zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Komnata minomaga na rooku(no fake, no 100% rl - matrix?)

Gniew Mroku
05-07-2005, 12:59
Po pewnych zabawach udało mi się odkryć wygląd pokoju z minomagiem:
http://tinypic.com/6qxfr5.gif
Krew i ten parapet(znaczy moja postać) to efekty uboczne. Udało mi się tylko odkryć wygląd tej komnaty. Nie byłem tam, chociaż takie to sprawia wrażenie.
Skrzynka nie jest questowa, gdyż minomag podczas chodzenia przemieszcza ją.
Na tej samej zasadzie odkryłem, że dziura do Maze of Fury to podróba :(
Nie powiem tu jak to odkryłem(chyba że jakiemuś modowi na priv by uniknąć kasacji/przeniesienia tematu i/lub ostrzeżenia. :/
Jak napisałem w temacie: To z jednej strony jest prawdziwe(identyczne jak w tibii), ale z drugiej strony nie byłem tam. Bardziej to pasuje do działu zdjęcia niż fake.

btw. Troche inaczej sobie to wyobrażałem: link (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=34086&page=1) :/

@down: A jakie masz dowody, że to fake?

@Dwim: Czyżbyś miał zapchaną skrzynkę?

@Globson: Dawałem, masz w linku pare linijek wyżej. ;]

EDIT: czytać ze zrozumieniem.

Bruckk
05-07-2005, 13:45
Nastempny Fake ... Przeniescie ten topic bo nastempny koles bawi sie map edytorami

Edit~
Sory za up ale zaczynam wiezyc ze to nie Fake xD...

P$celaz
05-07-2005, 13:52
Ja poczeam na opinie modka czyli kasacje tematu czy pozostawienie go. Jak modek zkasuje to znaczy ze zdiecie było fake a jak zostawi to znaczy ze było prawdziwe noeowec ja sie wstrzymyje z ocena :baby: :balwanek:

Dwimenor
05-07-2005, 13:59
Nie powiem tu jak to odkryłem(chyba że jakiemuś modowi na priv by uniknąć kasacji/przeniesienia tematu i/lub ostrzeżenia.* :/

No to czekam. ;)
Pamiętając, jak się upierałeś przy filmie, to naprawdę tródno ci teraz na słowo uwierzyć.

*Właściwe podkreślić

OpTyK
05-07-2005, 14:00
Czyli juz wiemy, ze "wystarczy" zdobyc klucz i przebiec do tp. Ale takie latwe to to nie jest ;)

@do tych co mowia ze to fake:
To zdjecie to na 100% nie jest fake. Wiem jak mozna sprawdzac takie zeczy (co jest za/pod sciana, pod danym przedmiotem itd.). Wymyslil to Gniew Mroku, lecz Wy nigdy nie dowiecie sie ani odemnie, ani od niego jak to zrobil, lecz gwarantuje, ze jest ono prawdziwe

sisza
05-07-2005, 14:17
ten mino mag cie nie atakował???? to fake chyba niejest i do teleporteru nieda sie wejść????

Emol
05-07-2005, 14:30
nudzi ci sie?? dzial fake to nie tu...

OpTyK
05-07-2005, 14:31
On tam nie wszedl, tylko odtworzyl wyglad komnaty -.-
Jak ma dac filmik nie wiedzac jak tam wejsc?
Zapytacie jak odtworzyl...
Nie mozemy wam powiedziec, jednak zapewniam, ze modek dostanie dowody ze to nie fake.

