PDA

Pokaż pełną wersje : [b] Na czym expic, by wiciągnac dorby LOOT?

Beyond Tess
06-07-2005, 12:59
Mam pytanie. Widzialem kiedys na forum, ze niektorzy maja super miejsca gdzie mozna poexpic 20 lvlem knightem (64/63), i nawet jest blisko skrzynka do wyslania parceli. Chcialbym takie miejsce, bo boje sie lootowac, zawsze sie trafi jakis noob i ma w garsci kilka k kradnac czyjs loot;']... Prosze o podpowiedz, moze ono byc i Free zone i Pacc zone, ale bez Postman Quest. Pozdrawiam

Mutares
06-07-2005, 13:18
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807

Od czego są przyklejone tematy?

Gromexor
06-07-2005, 13:27
Dwarf Soldiery RULEZ!

Mój rekord na nich w jeden dzień to 24 k expa i 12 k zarobku!

Van Gul'dan Moose
06-07-2005, 13:31
http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf

Żeby uaktywnic te skrzynki trzeba zrabic pewnego questa.potrzebny jest do tego PACC

Arthus Drag'Tail
06-07-2005, 14:14
Dwarf Soldiery RULEZ!

Mój rekord na nich w jeden dzień to 24 k expa i 12 k zarobku!

A ile w trakcie tego jednego dnia grales?? Na guardach wyciaga sie +20k expa na godzinke! Jak masz szczescie to moze nawet tyle kasy po kilku godzinkach bedzie (albo i wiecej).

Wilq
06-07-2005, 14:19
Scaraby tez sa dobre, daja duzo kaski, a czasem jakis kamyczek wypadnie :P

Celastian Kight
06-07-2005, 20:55
zamek w Ab jest dobrym miejscem, jeśli pójdzie sie tam rano, kiedy nie ma kupy ludzi. Masa expa + w miare dobry loot (dla niższych lvli minotaury, orki warriory, elfy, mino archer = chain armory, macy, brass armor, brass helmet, longsword, plate shield, sword i duzo kasy; dla srednich lvli hunter, mino guard, ork berserker = halabarda, double axe, łuk, dragon necklace, small ruby, brass armor; dla wyzszych lvli dragon, DSy, elf arcanist = dragon hammer, serpent sword, dragon shield. W każdym razie można tam dużo zarobić, bo często ludzie chodzą tam dla expa i w martwych potworach często leży interesujący loot.

Saviour of Sula
09-07-2005, 20:25
ja tam wole orc shamany nawet 1 na 10 ma blue spell wand wiem z doswiadczenia raz mi sie na 30 takich 3 trafily wiec dobrze mowie nie :P to of course tylko dekoracja ale git :)

gala13
09-07-2005, 22:29
Jesli chodzi o mnie to najlepszy lootbag sie robi z guardow. Raz czy dwa razy udalo mi sie w 5h wylootowac 4k!! To chyba niezle ;] Moi kumple tez chodza na ghostlanda i tam ghule/skelety/dsy i brass helmet/mace/sword/viking helmet leci co 2 monster ;) Kazdy jednak musi wybrac rodzaj potworka na ktorym sie najlepiej lootuje. Jeden wylotuje 1k ale na hmmy straci 2k a drugi ze strzalami wylotuje 3k a za strzaly zaplaci 500gp ;]]]]

Bubusiek
10-07-2005, 15:32
najlepiej expic w pewnej kopalni za ds m na ghouslandzie 40k lootbaga w cap dziennie i 120k expa i 15kmka y tylko potrzebujesz trapa lub hmmow na stalkera

ktos by musial ci pokazac jak sie tam expi