Pokaż pełną wersje : Swamp Trolle
Moglby ktos dac mapke z jakas fajna jaskina tych o to stworkow ? :) bylbym wdzieczny
Vanhelsen
05-07-2005, 22:36
poszukaj koło Venore, jest tam mnustwo ciekawych jaskiń z tymi uroczymi monsterkami ;)
hmm...mapki ci nie dam ale powiem jak je znalezc :p..
a wiec znam tylko 1 miejsce z ich wystepowaniem jest to jaskinia niedaleko venore jezeli jestes w depo to wyjdz z niego i kieruj sie do poludniowego wyjscia z miasta, jak wyjdziesz idz dalej w dol idac w zdluz drogi wejdziesz na taki mostek przejdz go i kieruj sie caly czas w dol jak wyjdzie nadal w dol wkoncu trafisz na dziure odkop ja lopatka i wbijaj... nizej... w tej jaskini sa roty i swampy ale jak chcesz na same swampy to idz ta jaskinia az znajdziesz wejscie uzyj liny.. i tu masz trolle w jednym miejscu jest ghoul i szkielety a tak same swamp trollki mam nadzieje ze wiesh juz jak zajsc...
nie mowi mi to zabardzo nic :/ bo to bedzie moja pierwsza wyprawa do tego miasta i niewiem gdzie co jest no ale trudno moze jednak ktos sie pofatyguje zaznaczyc koleczko na mapie...
nie mowi mi to zabardzo nic :/ bo to bedzie moja pierwsza wyprawa do tego miasta i niewiem gdzie co jest no ale trudno moze jednak ktos sie pofatyguje zaznaczyc koleczko na mapie...
http://www.tibianews.net/worldmap.asp?xcor=-1512&ycor=-914
Arthus Drag'Tail
06-07-2005, 14:16
@Emol:
Jak cos komus tlumaczysz to postaraj sie to ladnie i czytelnie napisac.
robert22
06-07-2005, 14:51
wow zobacz se na mapie respwanu na tibia.pl :cup:
pabloxxl
06-07-2005, 14:54
Wychodząc południowym wyjsciem z Venore, przechodzisz most, dochodzisz do takiej dziury przy brzegu, Trzeba ją rozkopać, zejść w dół, przejść przez kilka rotów i ropnąć sie.
3 swamp trole są też na powierzchni w takiej jaskini na wschód od Venore. 1 też jest w takim domku na wschód od Venore co na dachu siedzą raty.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.