zaloguj się

Pokaż pełną wersje : The Master Troll

Nina Samwise
05-07-2005, 11:32
Opisuje tu coś, co zdażyło się mojej kumpeli 15 minut temu. Otóż na lewo od jeziora Atlar's znalazłyśmy dziurę. Weszłyśmy tam, mając nadzieje na questa. na pierwszysm pozionie było spokojnie, poziom niżej 3 poison spidery, poziom nizej 3 cave rat i zwloki z ksiazka w którje bylo napisane (przetłumaczone na polski) :
Umieram, a to moje ostatnie słowa.
Strzeżcie sie, tu jest niebiezpiecznie.
Pomścijcie moją śmierć:
Gyglo (czy cos takiego)
W każdym bądź razie ruszyłyśmy draboinkę wyżej i zaatakowały nas 2 trolle, po czym spotkałysmy rozwidlenie i w jedej z dróg była tabliczka a na niej napisane (przetłumaczone na polski):
Zabijemy każdego, kto tu wejdzie. The Master Troll.

O co w tym chodzi?!

Str4t0s
05-07-2005, 11:34
trolle nie lubia gosci i ich zabijaja.

morwi
05-07-2005, 11:35
jesli sie nei myle w pomieszczeniu dalej sa trolle ktore napisaly tabliczke ze zabija kazdego kto tam wejdzie....

Nina Samwise
05-07-2005, 11:36
trolle nie lubia gosci i ich zabijaja.
Ta... To wiem, ale w tym rzecz, czy to byl jakis quest, czy cos?! Może wiecie co tam na nas czeka?

Rahim
05-07-2005, 11:42
Może to jest coś w stylu "Króla Orców" z Orc Fortress? Mówisz coś a on spuszcza xD na ciebie przeciwników.

Nina Samwise
05-07-2005, 11:58
Byłyśmy tam. Ogółem było tm mnóstwo trolli. Było też zejście na dół i napis: Wejście tylko na własną odpowiedzialność. Weszłyśmy tam i był tam orc warrior i 2 orc spearmeny. Uciekłyśmy (10 level to wiecie :) ). Zamierzamy tam wrócić z nadzieją na questa.

Descartes
05-07-2005, 18:28
Ta tabliczka jest przed Small Caves (same trolle) a niżej jest zejście do Large Caves, gdzie są Orki, Orki Spearmany, Orki Warriory, jeden Dragon i można przez nie dojść do Thais i Greenshore.