka też dobra jest ..pamiętam filmy jak goniło ją z 7 osób i próbowało trapnąć i sie nie dał jest DOBRY ale chciałbym zobaczyć go na solo z Fingerem... :p

Draconis Dragontooth
13-07-2005, 11:25
btw mowienie czegos takiego ze ktos ma najlepsze pvp w polsce jest glupota, bo rownie dobrze moze byc tak ze koles na 12 lvlu ktory 1 raz np gra sorcem moze miec lepsze niz jakies high lvle, ja osobiscie czesto probuje "bawic" sie kupuje kilka bp lmm i ganiam sie ze znajomymi czesto duzo daje.

No wiesz trudno nie uwieżyc raistlinowi mejere II , bo on tak właśnie mówił , ze Zecik (Nemtor) ma najlepsze pvp w polsce , dla przykładu podam ze kiedys dostal passy do 40 mastera na liberze i zabił solo 96 Elite i 90 palka .. a tak wogóle to z tym 12 lvl ze moze miec lepsze pvp od hight lvli to d.o.j.e.b.a.ł.e.ś ..

Aeglos Tribunal
13-07-2005, 19:27
No wiesz trudno nie uwieżyc raistlinowi mejere II , bo on tak właśnie mówił , ze Zecik (Nemtor) ma najlepsze pvp w polsce , dla przykładu podam ze kiedys dostal passy do 40 mastera na liberze i zabił solo 96 Elite i 90 palka .. a tak wogóle to z tym 12 lvl ze moze miec lepsze pvp od hight lvli to d.o.j.e.b.a.ł.e.ś ..

no taa ale z tym że 12 LVL może mieć PVP lepsze od High LVLi może mieć (dużo OTS'ów i trening PVP czyni mistrza :P)

BOtter
13-07-2005, 19:35
Vetebina dawał Nemtorowi passy na czas wojny ze szwedami bo nemtor ma dobre pvp (ponoć najlepsze w polsce) ,ale i tak to nic nie dało bo nemtor padł podczas wojny od walkora i kogoś tam jeszcze .. btw. wcale nie myślalem ze vetebina to postać nemtora ..

@zoom : wyraziłem się ze grał "nią" bo Vetebina co jak co ale to rodzaj żeński ..

Skąd takie informacje?? :confused:
Mów takie rzeczy które widziałeś na rl....
Bo jak widziałem wojne na aldorze Krishna vs Nemtor i Masakrowiec(Vetebina) pojechali całą Krishne...Więc obydwoje mają takie same pvp ;)

PS:Osobisćie widziałem Nemtora na rl i można poznać go po tym jak wyglada i jakie ma pvp :)

WielkiSorc
13-07-2005, 21:51
Ktoś tam stwierdził że 38 master zabil 86 mastera... 1 ue 86 napewno wejdzie za 335, więc stfu...
Ja uważam że mam dobre pvp :P nie wiem jak tam Nemtor czy inny :> możliwe że są lepsi, także mozliwe że jakiś chłopak/dziewczyna z Wawy/wrocka lub z jakieś wsi, lub w ogóle z kądś indziej ma lepsze pvp niż ty (kierowane do wszystkich którzy niby są najlepsi :P)

zoom
13-07-2005, 22:40
a tak wogóle to z tym 12 lvl ze moze miec lepsze pvp od hight lvli to d.o.j.e.b.a.ł.e.ś ..

omg czy lvl to wszstko ? btw ktos mogl miec chara 100+lvl ma dobre pvp zrobil sobie nowego 12lvl to juz ma ***owe? pomysl co mowisz naprawde szkoda czasu na czytanie

@BOtter napisales "Bo jak widziałem wojne na aldorze Krishna vs Nemtor i Masakrowiec(Vetebina)"

masakrowcem gra vete? albo gral? pierwsze slysze

Straznik Monopolowego
13-07-2005, 23:03
http://forum.tibia.pl/announcement.php?f=30&announcementid=24
wejdz tam i przeczytaj -.-

Draconis Dragontooth
13-07-2005, 23:03
omg czy lvl to wszstko ? btw ktos mogl miec chara 100+lvl ma dobre pvp zrobil sobie nowego 12lvl to juz ma ***owe? pomysl co mowisz naprawde szkoda czasu na czytanie

@BOtter napisales "Bo jak widziałem wojne na aldorze Krishna vs Nemtor i Masakrowiec(Vetebina)"

masakrowcem gra vete? albo gral? pierwsze slysze

to mów odrazu tak jak powiedziales , a nie jak w pierwszym poście "ze 12 lvl moze meic lepsze pvp od niejednegohight lvla" ...btw. poprawka Vetebiną grał Nemtor nie masakrowiec .. :)

zoom
14-07-2005, 00:52
@up
12 lvl niemiejacy high lvl chara tez moze miec dobre pvp ;), btw kim ten nemtor nie gral podobno nawet aartusowi anhillatora robil.

