Pokaż pełną wersje : PK na Ankrahmun na Nebuli :D
Z nudowi pozegnania serwa postanowilem z kolegami popekowac :p
http://rapidshare.de/files/2824731/pkall.rec.html
Draconis Dragontooth
05-07-2005, 20:17
OMG .. ale masz do d.u.p.y pvp .. -.-'
co mi z napierdlania w goscia jak mam tylko 1 bp sd ?? i wale maks do 70 wiedz siedz cicho
co mi z napierdlania w goscia jak mam tylko 1 bp sd ?? i wale maks do 70 wiedz siedz cicho
ty rzeczywiscie masz pvp do dupy-.-
a tak dla wiadomosci, to nam chodzi o to ze nawet trafic nie umiesz....
przy chyba drugiej ofierze(czy jak to nazwac) bylo tylko widac:
<poof>
<poof>
<poof>
<poof>
<poof>
<poof>
<poof>
<poof>
i wkoncu potem 1sd byl trafiony-.-
chlopie pokaz swoja klase ty napierdlasz na makro i przyskasz klawisz i ci strzela a nei pomylales ze to noobowskie jest i wogule to co piszesz ??
tak sie sklada nupku ze nie uzywam macro bo gram knajtem(to nei uzywam run.. dziwne? O.o 'mejbi") ale jak chcesz to mozemy sie spotkac na jakims otsie i sie przekonamy-.-
Draconis Dragontooth
05-07-2005, 23:24
chlopie pokaz swoja klase ty napierdlasz na makro i przyskasz klawisz i ci strzela a nei pomylales ze to noobowskie jest i wogule to co piszesz ??
omg ale z ciebie newb , nie potrafisz się przyznać do tego ze masz dupne pvp .. pozatym filmik do bani ..
1. Bosh... PVP DO D.U.P.Y!
2. Nie mow ze pewnie jestes odemnie lepszy, bo nie jestes, ty bys mnie widzial gdy ja pekowalem na Antice w Ankrahmun, szkoda ze postac juz jest rooked i deleted i ze nie nagralem zadnego fillmu. ;] To sie nazywa dobre pvp :P
Zabilem okolo 60 ludzi, mialem bana 2 razy :P
Koledzy wyżej maja racje. Twoja walka pvp nie stoi na najwyższym poziomie. Ze 3 razy trafiłeś z sd kolege zamiast ofiare -.-
omg... gdy napisalem poprzedniego posta zobaczylem tylko do pierwszego goscia, a ty albo nie moglas trafic gdy stal, albo trafialas w kolegow ;]
I po co na*******alas pierwszego goscia z sd jak widzieliscie ze nie ma uhow?
A gdy widzilem jak probowaliscie zabic tego knighta to po prostu umieralem ze smiechu xDDDDDD
Ehh..
Ty myślisz, że każdy kto trafia prawie za każdym razem makra używa? -.-
Naprawdę, przyznaj się że pierwszy raz strzelałeś do człowieka, który się poruszał...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.