Pokaż pełną wersje : rangi na forum
kiper200
24-03-2004, 18:10
ile trzeba post'ów napisac(nie żebym nabijał) zeby
dostac te rangi ile np. na 1 poison arrow albo na 2 itd.
i czy przez to mozna dostac jakas funkcje na stronie?
kotomaniak
24-03-2004, 18:18
Te rangi nic nie dają :D A po ich opisy i ilości postów looknij na FAQ.
Ithelios
24-03-2004, 20:26
Te rangi nic nie dają są jednak powodem wielu niesnasek(jak ilośc postów).N00by nabijają posty bo kręci ich jak mają więcej strzałek.Inni użytkownicy mają z kolei fobię na punkcie "nabijania postów" kierowani zazdrością o ich ilość.Takie są realia tego forum.Powinno się zlikwidować licznik postów,tak samo jak rangi i byłby spokój :rolleyes:
Oryginalnie dodany przez Ithelios
Powinno się zlikwidować licznik postów ,tak samo jak rangi i byłby spokój :rolleyes:
Taaa i dac każdemu mozliwośc moderowania . I zrobić Bu(Cenzura) :P . Na każdym forum są posty i rangi i nie widze powodu aby je usuwac. A jeśli ktoś ma dużo postów i je mówiac krótko nabijał to zwykle ma upomnienie :P i każdy wie ;)
Na tym forum nie ma pisania głupot i każdy post nie na temat jest usuwany więc ci co maja dużo postów i nie maja upomnień ( nie zawsze) cięzko na nie zapracowali.
Co do reszty : FAQ
Usunięcie rang i licznika nic nie pomoże, bo tu trzeba by usunąć n00by. Upomnienia są i jak nabijasz posty, to wszyscy o tym wiedzą. Ja jestem (oprócz modków) użytkownikiem z największą ilością postów bez upomnienia. I jakoś nie uważam się za lepszego od nikogo innego "bo mam szczały".
KLIKNIJ TU! (http://www.tibia.pl/misc2.php?action=faq&page=1&boardid=11&styleid=1#rank)
Najpierw się powinno własnie tam zaglądać a dopiero potem zakładać temat :]
P.S. Dziwne ze ten temat jeszcze nie jest zamknięty a ty nie masz upomnienia :/ Ja właśnie za takie coś dostałem !!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.