PDA

Pokaż pełną wersje : Problem z pewnym Questem :S

Poeta
07-07-2005, 07:21
Mam problem z pewnym questem a dokladnie tym :
rubins lvl --- Mainland 2 rubins Skarbu strzegą smoki - takie cos pisze na tibia.pl/questy.
Ja i zaden z moich znajomych nie zna tego questu :S Czy moze mi ktos cos podpowiedziec np. gdzie sie znajduje ..... ??

Razin
07-07-2005, 07:40
Przykro mi ale tutaj nie można mówić gdzie znajdują się jakieś questy. Spytaj sie kolegi jeżeli chcesz wiedzieć coś o nim więcej. Może ci powie.

Madius
07-07-2005, 07:51
Nikt na forum Tibia.pl ci tego nie powie, bo jest to Quest Spoiling. :)

Ognisty Drutek
07-07-2005, 08:00
Takie mówienie na tibia.pl jest zabronione. Jak chcesz wiedziec coś więcej na temat tego questu to poszukaj w necie/inny forach.

Poeta
07-07-2005, 08:01
No wlasnie zaden z kumpli ani nikt z gildi nie wie :S A w ogole to ten quest istnieje?

Marcin of shadow
07-07-2005, 11:09
Zrozum nikt ci tu nie powie bo by za to dostal punkty karne idz poszukaj na innym forum. Temat do kasacji

Be happy :)
07-07-2005, 21:23
www.tibia.xx.pl jest tam forum na któtym znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie

Kuryca
07-07-2005, 21:59
www.tibia.xx.pl jest tam forum na któtym znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie
Na tibia.xx.pl jest Quest Spooling, a to jest zabronione. Weź ty, ujawniłeś się i wpadłeś :D Cała tibi.xx jest praktycznie cheaterska -.-. A tak w ogóle to nic nie słyszałem o tym queście. Tak w ogóle to on istnieje?
Nic nie możemy ci w powiedzieć, bo to Quest Spooling. Ale nie wchodź na tibia.xx.pl, bo to jest ZŁE (buahauahhauhaha)

Ashlon
07-07-2005, 22:07
Na tibia.xx.pl jest Quest Spooling, a to jest zabronione. Weź ty, ujawniłeś się i wpadłeś :D Cała tibi.xx jest praktycznie cheaterska -.-. A tak w ogóle to nic nie słyszałem o tym queście. Tak w ogóle to on istnieje?
Nic nie możemy ci w powiedzieć, bo to Quest Spooling. Ale nie wchodź na tibia.xx.pl, bo to jest ZŁE (buahauahhauhaha)

Istnieje. Nie przeszukiwalo sie terenow tibi, a? ;)