zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Golden Mace

Wtajemniczony
25-03-2004, 13:31
Uzylem opcji szukaj ale nic na temat tej broni nie znalazlem.Czy wie kto moze jakie ona ma statystyki?Jak nie wiesz to nie pisz!

Kojko
25-03-2004, 16:26
Nie ma czegos takiego?

Wtajemniczony
25-03-2004, 16:32
Oryginalnie dodany przez Kojko
Nie ma czegos takiego?

Grubo sie mylisz Golden Mace istnieje jest nagrodo w Quescie chetnie bym podal jaki to Quest ale regulamin tego forum mi zabrania.Golden mace istnieje na 101% :P

Eustachy
25-03-2004, 17:51
znowu pytanie na temat super rate item... powiem krótko, nie bedziesz miał tego w ręce :P

egg
25-03-2004, 17:56
@ up

kurde, dlaczego niszczysz ludziom marzenia? :))

btw. podobno ktoś już to ma na jakiś starszych światach.

Gangrel
25-03-2004, 18:23
Takie coś na pewno istnieje, ale jest rzadrze od silver mace który kosztuje koło 100k i ma go niewielu grzczy, że nie powiem o gold mace który mają tylko najlepsi i chyba nikt na tym forum nawet go n ie widział:P:P:P

Wtajemniczony
25-03-2004, 18:27
Oryginalnie dodany przez Eustachy
znowu pytanie na temat super rate item... powiem krótko, nie bedziesz miał tego w ręce :P

Mylisz sie wiem jak go zdobyc i kto go pilnuje:P nie po ,to inwestuje w Club fighting.

Eustachy
25-03-2004, 18:33
Oryginalnie dodany przez Wtajemniczony

Mylisz sie wiem jak go zdobyc i kto go pilnuje:P nie po ,to inwestuje w Club fighting.

co ty mówisz? jak zdobędziesz goldem mace i pokażesz mi screena to masz u mnie szacunek

egg
25-03-2004, 19:10

Możesz jeszcze raz poprawnie napisać to co chciałeś wyrazić w tym zdaniu? Ponieważ przez interpunkcję i składnie nie tylko ja nie jestem w stanie zrozumieć Twojego przekazu.

Wtajemniczony
25-03-2004, 19:30
Możesz jeszcze raz poprawnie napisać to co chciałeś wyrazić w tym zdaniu? Ponieważ przez interpunkcję i składnie nie tylko ja nie jestem w stanie zrozumieć Twojego przekazu.
[/QUOTE]
EEE chodzi ci o przecinek wiesz dosyc szybko pisze na klaw i to przez przypadek natomiast jesli to nie to to ja nie wiem o co ci chodzi
(o co ci chodzi?o nic nie chodzi tylko ludzi prawdziwych jakby mniej!)

behi
25-03-2004, 21:56
Takie rare-itemy maja tylko najlepsi i tak ma pozostac. Questy sa niewyobrazalnie trudno(gratz dla toresow) i jak ktos ma taki itemik to jest po prostu wielki. Narazie to sobie wtajemniczony mozesz pomarzyc ale za jakis czas...

Dr. Omader
25-03-2004, 23:44
Oryginalnie dodany przez gangrel666
Takie coś na pewno istnieje, ale jest rzadrze od silver mace który kosztuje koło 100k i ma go niewielu grzczy, że nie powiem o gold mace który mają tylko najlepsi i chyba nikt na tym forum nawet go n ie widział:P:P:P

Jakby silver mace kosztował 100k to już dawno wielu ludzi by go miało. To jest przedmiot którego nie dostaniesz z potworka czy cóś. Jeśli e-plate jest extremly rare to silver mace jest almost imposible. I takiego przedmiotu nikt nie sprzeda, chyba że go komuś zakosił, a gra na innym świecie ale wtedy to cena byłaby ponad 1kk gp i to grubo.

Gremlin
26-03-2004, 04:36
re: Osoba co twierdzi ze zna quest z Golden Mace
Jak by byla gdzies dostepna Golden/silver Mace to by ktorys high lvl na Secura juz tym chwalil (tym bardziej ze sporu u nas club fighterow wsrod elity), a skoro sie nie chwala to znaczy ze albo quest jest niebotycznie trudny, albo nie mozna zdobyc takiego przedmiotu.