BOtter
14-07-2005, 08:58
to mów odrazu tak jak powiedziales , a nie jak w pierwszym poście "ze 12 lvl moze meic lepsze pvp od niejednegohight lvla" ...btw. poprawka Vetebiną grał Nemtor nie masakrowiec .. :)

Vetebina grał Masakrowcem jak lecieli na wojne tylko ;)
Krishna vs Nemtor i Masakrowiec :D

Może chcecie linki jak Nemtory zabijały Kiperalane co ?? :D
Lub Krishna vs Nemtor i Masakrowiec (nie wiem czy ja to mam jeszcze :confused: )

Draconis Dragontooth
14-07-2005, 13:50
@up
12 lvl niemiejacy high lvl chara tez moze miec dobre pvp ;), btw kim ten nemtor nie gral podobno nawet aartusowi anhillatora robil.

Jezeli to co piszesz jest prawdą to tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze .. NEMTOR ROX !! :D:D

Czyngis-chan
14-07-2005, 19:10
Polacy i Szwedy na Polakow LOL :(

Skorup
15-07-2005, 00:31
heh na danubii caly czas sie ktos bije xD ostatnio przed 1,5 roku trwala wonja ze szwedami (z przerwami) od pol roku szwedzi nei graja to polacy sie zaceli bic .. n/c

Skorup
15-07-2005, 00:45
a wracajac do wojny szwedow na polakow to niestety szwedzi wygrywali....musza grac duuuuuzo lepiej bo poalkow h leveli jest an danubi duzo wiecej..niestety nei maja zorganizowania..a co do pvp to mozna sie klocic-.- wszystko zalezy od przyzwyczjenia do myszki :P nei sadze zeby nemtor na innej niz swojej mysze tez tak siekal chociaz nei mowie ze by nei byl dobry

Draconis Dragontooth
15-07-2005, 08:06
@Skorup : edycja postów plx .. z tego co mi mówili koledzy z libery którzy znają nemtora z RL , to nemtor gra w kafejce .. ponoć ma za darmo , tylko jeden komp jest dla niego tam przygotowany .. ten to ma życie :P:P

BOtter
15-07-2005, 11:10
@Skorup : edycja postów plx .. z tego co mi mówili koledzy z libery którzy znają nemtora z RL , to nemtor gra w kafejce .. ponoć ma za darmo , tylko jeden komp jest dla niego tam przygotowany .. ten to ma życie :P:P

Hehe masz racje ten to ma raj :D Wczoraj w nocy widziałem jak ganial 48 elite :evul: c-armor i wh bylo z niego :P

Marek Tibioman
15-07-2005, 15:23
szwedzi sa po prostu bardzo dobrze zgrani i nie bija swoich, a polacy niestety miedzy soba sie tempia... szkoda :(

Xelede
15-07-2005, 17:21
Ehhh..
Niewszyscy penwie pamietaja wojne FC z Vampirami ( podajze ) ale wtedy RM II nieprzyznawal sie ze jest Polakiem, wtedy byl anglikiem, Niepamietam tez zeby bral czynny udzial w wojnie.

A wojna z Mythos? Polowe gildi Finger zsolowal..

Co do MRII Vs Finger i to by bylo trudne jezeli byliby pzygotowani na te starcie .. z zaskoczenia to 2x UE i w zaleznosci kto by zaczal by przezyl. Takie jest moje zdanie..

Xaironn
15-07-2005, 18:24
@up

Zgadzam się z tym

hehe pamietam jak Xelede dednol na wojnie xDDDD republic i UnderWorld na BBi Terror Squad

Xelede
15-07-2005, 20:15
to byla razka nie wojna, wygladalo jakby Aartus nas sprzedal XDD ale doswiadczenie jakies zostalo :]
P.s. Kto Ty??

Draconis Dragontooth
15-07-2005, 21:33
Ehhh..
Niewszyscy penwie pamietaja wojne FC z Vampirami ( podajze ) ale wtedy RM II nieprzyznawal sie ze jest Polakiem, wtedy byl anglikiem, Niepamietam tez zeby bral czynny udzial w wojnie.

A wojna z Mythos? Polowe gildi Finger zsolowal..

Co do MRII Vs Finger i to by bylo trudne jezeli byliby pzygotowani na te starcie .. z zaskoczenia to 2x UE i w zaleznosci kto by zaczal by przezyl. Takie jest moje zdanie..

heh powiadasz połowe ok zgodze się z tym , ale takich jak Walkor czy valise (valise anglik ale z mythos:P)tym to juz rady nie dał .. ;) , jak dla mnie .. szwedzi roX ;)

Skorup
16-07-2005, 01:09
finger wybil polowe gildii bo walczy xD wojne FC pamietam ale nei pamietam z kim wlaczyli ;] i pamietam ze wtedy RMII ubil damiego jak ten byl w 1 25 na servie :p a co do nemtora to am chlop zycie:P ale podono sporo h leveli ma cafee ;]

BOtter
16-07-2005, 13:53
Dajcie mi takiego Fingerouta to całą danubie rozwale :P Hehe