Elernor
05-07-2005, 14:35
Czy mi się wydaje czy ta metoda polega na podmienianiu sprite na takie, żeby można bylo łatwo zidentyfikować co gdzie jest ^.-
Do wszystkich którzy się burają, że to fake: CZY ON NAPISAŁ ŻE TAM WSZEDŁ, CZY ŻE ODWZOROWAŁ KOMNATĘ? NO WŁAŚNIE -.-

Bruckk
05-07-2005, 14:36
Muwionc //mówiąc// sczerze to mozna to sprawdzic Podam tu pewien cytat

Napîsane Oryginalnie By KetibroOstatnio znalazlem wielka dziure w otsie ktora pozwala na: Teleportowanie sie, Dodawanie sobie itemkow, Zmienianie levelu, Zmienianie skillow i wszystko co mozliwe. Dziala to w wersjach 7.1 i 7.41 a nawet w TDA. Oczywiscie wszystko to robie za pomoca 3 programow (Debuger + TSearch + WPE). A jak to robie? Nikomu nie powiem
a tu link do tematu http://w3w.aplus.pl/otserv/forum/viewtopic.php?t=1859

Nawi
05-07-2005, 14:40
fake na 100% nie widac hp ani nazw, krew mino maga jest niebieska (tu widac czerwona i jakby plama po czyms co lezalo - mino)

najlepeij to skasowac ten topic

Palladni
05-07-2005, 14:46
Krew mino maga NIE jest niebieska, a nazwe i hp można usunąć w grze (ctrl + b ale pewności czy to ta kombinacja, niemam #Edit: No, ctrl + N :P ).
Fake czy nie fake wygląda ładnie :)

Gniew Mroku
05-07-2005, 14:48
fake na 100% nie widac hp ani nazw, krew mino maga jest niebieska (tu widac czerwona i jakby plama po czyms co lezalo - mino)

najlepeij to skasowac ten topic
a słyszałeś o czymś takim jak CTRL+N?? Co do krwi, napisałem, że to pewien bug, który jednak weliminowałem już.

@up, up, up: big thx za ten cytat i link, musze do niego zagadać, może da mi jakąś rade xD

Raul
05-07-2005, 14:49
TO NIE FAKE!
I on tam nie wszedł, czytajcie ze zrozumieniem!

Bruckk
05-07-2005, 14:55
a słyszałeś o czymś takim jak CTRL+N?? Co do krwi, napisałem, że to pewien bug, który jednak weliminowałem już.

@up, up, up: big thx za ten cytat i link, musze do niego zagadać, może da mi jakąś rade xD

Np. Moj //mój// nick na tym forum to P-Y-T Przeczytaj uwaznie post Ketibra

Ashlon
05-07-2005, 14:57
Ale i tak sie tam wejsc nie da, wiec po co ta zabawa?

I czytajcie : on ODWZOROWAL komnate, nie tam WSZEDL.

Hieyan
05-07-2005, 15:02
@down
1. Niecutuje sie zdjięć
2. Niewiedziałem o tym.

Srry, mój błąd...

Bruckk
05-07-2005, 15:04
Znalazłem dwa błędy. Z tą krwią co ten pan nademną mówił i jeszce jeden:
Na max. przybliżeniu dolnych drzwi (irfan viev)
http://i7.photobucket.com/albums/y287/Hiey/sad.png

OMG kolego To wynik Kompresji Pliku na JPG

OpTyK
05-07-2005, 15:10
@Nekromanta
Dzieki temu można sprawdzić, czy istnieją również drogi do danych questów, jakie tam sa potwory itp. Albo chociażby co jest pod potworami (przydatne jak ktos ci loota zakosi i schowie. Albo czy np. na dole nie ma trapa.

@Bruckk: Napisałeś na tamtym forum, że ktos juz ma ten program, więc Cię poprawię tu (nie chce mi sie narazie tam rejestrować), że GM sam napisał ten program, wiec to nie jest ten sam co zrobił Ketibr.

musc
05-07-2005, 15:47
dużo ludzi sie upiera ze to nie fake ale przyjżyjcie się zdjęciu z mino magiem a potem wloczcie se zdjecie z questem na spike sword quest
ten ken korytarz nad pokojem mino maga to ten sam co na zdjeicuz questa tylko ze na zdjeciu z mino magiem nie ma tam skrzynek wiec wedlug mnei to jest fake

ciemne dropsy
05-07-2005, 15:54
Nie mam pojecia jak to robicie ze mozecie ogladac poziomy nizej itp. Ale wiem jak mozna odwzrorowac taka nieduza komnate.