Co do silver mace to podobno quest z nia jest... tylko tyle ze po drodze jest magic wall :)

Jeszcze wracajac do tego ile jest silver/gold mace w calej tibi:

Podobno silver mace wystepuje w kilku egzemplarzach (slyszalem rozne plotki, od 1 do kilkunastu), golden mace wyciagneli z spr tibia dosyc niedawno (zdaje sie przy grodniowym update), wiec jesli mial bym zgadywac to bedzie to przedmiot wprowadzony wkrodce dla rownowagi do magic sword i stone cutter axe.
Tak wiec mozemy sie spodziewac statystyk w okolicach 40-50 ataku i 25-40 obrony.

Ps. Caly ostatni paragraf jest gdybaniem popartym jedynie plotkami i logicznymi domyslami wiec prosze nie brac niczego z niego jako pewniaka.

eerion
26-03-2004, 05:29
Skoro silver mace jest takim rarkiem to albo nie ma golden mace, albo jest to rar pokroju MagicLongsworda.
Jak mówił Gremlin- na pewno teraz zostanie dodany jakiś club dla równowagi.
To było trochę bezsensu.
Potężny sword, potężny axe, a club śłabiutki :/
Niestety :/
I jeszcze jedno
ponad 1kk gp i to grubo.
Muszę cię czegoś nauczyć omader :P
k (małe) - tysiąc
M (duże) - milion
G (duże) - miliard
Więc proszę cie nie pisze rzeczy w stylu kk, bo to bez sensu- trzymaj się ogólnoprzyjętej etykiety :D

haxxbit
26-03-2004, 08:41
No więc chodzą różne pogłoski o tych dwóch przedmiotach.

Z tego co mi wiadomo "Silver Mace" jest prezętem w jednym queście(zasady wiec "Ani mru mru" :P )
Co do jej statystyk to na teście było kilka wersji(podałbym linka do forum na tibia.de gdzie są SS ale mam mało czasu i szukać mi sie nie chce)
- 40/35
- 35/32

Teraz Golden Mace.
Jak mówił egg takowy przedmiot posiada jeden człowiek na Novie czy bodajże Antice(tu równierz jest SS na tibia.de "ale jak wyżej" )
Z tego co się dowiedziałem to jest to nagroda w queście który został dodany od ostatniego update.
I tyle co moge powiedzieć to quest jest od 80+ ;)

Co do statystyk tej broni to nic jeszcze nie widziałem i nie słyszałem.

Kaczor
26-03-2004, 09:08
Del'Toro zbieraja ekipe na quest z Golden Mace.Z tego co wyczytalem na roznych forach to jedyne co jest pewne to , ze wymagany jest 80+ level:]Kto wie moze od dawna istnieje potezna bron z kategorii mace tylko my jako gracze jeszcze jej nei odkrylismy)to fascynujace ile ta gra ma niespodzianek);]

Dr. Omader
26-03-2004, 13:45
Oryginalnie dodany przez eerion
Muszę cię czegoś nauczyć omader :P
k (małe) - tysiąc
M (duże) - milion
G (duże) - miliard
Więc proszę cie nie pisze rzeczy w stylu kk, bo to bez sensu- trzymaj się ogólnoprzyjętej etykiety :D

Jak ja gralem w Tibie zanim ty jeszcze zacząłeś to się mówiło zawsze "kk" i zresztą na wielu grach online jest stosowany system "kk".I tak jestem przyzwyczajony i tyle :P

Zreszta jest to kompletnie obojetne jak to się napisze.Byle ludzie wiedzieli o co ci chodzi.

