zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czemu lagi zabijaja palkow??

matiz12
06-07-2005, 11:29
Zawsze sie zastanawiam dlaczego palkowie gina przez lagi przeciez im nic nie robia wogole to dla mnie niema sensu jak sie zapytalem kumpli to tak zaczeli sciemniac i zmyslac ze wolałem sie was zapytac ja moim palkiem niemam lagow naszczescie ale zawsze se mysle a jakbym mial to bym zgina dlaczego?? :baby:

Berials
06-07-2005, 11:35
Lag powoduje chwilową przerwe w połączeniu. Podczas laga nie możesz się w Tibi ruszyć, zaatakować nikogo i wogóle. I powiedzmy że Paladyn bije Dwarf Guarda, i dostaje laga i przez chwile nie masz nad nim kontroli i wtedy Dwarf Guard może do Ciebie podbiec i Cie bezproblemu zabić bo Paladyni nie noszą najczęściej tarczy gdyż mają kusze lub łuk. Występują również kicki które wylogowują nagle z Tibi również z powodu zerwania połączenia. Lag może równie dobrze zabić Knighta lub Sorca/Druida, z tym że oni najczęściej nosza dobry eq + tarcze która zapewnia ochrone na jakiś czas, dopóki się nie zalogują ponownie albo odzyskają kontrole nad postacią (lag minie).

Klimmek
06-07-2005, 11:36
Paladyn nie używa tarczy i jest narażony na ataki potworów, więc kiedy przy lagu zostajesz wyrzucony z servera, twoja postać stoi przez pare minut i czeka na automatyczny logout. Wtedy najczęściej ginom paladyni.

Kuryca
06-07-2005, 11:46
Czemu lagi zabijają palków? Ponieważ nie mają tarczy i polują z odległości na dobre potworki, które mogą ich zabić w przeciągu dwóch minut. Jak złapiesz kicka albo bardzo długiego laga to możesz się pożegnać z życiem.
Czyli powiedziałem to samo co inni.

matiz12
06-07-2005, 11:53
No i w koncu rozumiem :D przynajmiej w mówicie z sensem a nie jak inni eeeeee hmmmm no wiec caly czas i zrozum cos z tego a maja palladynow na 40 lvl 8o i niewiedza moze zaczne inwestowac w eg :p

Veritharan
06-07-2005, 11:58
Zawsze sie zastanawiam dlaczego palkowie gina przez lagi przeciez im nic nie robia wogole to dla mnie niema sensu jak sie zapytalem kumpli to tak zaczeli sciemniac i zmyslac ze wolałem sie was zapytac ja moim palkiem niemam lagow naszczescie ale zawsze se mysle a jakbym mial to bym zgina dlaczego?? :baby:

:baby: czy tylko niski poziom IQ ? :confused:

Gromexor
06-07-2005, 12:50
Bo palki są złe GRAGHHH DIEEE!!

@na serio:

Pomyśl zanim coś napiszesz.

Trenei
06-07-2005, 12:54
Lag jest to chwilowa przerwa w grze . Palkowie gina podczas lagów ponieważ gdy expią i natrafią lagi dedną poniewaz nie noszą tarczy i duże hity w niego wchodzą . Jak ty byś był na jakichs dobrych potworkach i napotkałbyś lagi to najprawdopodobniej bys padł .

Cover Sorcerer
06-07-2005, 12:58
Gdzy mialem laga zabil mnie demon szkieletor.Stracilem BRIGHT SWORD'A,DRAGON SCALE MAIN(bylem poprosty wkur...ny X( ,Po straceniu tego sprzenty ( nie liczonc bp z runami) postanowilem zkonczyc z to postacio.Uwarzam ze server powinien poszkodowanym oddawac stracony EQ ,po dedzie.Przecierz ludzie odpowiedzialni za srever są odpowiedzialni tagrze za stracone ITEMY. :(

Plastex
06-07-2005, 13:13
@Cover
CipSoft może odpowiadać jedynie za kick. Lagi to wina twojego połączenia, a zwykłe dedy to już wyłącznie twoja wina. Po Polsku mówi się "Szkielet", a nie "Szkieletor". Przy DSM nosi się AoLa zazwyczaj. Myślę, że ściemniasz z tą postacią., bo nawet nie umiesz nazwać poprawnie zbroji którą masz.

@topic
Oprócz tarczy nie mają też broni która ma jakiś def, czyli mają tylko zbroję do obrony

Van Gul'dan Moose
06-07-2005, 13:35
Bo są (jakby to zapewne ujął Dobo) ZŁE I MROCZNE X(

To jeden z nagłupszych tematów jakie widziałem