Pokaż pełną wersje : aurea war 6.07.05
http://tibicams.tibia.gamigo.de/get/310 poprostu ale niewiem czemu wstydzil sie skilli
Palladni
06-07-2005, 16:48
Niemożliwe jest osiągniecie skili poniżej 10, TDA albo inny shit. Do Fake przenieść.
#Edit: Właściwie użył tylko programika żeby zamaskować skile zapewnei vip liste :P
@Re Up: dobrze... Ale niekasuj linka -.-'
Drazharm
06-07-2005, 17:05
szkoda tylko ze nikt Koledownikowi nie pomogl nie wspominajac ze wiekszosc zorro to nooby.
Dla Verdura tez nikt nie pomogl ale Ja i tak jestem po drugiej stronie
Sting_Ninja
06-07-2005, 23:24
http://tibicams.tibia.gamigo.de/get/310 poprostu ale niewiem czemu wstydzil sie skilli
Lecther ma skille 98/71 "chyba"
Hail rom _/
Delmicjusz :P
07-07-2005, 12:55
Omg... nie wiem jak mogli zostawić Koledownika i Verduro -.-
Gex "wypowiadając" się na chwile przed końcem filmiku miał rację...
P.S. Coral widziałem że błąkałeś sie tam "Lady Artisstą" (czy jak to sie tam pisze) i przeszkadzałeś jak tylko mogłeś ;p
Lord Smencik
07-07-2005, 13:38
To jest OTS >.< chyba... na niektorych otsach nie ma skilli a vip listy nie ma na zadnym -.- kolesie sobie porobili postacie o tych samych nazwach co w normalnej tibii i szpanuja :] nie wiem moge sie mylic ale wydaje mi sie ze to moze byc prawda :P
@up pomysl zanim napiszesz
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=koledownik - deathlist
chyba jednak padl na serio
Koles ma 98 dista niewiem o co mu chodzi -.- :D
To jest OTS >.< chyba... na niektorych otsach nie ma skilli a vip listy nie ma na zadnym -.- kolesie sobie porobili postacie o tych samych nazwach co w normalnej tibii i szpanuja :] nie wiem moge sie mylic ale wydaje mi sie ze to moze byc prawda :P
Znalazl sie znawca ots jakbys niewiedzial to w otsach jest prawie tak samo jak w tibi PACC Skill bar do perfiekcji vip list party i wiele innych dupereli
Wyborowy
07-07-2005, 17:08
Przeciez Polacy by ich rozwalili jakby tylko chcieli tez walczyc grupami -.-
Omg NOOBY nie stawiajcie postow ze to OTS jak nawet nie znacie podstawowych funkcji TibiCam!!
Pozdro for Wybo ^^
Sting_Ninja
07-07-2005, 23:28
Polacy? :>
Hail Rom _/
polacy są po dwoch stronach np moj znajomy jest po stronie zorroz tylko dlatego ze ma/mial hunta od RoM za to ze ds sie przezucil na kolesia.
Sting_Ninja
08-07-2005, 23:22
[QUOTE=Majok]polacy są po dwoch stronach np moj znajomy jest po stronie zorroz tylko dlatego ze ma/mial hunta od RoM za to ze ds sie przezucil na kolesia.[/
Daj nick posmiejemy sie :D
:Zireael:
12-07-2005, 01:17
To prawda ze Zorros nie umie sie zorganizowac, Riders of Morag zaczynaja sie wozic..niektorzy głupi, bo inaczej tego nie mozna nazwac..chyba tylko rzadni slawy przylaczaja sie do nich. Potepiam taka postawe. "Inteligentną" postawe Riders of Morag przedstawia ponizszy cytat:
15:49 xxxxxxxxxxx: Reason?
15:49 Paco Ashenvale: I had to cut down on the population
jestem zdecydowanie po stronie zorros i mam nadzieje ze sprawy niedlugo przybiora zupelnie inny obrot.
Delmicjusz :P
12-07-2005, 07:49
@up
No niestety tak bywa ;p Ja też jestem po stronie zorro bo jest tam kilku moich znajomych ale wątpie czy uda im sie na tyle zgrać by pokonać RoM...
Sting_Ninja
12-07-2005, 11:21
To prawda ze Zorros nie umie sie zorganizowac, Riders of Morag zaczynaja sie wozic..niektorzy głupi, bo inaczej tego nie mozna nazwac..chyba tylko rzadni slawy przylaczaja sie do nich. Potepiam taka postawe. "Inteligentną" postawe Riders of Morag przedstawia ponizszy cytat:
jestem zdecydowanie po stronie zorros i mam nadzieje ze sprawy niedlugo przybiora zupelnie inny obrot.
Elysia ja nie wiem za co oni cie za***ali =(
Zaczynaja bic wszystkie osoby ktore bija lvl za szybko :S
@Delmicjusz - zobacz ile osob zostalo w zorros High lvki wylozyly na reszte i to jest juz koniec tego wara...........
Hail RoM _/
Conqueror
12-07-2005, 12:24
Filmik fajny
ludzie z zorroz pokazali klase jak skutecznie wyslac na smierc swoich kumpli :baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.