Pokaż pełną wersje : O czym zrobić Fake
szalony druid
06-07-2005, 15:33
Umiem juz zrobić fake ale mam jeden problem oczym zrobić fake ;( POMOCY dajcie wase pomysły B)
zrob fake o przygodach jakiegos stwora albo np rob dekoracje wnetrz np.:wnetrze swiateczne domku sw. mikolaja itp.itd
Cor Tibiarz
06-07-2005, 16:20
NIE nie nie ja mam lepszy pomysl z tym stworem! Ten stwor napada na miasto, a tu nagle ni skad ni zowad wyskakuje... Cor Marduk i Ciabas :D:D:D:D:D:D:D:D:D:Di rozpoczyna sie wojna! Reszte zdecyduj sam :D:D:D
Nie no to byl zart :P
Zrob cos o swoich jakichs przygodach czy cos, a pomysl sam cie dopadnie wystarczy ze jakos zacznisz ;)
Zrób jak potężny Anathro rozwala przywódce wszystkich stworów na ziemi!
Bueheheh, to by mi się podobało!
Zrub o guwnie kture opanuje Tibie
Vanhelsen
06-07-2005, 18:20
Zrub o guwnie kture opanuje TibieKoleś, czy ty się dobrze czujesz?! Za namową qmpla przeglądam sobie posty które wypisujesz i poprostu żal dupe ściska jak to sie czyta! Koleś, to jest forum a nie jakaś żularnia...
P.S. Kup sobie słownik ortograficzny
@author: jak nie masz weny to poczekaj, może we śnie cię złapie albo cuś ;)
szalony druid
06-07-2005, 18:49
Kto ma kupić słownik ortograficzny? :p
Kto ma kupić słownik ortograficzny? :p
plaski zobacz jakie błędy robi aż chce sie rzygać a jak mowa o fake miałem od dawna pomysł a właśnie dziś sie nauczyłem robić. Tak bym ci powiedział:P
all
cya. . .
szalony druid
06-07-2005, 19:22
Dajcie mi zdjecia do Fake mam pare ale niemam tyle zebyjakis fajny Fake plx Pomuzcie :baby:
Neaniver
06-07-2005, 21:20
Tibicam - polecam :P A fejk - to Ci predzej czy pozniej wpadnie do glowy jakis pomysl imho
Zrob o pladze Hip-Hopowcow w Thais.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.