Po dojsciu na max do sciany na mapie odkrywa sie troche wiecej mapy niz jestesmy w stanie zobaczyc w oknie gry. Tym samym przyblizajac na maxa w tibia map viewerze mozna za pomoca dlugiej i zmudnej pracy skonstruowac model komnaty.

Jednakze nie ma pojecia jak robicie to co zrobiliscie :P

FilipYo
05-07-2005, 15:55
jezeli umiesz cos takiego zrobic to sprubuj odzwzorowac(trudne slowo :P ) komnate z basiliskiem

Dwimenor
05-07-2005, 15:59
Z tego co Gniew mi na PW wyjaśnił rzeczywiście jestem skłonny uwierzyć, że to nie fake.

OpTyK
05-07-2005, 16:01
Ten korytasz widac jak staniesz w mino hell w rogu. Ten korytarz wykorzystali w faku, a tutaj poprostu obraz się przesunął i widać co tam jest (czyli to jak wyglada pokój z MM)

Edit: Wlasnie probujemy zrobic to samo z bazyliszkiem :)

Gniew Mroku
05-07-2005, 16:50
Bazyliszek:
http://tinypic.com/6r2crr.gif

Nie da się do niego dojść, nad nim sama lawa, pod nim nicość.

Nataxoku
05-07-2005, 17:03
@Gniew Mroku skoro pod bazyliszkiem jest nicosc to po co te dziury??

@TOPIC
Ja mysle ze to nie jest fake! :]

morwi
05-07-2005, 17:08
@Gniew Mroku skoro pod bazyliszkiem jest nicosc to po co te dziury??

a moze dla ozdoby? duzo jest takich dziur.....

Hieyan
05-07-2005, 17:21
Z tego co Gniew mi na PW wyjaśnił żeczywiście jestem skłonny uwierzyć, że to nie fake.
1. Może coś więcej byś powiedział?
2. rzeczywiście sie pisze^^

Bonastick
05-07-2005, 17:26

Nie powiem tu jak to odkryłem(chyba że jakiemuś modowi na priv by uniknąć kasacji/przeniesienia tematu i/lub ostrzeżenia. :/

Skoro autor tematu nie chce ujawnić sposobu to obstawiam, że moderator też tego nie zrobi za niego.

tequila
05-07-2005, 17:28
Powiem szczerze, ze mnie szlak trafia jak widze te wszytskie wypowidzi:
"TO fake"
"To nie fake" etc. dostłownie mnie krew zalewa.
Krew i ten parapet(znaczy moja postać) to efekty uboczne. Udało mi się tylko odkryć wygląd tej komnaty. Nie byłem tam, chociaż takie to sprawia wrażenie.
Sam napisal to jasnej ciasnej ze tam go nie bylo i ze to jest odtworzenie komnaty wiec do do jasnej anielki Jest Fake!!!!!! Tylko, ze tak wlasnie wyglada ta komnata.
Wogole ludzie zanim nabijecie postac, pzreczytajcie caly temat a nie tylko powtarzacie co inni. I ciagle same OT piszecie.

/Teql

Dwimenor
05-07-2005, 17:30
2. rzeczywiście sie pisze^^
1. Nie. Gniew słusznie zataił to przed ogółem ludu. I lepiej jak się z Optykiem nie wygadają.
2. Nom żeczywiście się rzeczywiście. No oczy(wiście).

