zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Oszuści grasują!

Mannhut
05-07-2005, 13:53
Na kanale Trade na serwerze Aracania nijaka "Sera Smar" podaje link do następującej strony: http://www.quiz-tibia.***********/, z opisem : "You need item start in quiz u can win: Giant Sword, Fire Axe, Knight Armor, Tower Shield and many many more->www.quiz-tibia.*********** coment->www.quiz-tibia.***********/win.html". Jak się można spodziewać, po wypełnieniu tegoż 'quizu" jest strona z miejscem na hasło i numer! kiedy powiedziałem jej, że jest oszustką, skomentowała to "suck my ass". :( nie wchodźcie na strone tej zasranej złodziejki.

(jeśli ktoś chce nagrodzić moją pracę detektywistyczną przyjmuje wszystko na serwerze Arcania :P )

Dwarf
05-07-2005, 13:55
lol... gdyby kazdy mial zakladac osobny temat o takich rzeczach to forum by nie wytzrymalo... n/c

Neaniver
05-07-2005, 14:07
Dlatego moznaby zalozyc jakis topik, w ktorym wpisywanoby rozne takie linki.

Dwarf
05-07-2005, 14:09
Dlatego moznaby zalozyc jakis topik, w ktorym wpisywanoby rozne takie linki.
Nie powinno sie podawac takich linkow bo jeszcze jakis debil nie czytajac ze zrozumieniem na to kliknie xD

Burakou
05-07-2005, 14:10
Odkrywczy jesteś. Przez kanał trade przewija się miliony takich stron.

Marcin of shadow
05-07-2005, 14:15
I po co zakladac tekie tematy ja dostaje takie linki co najmniej raz na dwa dni jak ktos ci wysyla takie cos to poprostu kazdego pokolei ignore a jak ktos jest noob to niech wchodzi.

kaczi
05-07-2005, 16:44
Boże, i to jest powód żeby zakładać nowy temat?

A co zbioru takich linków, jakiś dzieciak wejdzie w temat, nie przeczyta i kliknie.
Zły pomysł.