Pokaż pełną wersje : Koncert w Ab - Aldora & Małe zaśmiecanie domq
Troche nudziło mi się z moim kolegą i postanowilismy urządzić mala imprezkę xD
http://rapidshare.de/files/2823532/koncert.rec.html
A tutaj miałam świetną zabawę z kolegą, nie wiem tylko dlaczego właściciel domku nie miał... ;)
http://rapidshare.de/files/2793864/syf.rec.html
Mam nadzieję, że się spodoba ;)
Straznik Monopolowego
05-07-2005, 20:01
koncert good tylko pod koniec sie jakie nooby zebraly ;/// ale gratz ps ladnie spiewaz :P ;)
EDIT: dopiero sciagnolem zasmiecanie omalo co z krzesla nie spadlem xD bez kitu zasmiecanie rox wiecej takich filmow !! 8o
HaHa wiem wiem... jestem zdolna =D
Bani nasz slub tez nagrasz?:P
Arthevariel
05-07-2005, 21:00
AaaAaaa jestem slawny xDDDD
Shailver Ironbeard here :D
Spoko bylo :D Godzina 12 w nocy a tu jazda na maxa xDDD Kiedy powtarzamy ?:P
Jaka 12 w nocy... to gdzies okolo 14 sie dzialo :P... nastepnym razem ja robie koncert death doom metalowy ;] <doom zeby duzo krwi bylo>;]
Sacred Platinum Dragon
05-07-2005, 21:32
Full wypas impreza tylko powinna byc w jakims ustronnym miejscu zeby noob-ow nie było.
hahahha, ale się uśmiałem jak temu 65 rp domek zaśmieciliście, a już szczególnie jak się denerwował :D ) ;)
akcjia z domkiem wymiata!!! :D
Dolhor Knight
05-07-2005, 23:33
wWszystko fajnie tylko koniec najgorszy kiedy jakieś nooby się zebrały.
Mam jeszcze 1 pytanie. Co wy później zrobiliście z parcelami i całą resztą????????
Lord Dreathan
06-07-2005, 07:56
A mnie nie powiadomiono o tej imprezce ;(
Tiboszek
06-07-2005, 09:23
Obydwa filmiki są za***iste :P Pamiętaj rozwyjaj swój talent śpiewacki :D
Z tymi noobami to wiem ale nie było gdzie w Ab =( Myth co do ślubu to jeszcze nie powiedziałam "tak" hehehe.
A właściciel domku to kolega z rl muueahhaha xD
Acha któś pytał o to jak usuneliśmy...wszytsko na jedną kupę i runkiem Desintegrate ;] Jak wróce z wakacji to nakręcimy nowe filmiki ; *
2 zajefajne filmiki koncowka "syfa" byla fajna :D
hardcorowa ekipka:P
CinekMarcin
06-07-2005, 14:58
hahahahah xd wiecej takich zasmiecen domkow itd. film Wywalisty ;] more more plz or hunted ! xD
A mnie nie powiadomiono o tej imprezce ;(
Bo grasz na Berylii i nie mam z kim trenic!!
Bani i tak wiem ze powiesz tak, nie moglabys sie oprzec mojemu urokowi osobistemu xD
Ja ci już mówiłam... jesteś następny w kolejce jak nie dojdzie do ślubu HeheHehe. Ja ciebie też ; *
Straznik Monopolowego
06-07-2005, 17:44
Ja ci już mówiłam... jesteś następny w kolejce jak nie dojdzie do ślubu HeheHehe. Ja ciebie też ; *
LOOOOOOOL musicie to na forum zaltwiac :P ps filmik ze slubu ma byc na forum !! xD cos czuje ze tez z krzesla zpadne jak go obejze JEDNYM SLOWEM BANI I JEJ POMYSLY ROX xd
Arthevariel
06-07-2005, 18:32
Hah a ja place 1k pierwszej osobie ktora powie mi co zdobylem podczas sprzatania domq xDDDDDDDDD
Hahahaha placisz mi 1k bo wem że zabrałeś dragon hammera Grzaliśmy się że poszedł w obieg niechcący xD Chyba, że sie mylę ;>
CinekMarcin
06-07-2005, 20:14
Wiecej filmikow takich zasmiecania domkow itd. masz talent do tego ^^
Ładnie schizował ten pallek ;p jaki nerowy - Nice Action
Btw, koncer tez nie byl zły, nastepnym razem trzeba zorbic bramke levela, zeby nOOby znowu all nie zwalily:P
adam knight
06-07-2005, 22:39
mi sie zaśmiecanie domku podobało i te teksty "na ruchanko" a i powiedz jeszcze jedno jak sie wciągnełaś w tibie bo jesteś dziewczyną wszystkie dziewczyny na tibi które znam to miraimy takie :D
Hehehe nie no Miriam ja na 100% nie jestem ;D Jakoś tak wyszło, koledzy zaczeli grać troche wcześniej <pozdrowienia dla nich; * > i mnie wciągneli w tą grę no i mi się spodobało...
Arthevariel
07-07-2005, 12:54
@Shu
Synu, ja schizowalem ? :D Ja tylko bieglem po dragon hammera :D
@Bania
Ehh ... poczekaj kaske uzbiore i ci dam :D
Haha oki trzymam za słowo... są świadkowie i dowody ! :D
Arthevariel
07-07-2005, 17:32
haha uzbieralem i oddalem xDD moje 1k :D Beee :(
Noooo! jesteś słowny :D :D :D Thx ;*
Arthevariel
08-07-2005, 12:51
No bo to ja :D Hehehehe :D
Jeszcze potem zapytalem co wzioilem jeszcze i powiedziala ze p arm :D Wygrala 300gp :P
..::Mary::..
29-07-2005, 19:42
Super film :p
Golempol
29-07-2005, 20:29
@up
po co to odswierasz.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.