Pokaż pełną wersje : Problem z pewnym Questem :S
Mam problem z pewnym questem a dokladnie tym :
rubins lvl --- Mainland 2 rubins Skarbu strzegą smoki - takie cos pisze na tibia.pl/questy.
Ja i zaden z moich znajomych nie zna tego questu :S Czy moze mi ktos cos podpowiedziec np. gdzie sie znajduje ..... ??
Przykro mi ale tutaj nie można mówić gdzie znajdują się jakieś questy. Spytaj sie kolegi jeżeli chcesz wiedzieć coś o nim więcej. Może ci powie.
Nikt na forum Tibia.pl ci tego nie powie, bo jest to Quest Spoiling. :)
Ognisty Drutek
07-07-2005, 08:00
Takie mówienie na tibia.pl jest zabronione. Jak chcesz wiedziec coś więcej na temat tego questu to poszukaj w necie/inny forach.
No wlasnie zaden z kumpli ani nikt z gildi nie wie :S A w ogole to ten quest istnieje?
Marcin of shadow
07-07-2005, 11:09
Zrozum nikt ci tu nie powie bo by za to dostal punkty karne idz poszukaj na innym forum. Temat do kasacji
Be happy :)
07-07-2005, 21:23
www.tibia.xx.pl jest tam forum na któtym znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie
www.tibia.xx.pl jest tam forum na któtym znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie
Na tibia.xx.pl jest Quest Spooling, a to jest zabronione. Weź ty, ujawniłeś się i wpadłeś :D Cała tibi.xx jest praktycznie cheaterska -.-. A tak w ogóle to nic nie słyszałem o tym queście. Tak w ogóle to on istnieje?
Nic nie możemy ci w powiedzieć, bo to Quest Spooling. Ale nie wchodź na tibia.xx.pl, bo to jest ZŁE (buahauahhauhaha)
Na tibia.xx.pl jest Quest Spooling, a to jest zabronione. Weź ty, ujawniłeś się i wpadłeś :D Cała tibi.xx jest praktycznie cheaterska -.-. A tak w ogóle to nic nie słyszałem o tym queście. Tak w ogóle to on istnieje?
Nic nie możemy ci w powiedzieć, bo to Quest Spooling. Ale nie wchodź na tibia.xx.pl, bo to jest ZŁE (buahauahhauhaha)
Istnieje. Nie przeszukiwalo sie terenow tibi, a? ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.