zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mozna nie mozna sie dostac?

Kajzer
07-07-2005, 12:44
otoz male wyspy np miedzy senja a vega na jednej takiej małej wyspie sa jakies budynki nawet chociaz niewoadomo jak sie tam dostac,
po lewo od fibuli dosc spore 2 wyspy no name, i do drakonii po prawo tez mala wyspa, czy jest jakas droga do nich czy sa tylko po to zeby nie było pusto na mapie?

Zaglada
07-07-2005, 13:28
Co do snieznych wysp to wystarczy troche pochodzic tunelami by znalesc wejscie do owych wysepek. Niestety nie wiem jak dostac sie na te kolo Darkonii i Fibuli.

Arzo
07-07-2005, 16:32
Co do snieznych wysp to wystarczy troche pochodzic tunelami by znalesc wejscie do owych wysepek. Niestety nie wiem jak dostac sie na te kolo Darkonii i Fibuli.

Jakimi ścieżkami na lodowe wyspy. Trzeba iść na mostek i tam się płynie za 20 gp. Chyba, że chodzi o to, że ścieżkami na te wyspy obok :]

Kajzer
07-07-2005, 17:34
Jakimi ścieżkami na lodowe wyspy. Trzeba iść na mostek i tam się płynie za 20 gp. Chyba, że chodzi o to, że ścieżkami na te wyspy obok :]
czlowieku czytanie ze zrozumieniem to chyba dla ciebie rzecz obca ;/
oczywiscie moj temat został zepchniety na dalszą strone przez dziesiatki nowych tematow "a ja zsolowalem rota" no coz bedziemy odswierzac az ktos mi nie odpowie;]

Kajzer
09-07-2005, 10:32
musze niestety odswierzyc temat sam bo widac ze ***** za trudne pytania zadaje -.-

evilKRIK
09-07-2005, 10:42
Ta mała lodowa wyspa z domkniem, to jest mała wyspa z niedzwiedziami i grotą niedzwiedzi, dostaniesz sie tam jak pójdziesz na wschód pierwszym poziomem foldy.

morwi
09-07-2005, 10:54
musze niestety odswierzyc temat sam bo widac ze ***** za trudne pytania zadaje -.-

za trudne pytania?O.o
sam nie znasz odpowiedzi, a od nas jej wymagasz?-.-

Heliwurab
09-07-2005, 11:00
za trudne pytania?O.o
sam nie znasz odpowiedzi, a od nas jej wymagasz?-.-

Co ty? Niepoważny? przecież to sarkazm był... gościu może wcześniej się nie interesował i dopiero teraz o tym pomyślał...

@Ontopic
ja też się nie interesowałem, więc niestety nic nie powiem... chociaż też kiedyś o tym myślałem.. według mnie w 45% te wyspy stworzyli CIP'owie żeby tam były... tak po prostu? nie wiem...

Elenus
09-07-2005, 13:56
Jedna to isle of kings, a druga to GM's Island.