Yero
05-07-2005, 20:58
fajnie jak by powiedział jak to się robi :/
napisał w pierwszym poście ,że nie ujawni bo nie chce dostać warna :/
(jak coś to pisz na PW ;) )

Raul
05-07-2005, 21:24
fajnie jak by powiedział jak to się robi :/
napisał w pierwszym poście ,że nie ujawni bo nie chce dostać warna :/
(jak coś to pisz na PW ;) )
To Ty chyba czytać nie umiesz. Napisał, że powie tylko na PW, tylko moderatorom żeby temat nie został przeniesiony/zamknięty/usunięty i żeby nie dostać ostrzeżenia.

system0
05-07-2005, 22:05
hmm.. w pewnym sensie domyslam sie jak to zostalo odkryte ;)

Bruckk
06-07-2005, 13:59
No to Bazilisek Nigdy nie byl odkryty i mozliwe ze niebedzie ...
jak widac nie ma tam questa i nic ciekawego

Kele
06-07-2005, 14:43
Jeśli to nie fake to respect for u... Napewno musiałeś sie sporo pomęczyć żeby odkryć taką tajemnice... Poszukaj po Pohu troche... Podobno tam jest sporo nieodkrytych rzeczy...

Master Mind
06-07-2005, 17:43
100% fake ,ten pokój znajduje sie koło carlin sword quest na rooku i mino mag wydaje z siebie odgłosy jak normalny mino mag ,nie sądze żeby cie nie atakował ,zresztą z kąd ta krew?

hide
06-07-2005, 17:59
@ Master Mind

Q****, czytałeś chłopcze posty ludzi którzy coś napisali przed tobą?
On tylko odtworzył wygląd komnaty[jakiś evul cziter pewnie ^^]. Nigdzie nie napisał,że w niej był...

Tibiańczyk
14-07-2005, 11:09
@Gniew
używasz Debuger + TSearch + WPE ? Jak mniejwięcej pokapuje to sam bede wiedział o co chodzi :D

Rafi_PL
27-07-2005, 21:16
to jest fakei w morde jeza tego questa nie przexchodzi sie samemu....

Yoh Asakura
27-07-2005, 21:47
to jest fakei w morde jeza tego questa nie przexchodzi sie samemu....
Kolejny debil który nie umie czytać ze zrozumieniem.ON NAPISAŁ,ŻE GO TAM NIE BYŁO,TYLKO ODWZOROWAŁ WYGLĄD KOMNATY BARANIE!!
A skąd wiesz,że nie przechodzi się samemu,he ?Może sam go przeszedłeś ?Śmiem w to wątpić.

Screenshoter
15-08-2005, 12:55
jakei wy debile jeden ze fake drugi ze nie!!nooby to jest tylko zdjecie odzwzorowane jak to pomieszczen ie wyglada naprawde ja niemoge omg jakis koles "Fake plx" zrozumeisz to kiedys?? X( X( X(

KoGuTeK
15-08-2005, 13:25
No i co w tym takiego?

TehRegent
15-08-2005, 13:38
@UP

****A TY CIULU *******ONY W DUPE NAUCZ SIE ****A CZYTAC!!!!

TO NIE JEST FAKE TYLKO ODTWORZENIE TEJ KOMNATY, TAK JAK ODTWARZAJA, NP. MIEJSCE ZBRODNI TY KRETYNIE!!

JUZ NA SAMYM POCZATKU TO POWIEDZIAL. JA *******E.

BOZE BRON POLSKE PRZEDC NOOBAMI TAKIMI JAK CI CO SIE GLUPIO WYPOWIADAJA W TYM TEMACIE!!

@mods

Wiem, dostaje warna za nadmierne bluzganie :P

Gracz Tibii
15-08-2005, 13:49
Hehe już wiem jak Gniew to zrobił i powiem że na pewno to nie jest fake.
P.S. Gniew mi wcale nie mówił jak to zrobił.

Thomex
15-08-2005, 16:53
no to juz ktos wczesniej ujawnil jak to zrobic wystarczy podmienic i edytowac sprites tak by ich efekt byl widoczny z daleka

Jojo Ninja
15-08-2005, 23:40
****a, na c*** odświeżacie topici hmm? -.-
Było wyjaśnione jak to zrobił a teraz odwalcie sie juz od tego topicu. :>

~Yours Jojo

Voodom
16-08-2005, 00:33
Powiedzcie czemu mino nie atakuje jestem przekonany ze to w 100 % Fake :P

Masat
16-08-2005, 01:36
Powiedzcie czemu mino nie atakuje jestem przekonany ze to w 100 % Fake :P

-.- Mino mag nie atakuje bo nie umiesz czytac?...