Dawid_Mistrz
27-03-2004, 23:04
Skori jez ten temat to chcial bym sie dowiedziec ile to ma ataku i obrony?

haxxbit
28-03-2004, 00:26
@ up
Z tego co mi wiadomo "Silver Mace" jest prezętem w jednym queście(zasady wiec "Ani mru mru" )
Co do jej statystyk to na teście było kilka wersji(podałbym linka do forum na tibia.de gdzie są SS ale mam mało czasu i szukać mi sie nie chce)
- 40/35
- 35/32

Ludzik poczytaj troche uważniej ;)

Super Elite Knight Funekib
28-03-2004, 11:29
Jeśli przejrzysz serwisy Tibii znajdziesz obrazek golden mace:P

Kamil D
29-03-2004, 19:12
Chcialbym zobaczyc golden mace a nawet silver mace.
Ciekawe ile te bronie maja ataku...?? ?(

Wtajemniczony
29-03-2004, 20:24
Jeszcze jest 8o UNHOLY MACE 8o ale obrazka jeszcze nie widzialem

mokry
30-03-2004, 12:49
Oryginalnie dodany przez Kamil D
Chcialbym zobaczyc golden mace a nawet silver mace.
Ciekawe ile te bronie maja ataku...?? ?(

www.tibia.pl/weapon.php?s=2&typ=2
Tu masz obrazek i statsy silver mace.

Mathayus
03-04-2004, 09:08
Na silver mace jest quest i najprawdopodobniej drogi nie zagradza magic wall tylko zwykle skaly ( moze sei domyslicie o czym mowie )
Ale co do golden mace wiele z was mowi ze maj tylko najlepsi gracze .
Powiem to tak
Na securze nia ma nikt bo bym wiedzial na pewno a co do innych swiatwo to nie jestem pewien ale to by plotki zaraz poszly tak jak to bylo z soft bootsami ktore bubble zdobyla .
Bo prtzeciez golden amce to by byla bardziej unikatowa niz te magic sowrd i stone cutter axe

Klikowski
08-04-2004, 22:57
Wiem że to może niepasuje do tego tematu ale wie ktos moze jak usunąć magic wall? wo znalazlem kilka (niepowiem gdzie :) bo na 99%to qest, a zasady niepozwalają) tak że bylbym bardzo wdzieczny jak by ktoś powiedzial ;) jak nie na forum to pisać na gg "3733386" :)

Zgredzio
13-04-2004, 17:09
Po primo:
Isnieje golden mace:D
Po drugie primo:
Istnieje silver mace:D
Po trzecie primo:
zarównojedno jak i drugie można zdobyc w qustach:D
Po czwarte primo i chyba ostatnie:
Można kupić silver mace:
Proponował mi to kiedyś Giant Panda z Rubery(pewnie każdy zna)Za nie 100k tylko za 350k:D

Dar!0
13-04-2004, 18:21
Oryginalnie dodany przez egg

#off-topic :

jak poprawiasz to sam pisz w pełni poprawnie :D :
składnię
nie tylko ja, nie jestem

Mazi
13-04-2004, 21:03
Buehehehe ostatnio wlamalem sie qmplowi na konto w Tibi (baaaaardzo mnie wqrzał) i wyrzucilem mu caaaaaaaaly sprzet (beho shield i SILVER MACE) nie wiedzialem ze to jest tyle warte... No cóż, macka poszla poplywac :>

Toony Knight
13-04-2004, 21:42
Oryginalnie dodany przez Mazi
Buehehehe ostatnio wlamalem sie qmplowi na konto w Tibi (baaaaardzo mnie wqrzał) i wyrzucilem mu caaaaaaaaly sprzet (beho shield i SILVER MACE) nie wiedzialem ze to jest tyle warte... No cóż, macka poszla poplywac :>

W tej nazwie napewno było silver czy tylko mace ? :P

Tomek89
13-04-2004, 22:19
ja bym wolał thunder hammera a nie jakies golden czy tam shit mace :D

Gewof
13-04-2004, 22:21
Oryginalnie dodany przez Mazi

Jasne, ja sie ostatnio zalogowalem na postac mojego qmpla i wyrzucilem do wody caly jego eq(magic longsword, golden helmet, bov, mpa, dsl i p-ammy) bo mnie gosc wkurzal... chlopie daj spokoj z takimi bzdetnymi historyjkami bo NIKT tobie w je nie uwierzy.. szkoda slow.

Karwa
14-04-2004, 18:28
g mace
http://www.karwa.republika.pl/771.gif

Asterix
14-04-2004, 22:59
Na tibia.de jest foto tego cudenka ale statystyk nie podano. Mozemy sie jedynie domyslac ze slabe to nie bedznie :D