Pokaż pełną wersje : 101 lv Knight Pekuje z SOV'em
bambus1551
05-07-2005, 10:21
Miłego oglondania zycze.
http://rapidshare.de/files/2814205/mass_pk.rec.html
jesli to jest film twojego autorstwa to jestes kretynem i tyle...
Yoshu Thor
05-07-2005, 10:51
Fajny filmik! Ja sie najbardziej smiałem jak juz go chcieli ubic, to sie w carlin tyle noobów zebrało i na loot czychali. HYHY ;p
Nie znosze takich noobow, ale film8k jak wczesniej mowilem cool 8o
Edit:
Sorry poprostu najpierw zle mi sie zciagnelo ;)
bambus1551
05-07-2005, 10:54
jesli to jest film twojego autorstwa to jestes kretynem i tyle...
A czy cos muwile //mówiłem// ze to muj //mój// filmik???
fajny filmik :D ale mogl sie wziasc za bardziej apetyczne kąski naprzykład jakiś 70 lvl........
Ten knight był haked?
Bo na to było widać, i sam mówił.
Film ogółem średni, więcej bym się spodziewał po 101 knighcie.
Fajny filmik.Szczegolnie fajny byl moment kiedy pol miasta zrobil mu trapa.
eee po co on wysyłał eq do siebie parcelem skoro mial AOL-a ??
eee po co on wysyłał eq do siebie parcelem skoro mial AOL-a ??
odpowiedz jest prosta
ginie -> traci aola -> pojawia sie w swiatyni -> biegnie do depo -> nie dobiega z templa do depo -> traci itemki
a tak na 100% pewnosci, ze odesle sobie itemki do ktorejs ze swoich postaci
Fazowy filmik mogl sie pobawic z goethim :D mial by szanse :P jeszcze raz fajny film
Draconis Dragontooth
05-07-2005, 11:45
Ten hacker to jakiś newb .. jak mozna 101 elitem pekować max 35 lvle ?? .. n/c , ale filmik nawet spoko ;)
Fajny Fajny Fajny Fajny Fajny Fajny film on chaknięty bo gadali ,,chaked oh!no"
Palladni
05-07-2005, 12:52
Film straszny, fakt faktem Knightem ciężko sie dość pekuje ale żeby niemóc takich lvli zabić to przesada :/
Venderer
05-07-2005, 14:00
Ten hacker to żeczywiście był wielki n00b.... Żal i tego Jamau.... Nawet tam jego qmple byli...
Najbardziej się "śmiałem" jak zabił tego Red Skulla i ona go potem prosiła, żeby oddał HMMy.... lol...
Cholera już myślałem, że z SoF'em a nie SoV'em...
SoF to najsilniejsza gildia na Jamerze...
Thunder Birth
05-07-2005, 19:14
Beznadzieja
Jak dla mnie jedyne co bylo fajne w tych 65 min. to moment jak Cie ztrapowali przy skrzynce i wyslales itemy , nic pozatym. Caly filmik bieglaes jak debil i z trudem zabijales 20 lvl :|. Daruj soebie kolejne czesci :P :]
Jak dla mnie jedyne co bylo fajne w tych 65 min. to moment jak Cie ztrapowali przy skrzynce i wyslales itemy , nic pozatym. Caly filmik bieglaes jak debil i z trudem zabijales 20 lvl :|. Daruj soebie kolejne czesci :P :]
Przecież to nie on go kręcił -.-
Myślisz, że byłby taki głupi, aby pekować 30+ levele i tracić fragi?
Pomyśl przez chwilę.
Hades666
05-07-2005, 20:23
Noobowski film -.-. Nie wiedziałem czy śmiać sie czy płakać jak gonił tego pierwszego gościa... potem jak kombinowal. Film do bani. Noob z tego Jamau. Większość filmu chodził i siał lipe. Myślałem że bedzie cos lepszego. Widac że BR .....
Taki potencjał a takie sałbe pk.
Krol Lew
06-07-2005, 01:05
Nom niezbyt dobrze pekowal , ale też ci z carlin t oall nooby chyba. Zorobili mu chyba 3 trapy, puścili fb tam itp a on i tak uciekł. Chyba całe carlin go grzało. Troche trzeba przyznac racji ma ten hacker umiejętności pvp z deka.
Ps: Zeby nie ten Sunos i ten drugi najt co na poczatku go lali to by uciekł moim zdaniem.
