Pokaż pełną wersje : Miejsowki :]
Witam ... mam knighta 21 lvl skille 55/55 ( dochodze teraz do 65/65 ) . Znacie moze jakies fajnie miejscowki z cyklopami albo mino guardami ( tylko nie dwarfy guardy ) ?? Jesli znacie to opiszcie ja a napewno przydadza sie wiekszej ilosci osob . Oczywiscie mozecie takze opisywac inne potworki dobre do expienia przy takich skillach !! Powiedzcie tez jakie dobre eq powinienem nosic zeby dobrze expic i nic nie tracic :D
Posiadam :
Knight Legs
Knight Armors
Soldier Helmet
Dwarven shield
Knight Axe
evilKRIK
07-07-2005, 11:59
Szukać sie nie da?! Mapy Respawnu"BY Hegemon" nie ma?! Dobijasz mnie, ale dobra. Fajna miejscówka z cycami i M.guardami jest na poludnie od Thais(jak sie do ruin idzie)
Yoh Asakura
07-07-2005, 13:00
EQ=E-plate,g-legi,BoH'y,MMS'ka,Demon Helm,SoV i idź na Guardy =.="
Szukaj,to nie boli =.="
hmmm dobre miejscówki z cyklopami są blisko Thais... tak jak powiedział kolega - południe Thais, a także północ - Mount Sternum [szczególnie polecam podziemia tylko musisz uważać żeby nie trafić na GSa]
Oskar111
07-07-2005, 13:43
czy wy ludzie na serio nie wiecie ze miejscowki sa dobre tylko wtedy kiedy wie o nich jak najmniej osob jak dowie sie cale forum potem poda sie to dalej i w koncu spox miejscowki beda na ratach bo tam nei bedzie nikogo !!
ludzie co z wami
POH :P Ale przy twoich aktualnych skilach i eq (szczególnie tarcze masz wybitną) to cyclopy mozesz jedynie za sukienke potargac jesli myślisz o dłuższym expieniu....
Debiluhy
07-07-2005, 16:24
Idz na raty:S takie skile mialem na 9 lvl :/ jak bedziesz mial skile po 65\65 to idz w tedy na cycki+mino guardy+minosy pod thais:)
- po cholere na sile isc na cyce skoro sa lepsze miejscowki ?
- eq masz wybitne
- z 65 skilla mozna isc na senje ale warto zabrac uhy ( mino mag na wejsciu )
-cyce w sternum na polnoc od thais to slaby exp ( przynajmniej na nizszych skillach , na pewno ponizej 65 nie oplaci sie probowac
-cyce na poludnie od thais - slaby exp ( mozna sie bawic jak wszystko inne zajete
- mino guardy w mint/mino tower - na pewno nie z takimi skillami i eq
podsumowujac - zostan na soldkach
Na takie skile to soldki najlepsze. Na cycach ci dużo uh zejdzie zanim je ubijesz a do mintwalin sie lepeij niepchaj bo szybko padniesz od mino magów. ;)
Polewkin
07-07-2005, 20:31
No mi jest troche latwiej poniewaz mam pacca i jak tylko zrobie wyzsze skill i lvl to lece na cyclopolis kumple mowia ze za***i*** expik jest :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.