Songo gohan
16-08-2005, 09:28
@Voodom
Przeczytaj ty se pierwszego posta i sie zastanow!!czy On Napisal:Wszedlem do komnaty hurra comment plx narazie nie powiem jaka jest nagroda??napisal tak??
naucz sie czytac...a wogóle jaką masz pewnosc ze to fake?? :baby:
najpier czytaj ze zrozumieniem a potem pisz..z tym samym.. ;)

@topic
TO na 90% nie jest fake ale nie mozna udowodnic ze akurat takiego wygladu jest ta komnata...
a jakbyscie chcieli wiedziec to mino mag jak przy nim stoisz ucieka i strzela nawet z pleców..

ja mysle ze to mozna jeszcze inaczej zrobic..po prostu przesunąl sobie mapke o powiedzmy 20 kratek w prawo i chodzil po szkieletach a widzial komnate...
wszystko jest mozliwe...ale nie jestem pewien..no cuz jeszcze nikt do konca niewie o co w tym chodzi..Prócz CipSoft.. :confused:

Br??Pl??Swe??HUnterr is Pk!!( :confused: :confused: czy ja juz jestem papugą?? :confused: :confused: )

Dark_ShEp
16-08-2005, 13:09
Gniew czy mógłbyś pokazać np. komnate z Ghoulem na roku, wieże na Feymour Hills i tą wieże na pohu?:]

Filipyo'vel sisig
16-08-2005, 17:55
@Up
tez bym chetnie zobaczyl :)

Khan
16-08-2005, 18:08
Odkryłem to dośc dawno.. Można podmienić sprajt podłogi, na czysty rozowy kwadracik 32x32. Jak wiadomo kolor rozowy jest przezroczysty w tibii, wiec to pozwoli to widziec na wylot danej textury.

Jednak.. dziala to przy 'pojednyczych warstwach'. Jesli zamienisz trawe na róż, bedziesz widział podziemia.. ale jesli zamienisz podloge podziemii, na roz.. to na logike powinienes widziec w nieskonczonosc w dol.. sam nie wiem.. To troche nielogiczne.

Gniew Mroku
16-08-2005, 21:06
Odkryłem to dośc dawno.. Można podmienić sprajt podłogi, na czysty rozowy kwadracik 32x32. Jak wiadomo kolor rozowy jest przezroczysty w tibii, wiec to pozwoli to widziec na wylot danej textury.

Jednak.. dziala to przy 'pojednyczych warstwach'. Jesli zamienisz trawe na róż, bedziesz widział podziemia.. ale jesli zamienisz podloge podziemii, na roz.. to na logike powinienes widziec w nieskonczonosc w dol.. sam nie wiem.. To troche nielogiczne.
I tu sie mylisz częściowo. Prawdą, jest to iż działa to na zasadzie niewidzialnej podłogi. Co do reszty są pewne utrudnienia:
Primo) Jeśli podmienimy trawe, nie będziemy widzieć podziemi. Jest to spowodowane tym, że podczas chodzenia po powieszchni przesyłana jest mapa tylko opisująca to co jest ponad powieszchnią.
Secundo) W podziemiach przesyłane są 2 poziomy pod nami, nasz poziom, i dwa nad nami. Nie pozwala to widzieć do nieskończoności, ale i tak wystarczająco głęboko.

