Pokaż pełną wersje : Oszuści grasują!
Na kanale Trade na serwerze Aracania nijaka "Sera Smar" podaje link do następującej strony: http://www.quiz-tibia.***********/, z opisem : "You need item start in quiz u can win: Giant Sword, Fire Axe, Knight Armor, Tower Shield and many many more->www.quiz-tibia.*********** coment->www.quiz-tibia.***********/win.html". Jak się można spodziewać, po wypełnieniu tegoż 'quizu" jest strona z miejscem na hasło i numer! kiedy powiedziałem jej, że jest oszustką, skomentowała to "suck my ass". :( nie wchodźcie na strone tej zasranej złodziejki.
(jeśli ktoś chce nagrodzić moją pracę detektywistyczną przyjmuje wszystko na serwerze Arcania :P )
lol... gdyby kazdy mial zakladac osobny temat o takich rzeczach to forum by nie wytzrymalo... n/c
Neaniver
05-07-2005, 14:07
Dlatego moznaby zalozyc jakis topik, w ktorym wpisywanoby rozne takie linki.
Dlatego moznaby zalozyc jakis topik, w ktorym wpisywanoby rozne takie linki.
Nie powinno sie podawac takich linkow bo jeszcze jakis debil nie czytajac ze zrozumieniem na to kliknie xD
Odkrywczy jesteś. Przez kanał trade przewija się miliony takich stron.
Marcin of shadow
05-07-2005, 14:15
I po co zakladac tekie tematy ja dostaje takie linki co najmniej raz na dwa dni jak ktos ci wysyla takie cos to poprostu kazdego pokolei ignore a jak ktos jest noob to niech wchodzi.
Boże, i to jest powód żeby zakładać nowy temat?
A co zbioru takich linków, jakiś dzieciak wejdzie w temat, nie przeczyta i kliknie.
Zły pomysł.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.