Ps2: Ten parcel. Chyba wiedział że dojdzie do takiego czegoś :P ma chłopak baniak na miejscu troche.
davidos14
06-07-2005, 01:20
Byś mógł podać inny link bo mi się nie wczytuje ta stronka :(
\../Saczek\../
06-07-2005, 08:39
Prawda jest taka że pkowanie knightem jest trudniejsze niz pkowanie sorcem czy pallem ;)
P.s Jedyne co było fajne :o to trapy a raczej ich próby :evul:
Towarzysz Chmielu
06-07-2005, 20:22
Ehhh... myslalem ze z magic swordem i ze sword ringiem bedzie walil jakies porzadniejsze hity a tu mnie zawiódł... :D Mysle ze ten hacker nigdy nie gral high-lvlem dlatego nie umiał pkowac takim 101 ek... A te trapy to po prostu "genialne" byly... Przypomina mi sie filmik ( chodzi mi o trapy) z Acko (mial gdzies ~40lvl) w roli glownej gdy trapnol 110 ek i go zabil z kumplem.. Hehe... 8o
Ten char na pewno byl hackniety, watpie aby 100lvl+ mial takie z***ane PvP :o
Xzonixek
07-07-2005, 17:11
Hehehe ciekawe, ciekawe ładny eq :p
Moim zdaniem to ten ktory nakrecal filmik to totalny idiota ktory nie ma skill PvP ale za to umie uciekac (tylko).
Lukasaldo
07-07-2005, 18:11
NIe warto ogladac
:P
eee.. Zamuliłem sie przez tego kolesia :P Pierwsza czesć byla nudna... Ale to w carlin gdy zaczeła za nim ganiac cała banda newbie bylo nawet fajnie :D
Miło oglądnąć jak kilkadziesiąt/kilkanascie ludków biło jednego 101 elite knighta
Jedno powiem że on dobrze umie uciekać :D jakby az tak bardzo chciał zwiać to od czego statek leciec np do Venore potem szybko do np Thais a zakończyc np na Edron jakby szybko to zrobil to by tamci nie nadążyli i by ich zgubił
sorry pomyłka, prosze o skasowanie
po prostu miss click
No Stary Ładnie Cie Po****** X( X( Za****** Char Tlko Wystarczyło Przyskilowąc i Jest LooZ W Sumie Jak To Jest Twój Filmik To jestes Po****** X( X(
Łagodny Zefir
07-07-2005, 23:00
Apropo second post to nie jest jego postać.
Bambus przestań się chwalić tym hitem za 204 w draga! Wiesz że byliśmy tam wtedy razem i chociarz dostałeś więcej expa kto wie czy to nie był mój hit ;]
Wiem padłeś na Hiberni ale to nie powód żeby przestać grać tą postacią! Nice filmik ty to zawsze coś wytrzaśniesz!
A ja pliku neimoge sciagnac pisze mi takie cos ---- You have requested the file mass_pk.rec (1492321 Bytes). This file has been downloaded 4581 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!
This IP ................. is not allowed to use the free-service anymore today. We detected very extreme downloads. Don't worry! This has not to be your fault.
Maybe you use a proxy-server. Premium-users are not affected by this ban. Maybe you might want to get a PREMIUM-Account, too.
It is just a one-time fee and you will have access instantly. Please see our big FAQ, if you still have questions.
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Grzesiex
08-07-2005, 08:52
bieda jak ja pier**** zabija low lvle a jak juz go klepały te 2 najty to film sie zrobil jeszcze bardziej do dupy ;/
Diamentowe Ostrze
08-07-2005, 11:28
eee.. Zamuliłem sie przez tego kolesia :P Pierwsza czesć byla nudna... Ale to w carlin gdy zaczeła za nim ganiac cała banda newbie bylo nawet fajnie :D
Miło oglądnąć jak kilkadziesiąt/kilkanascie ludków biło jednego 101 elite knighta
Jedno powiem że on dobrze umie uciekać :D jakby az tak bardzo chciał zwiać to od czego statek leciec np do Venore potem szybko do np Thais a zakończyc np na Edron jakby szybko to zrobil to by tamci nie nadążyli i by ich zgubił
nie da sie plywac statkiem majac pz locka....
a wogole czy to hacker czy ktokolwiek, noob to potegi n. wali w knightow exori gdy maja full hp, na 101lvlu pekuje +20lvle-.- smiechu warty lolek
a ci co go gonili wcale nie lepsi pozwolili mu stac kolo boxa i wyslac se spokojnie loota na swojego chara, i zarzneli niewinnego shakowanego chara-.-
debile by polozyli smieci na mail boxa to by jeszcze sova zarobili.....
I ciekawe jak wygladala walka o jego cialo uhbhuuhbuhahuahu
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.