Arctic_Hitman
17-08-2005, 12:30
Ludzieee wszystko pięknie ładnie tak jak piszecie rozumiem że on to tylko ODTWORZYŁ ale skąd by sie pojawila ta krew(jeszcze zachodząca na ściane-.-) oraz ten teleport którego nie widać z Tunelu obok ;] (zapewne wiecie o który tunel chodzi) jak dla mnie jest to mozliwe ale te dwie rzeczy jakos tak nie trzymają sie kupy :p :p

GAWRON
17-08-2005, 12:57
jaki noob...lepiej sobie poexp albo cos ,a nie fake'i robisz... -.-

Kościorwij
17-08-2005, 16:57
Ludzie proszę was czytajcie ze zrozumieniem to wcale nie boli

Ostrich
17-08-2005, 19:05
Hehe, fajnie pomyślane :D Niezły jesteś, Gniew Mroku :)

luft
17-08-2005, 21:56
A ja ciagle czekam na inne miejsca gdzie sie nieda dostać
np.
Knightwatchtower (hyab dobrze pisze :p)
wierze na femore tą gdzie odrasta trawa
może ten quest jest aktywny dalej :p
może twoją moetoda da sie cos nei coś zoabczyc
a co drą sie że fake to powinni dostać bana i kasacje posta odrazu..

Dreamersik
03-09-2005, 16:48
Ejj ja moge sie mylic ale jak jest mino hell to po lewej sa drzwi za ktorymi widac tego mino maga, a na jego "odwzorowanym zdjeciu" takich drzwi nie ma =.=

Mario'il
03-09-2005, 19:02
hahahaha ale sie usmialem przy tym temacie gosciu na poczatq napisal ze to jest odtworzenie a noobki to fake to fake ! haha i jeszcze te posty tlumaczace im ze to jest tylko odtworzenie ludzie dajcie se spokoj ja to bym tylko takim z baniaka pociagnal za to ze nie umiom czytac a nie jeszcze im tlumaczyl...
Topic@:ja nie mam pojecia jak wy to robicie nie zajmuje sie takimi sprawami ale gratki dla gniew mroku za odkrycie bazyliska i komnaty na rooq ale prosze o pare wiecej takich rzeczy :P typu knight watch tower i pare innych :P :)

Pani Janina
03-09-2005, 19:14
hehe czytalem i sie zalamalem i mialem juz na was nawrzuac ale jak przeczytalem pana wyzej to sie uspokoilem...

tez bym zdzielil z basi i po sprawie w ogole ja nie rozumiem po co tyle gadaniny czy tak trudno to zrozumiec ze go tam nie bylo (a moze byl??(matrix)) :P

o co chodzi z tym bazyliszkiem???

Music Maker
03-09-2005, 19:26
Fajny FAKE :D

ELiTeRaX
03-09-2005, 20:54
Fajny FAKE :D

Nie łaska przeczytać cały temat a nie tylko zobaczyć zdjęcie?! -.-

Prawo Kruka
03-09-2005, 21:10
A ja z niecierpliwoscia czekam na odkrycie w ten sposob Inferno Pits.

Garret
03-09-2005, 22:45
Hmm gratulacje odtworzenia komnaty :] Moglbys odtworzyc tez komnate z ghoulem i inne miejsca gdzie sie nie da dojsc (np. caly skarbiec Kazzordon) Jeszcze raz gratulacje :]

PS: Nie dalo by sie jakos sprawdzic dokad ten teleport prowadzi? Bo wszyscy mowia ze do Spike Sworda a mi sie wydaje ze do Mintwalin

-Res-
03-09-2005, 22:54
Kto wygrzebał ten stary temat ?!?! :\

Grah Amek
04-09-2005, 00:56
O ile to wszystko jest prawda to :

Tajemnicka w koncu kiedys wyjdzie na jaw, to tylko kwestia czasu :evul:

<pozdro>

Sozemego
04-09-2005, 01:29
jeden typek z mojej gildi ma program ktory pokazuje co jest nizej wyzej praktycznie wszedzie jak wyglada komnata, co tam stoi, ile ma hp i co to jest ..
wezme od niego i poskanuje ;0

Thimburd
04-09-2005, 13:35
@topic
Interesujące.
Ale Gniew, ty napisałeś o tej podmianie spr podłogi... Tak to zrobiłeś? Musze spróbować ;)

@nooby
To oczywiste, że 70% ludzi czyta z niezrozumieniem 1 posta i nie czyta dalej topicu tylko pisze nową odpowiedź. Dlatego mamy tutaj przejaw istnego noobowstwa i nie umiejętności czytania oraz pisania i myślenia...

