PDA

Pokaż pełną wersje : Wanderer-polska gra MMOG

AdamS_
06-07-2005, 07:47
Wanderer to fajna gierka,podobna do TheCrims.Tam wcielamy sie w elfa,dwarfa lub czlowieka.Reszta na stronie :) http://217.197.73.122:8000/
Albo coś jeszcze opiszę...Na początku wypełniamy questy,by zdobyć kasę i doświadczenie.Można też iść powalczyć na arenie dla expow.Gdy zdobędziemy 5 poziom wybieramy jakąś profesję: Adept - Z tej profesji później wyjść możemy na związanych z magią ofensywną i defensywną czarodziejów (Sorcerer) albo na mnichów (Monk), Recruit - Z tej profesji później wyjść możemy na szlachetnych rycerzy (Squire) lub na klasycznych wojowników (Man at Arms),Novice - Z tej profesji później wyjść możemy na różne profesje łuczników (Bowman) lub na rzezimieszków i zabijaków (Brigand).Bardzo łatwo zrobić swoją postać,nawet nie trzeba emailu podawać.Według mnie ta gierka jest lepsza od Crimsów. :D

Radek 666
06-07-2005, 09:10
Coś ty, TheCrims dużo lepsze :P.

Plastex
06-07-2005, 09:39
Lepsze niż The Crims, ale powoli się strony ładują i trudno się połapać co gdzie jest. I kazali mi wybrać "mądrzejszy" login -.-

Wyzzer
06-07-2005, 12:00
Ehh...gra jest swietna, znam ja juz od samego jej poczatku (mialem pomagac przy garfice..ale przez rodzicow i braku kompa wypadla: DUPA), moze nie zachwyca tak jak TheCrims (i tak nie gram ;]) czy OGame(to wole :P) bo nie pracowal przy tym sztab programistow, ale ma swietna fabule, mase przeciwnikow (sprobujcie znalezc cos czego nie ma a dostaniecie ode mnie 10 k na Julerze (msg na gg: 3032480)), i co najlepsze: robila to jedna osoba z zapamietaniem (sasiad mojego kumpla, stad go znam) przez dosyc dlugi okres czasu. Polecam to wszystkim ktorzy maja dosyc innych okienowek. Na prawde warto sprobowac! ;]

Rybzor
06-07-2005, 13:34
wg mnie swietna gierka, mozna w nia pograc, jednak nie dla mnie, juz skonczylem z tym nalogiem, ale goraco polecam tym, ktorzy maja troche wolnego czasu ;)

Heliwurab
06-07-2005, 13:41
Gdyby ta strona ładowała się 2x szybciej to by było juz dobrze.. a tak to wytrzymać nie można... Powstrzymam się narazie od komentarza, bo prawie nic nie zrobiłem przez to wolne ładowanie (dam potem edita)

Matheous
06-07-2005, 18:36
Baaardzo fajna gierka. W porownaniu z wiekszoscia gier przegladarkowych, jak te wszystkie Vallheru etc. to wydaje mi sie duuuzo bardziej zlozona-klarowne skille(jak w Tibii;), treningi, przygody, hulaj dusza! Imo swietna gierka. Pozdrawiam wszystkich Wandererow(i strzezcie sie bo juz niedlugo moze wlasnie WAS zownuje na arenie:)

Marcin wymiatacz
06-07-2005, 21:35
fajna gra :D bedzie co robic w czasie skilowania B)

Radek 666
07-07-2005, 11:28
Zagrałem w nią dłużej i przyznam, gra się bardzo ciekawie, ale i tak wole TheCrims, nie wiem czemu...

vaviec
07-07-2005, 13:35
Mam 2 lvl z 20 osob zabiłem i z 4 razy zginąłem:/.

Ubity! Oxygene został wyeliminowany!
srry oxy jak to ty...

Taliboy
07-07-2005, 19:17
O kurde...
Wspaniała gierka... proste zasady duża grywalnośc i zrobiona przez polskiego szaleńca yay :P
Może śmiało konkurowac z OGame czy TheCrims... choć raczej nie jest od nich lepsza... kwestia gustu...

Heliwurab
07-07-2005, 19:27
Myliłem się.. pare razy pograłem i stronka szybciej chodzi... mam prawie 3 lvl, malo osob zabilem, bo narazie 2 [czyt. dwie] 1-lvlowce.. ale postaram sie to zmienic.. narazie nie mam energi i nie mam 10 gp na dormitorium... hehe, tak to już jest..

Vilya
07-07-2005, 20:09
Podoba mi się, dzięki za link ;) Nie da się w to niestety (a może na szczęście?) długo grać, bo energia ucieka... Ale fajnie, że nie ma żadnych konsekwencji jak się zginie :) Czuję, że trochę w to pogram! :D

Wyzzer
09-07-2005, 17:49
Mowilem...wystarczy chwile sie wrzyc i pograc...z Tibia bylo tak samo przeciez...."jezu jaka grafika, zero interakcji" itp. itd. ... pograjcie w to podczas respa na huncie albo robienia runek ;].

See you~

Pexazowe
11-07-2005, 10:22
heh ja w to dawno grałem nawet się zakumplowałem z adminem : P ale teraz nie pamietam loginu i hasla na moją około 10 lvlową postać :<

AdamS_
12-07-2005, 22:04
No nie wiem mi stronka szybko się ładuje.Ja już mam 5 level elfem Novice i mój best hit z dystbsu 35 nick Adamus

Summoner_Drut
14-07-2005, 11:13
Gram dopiero od dziś ale już teraz bardzo mi się podoba. Zrobie sobie warlocka :evul: . Troche to potrwa, ale będzie wypas ( ciekawe czy tam można PKować :evul: ).

AdamS_
14-07-2005, 19:56
Można pekować.Zabijasz innych ludzi dostajesz trochę expa i kasy i szkolisz się w umiejętniościach :).Jeszcze coś..Zauważyliście że sie tam zrobił taki mały updacik?Kiedyś na fulla energi mialem 35(albo 36) a teraz do 100 dochodzi i mniej energii na wykonywanie questów.U moich kumpli tak samo.

Garbaty John
16-12-2006, 18:09
Gra jest zaj*****a, moglbym nawet stwierdzic ze lepsza od Tibii. Niedawno był uptade i...

UWAGA!!!
strona zmieniła adres
na www.idarionis.com (http://idarionis.com)

Poza tym był niedawno uptade ;)

POLECAM!!!