Pokaż pełną wersje : najlepiej jak by tu zajrzał moderator
mam problem bo niemoge wejsc do rzadnego tematu wchodze w dział filmy i dalej nieda rady do rzadnego tematu wejść ,czy to bład mojej przegladarki czy serwisu bo widze że nowe rzeczy dodaliście i czy to właśnie zepsuło ? help plx :P dzieki z góry
Dr. Omader
06-07-2005, 07:33
Ale wyskakuje ci jakis blad czy co? Jaka masz przegladarke?
Napisz to jeszce raz, z kropkami, przecinkami, dużymi literami to może wtedy zrozrumię co tam napisałeś i ci odpowiem...
No i jeszcze przeglądarke...
Napisz to jeszce raz, z kropkami, przecinkami, dużymi literami
Ale masz wymogi, ja go zrozumiałem. Ty tez nie jesteś lepszy.
o może wtedy zrozrumię co tam napisałeś i ci odpowiem...
Nie wnoszący nic do tematu post. W ogóle po co napisałeś posta
No i jeszcze przeglądarke...
Twój poprzednik już się o to pytał.
@topic
To nie jest wina serwisu. Raczej napewno twojej przeglądarki. Jezeli masz zainstalowaną Operę/FireFox etc. to spróbuj uruchomić strone z innej przeglądarki. Ewentualnie spróbuj kilka razy odświeżyć lub poczekać. Jeżeli posiadasz IE to doradzam ci ściągnąc jakieś łatki do niego.
@do ludzi
Nie piszcie tutaj postów , jeżeli nic nie wnoszą do tematu . Typ takich postów:
- nie wiem jak ci poradzić
- jaką masz przeglądarke
- pisz wyraźniej bo nierozumiem
- to chyba wina przeglądarki
jeśli po jakimś czasie odświerzania w końcu Ci zadziałało tzn. że to forum się chrzani (też tak mam czasami) ...
Może to błąd twojego neta... czasami może się nie ładować jakaś strona z powodu przeciążenia. Raczej wina przeglądarki to nie jest, ja używam opery 7.23 i normalnie mi wszystko chodzi. Poprostu może klikaj na link aż do skutku :p - To czsami pomaga :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.