@Sozemego
Weź od niego i daj nam.

Gniew Mroku
04-09-2005, 14:34
Ale Gniew, ty napisałeś o tej podmianie spr podłogi... Tak to zrobiłeś? Musze spróbować ;)
Nie dokładnie tak, ale otrzymasz podobny efekt. (pozatym, że nie będziesz miał podłogi ;p )

jeden typek z mojej gildi ma program ktory pokazuje (...) ile ma hp co (...)Taki programik nie istnieje i nie będzie istniał co najmniej do Tibii 8.0 czyli do zmiany protokołu.

Launor Sildox
01-11-2005, 10:45
Ale daj w końcu nowe SS'ki, bo lud się niecierpliwi...:) Chociażby watchtower

Łagodny Zefir
01-11-2005, 16:07
heh jak na mój gust to nie takie trudne. Jeżeli podejdziesz wystarczająco blisko ściany to na mapie pojawi sie zarus konturu pokoju. Zręczny fakemaker szybko przerobi to na cały pokuj.

Launor Sildox
08-11-2005, 19:34
Ile razy można powtarzać tym wszystkim n00bom, że to nie jest fake??!! Ale lol :D

Gejko
19-12-2005, 17:55
niby skod masz wiedzec jak to wyglada
dzial FAKE tu obok :D

Pirko
19-12-2005, 20:02
stary temat :S
ale gratz, że chciało ci sie bawic...ciekawe jak to naprawdę wygląda

Master Mind
19-12-2005, 23:46
...................... nom stary temat.......................

Damian-Wladca Wody
17-06-2006, 15:37
Wiem ze nie wiem ile jusz razy wy to napisaliscie ale powtuze to jesztce raz ze to jest fak odzorowany (on powiedzial ze on to odzorowal a nie zrobil zdajcie) .Ale wedluk mnie wajny musi byc ten program z 50 kratkami w wybranom strone widzienia.(Ja bym taki program do badania nieznanych terenow i do spradzania dziur pszed zejsciem:P) (Wescie tak nie komentujecie to mon pierwszy post :baby: )

bosiak
17-06-2006, 15:45
heh
nie wiem czy ktos juz pisal to tutaj bo nie chce mi sie czytac calego tematu
jezeli to nie fake, co jest mozliwe to jest to zdjecie zrobione za pomoca
Tibia Bot Ng
prosze modków o nie usuwanie tego posta bo nooby daej beda sie klocic o to czy to prawdziwy ss czy fake

Edwardo
17-06-2006, 15:46
Jaki "męski narząd płuciowy" ;/ po co ped^ale odświerzasz temat ;/;/

enduro
17-06-2006, 16:30
Wiem ze nie wiem ile jusz razy wy to napisaliscie ale powtuze to jesztce raz ze to jest fak odzorowany (on powiedzial ze on to odzorowal a nie zrobil zdajcie) .Ale wedluk mnie wajny musi byc ten program z 50 kratkami w wybranom strone widzienia.(Ja bym taki program do badania nieznanych terenow i do spradzania dziur pszed zejsciem:P) (Wescie tak nie komentujecie to mon pierwszy post :baby: )

Pojeb?..
Po jakiego grzyba odswiezales temat ktory juz ponad pol roku byl nieodwiedzany? ...
To, ze odswiezyles ten temat to da sie przezyc ale ta twoja zabawa w dyslektyka wcale nie jest smieszna bo robisz bledy w slowach/zdaniach w ktorych nawet dyslektyk nie jest w stanie zrobic bledu :/