Pokaż pełną wersje : Mozna nie mozna sie dostac?
otoz male wyspy np miedzy senja a vega na jednej takiej małej wyspie sa jakies budynki nawet chociaz niewoadomo jak sie tam dostac,
po lewo od fibuli dosc spore 2 wyspy no name, i do drakonii po prawo tez mala wyspa, czy jest jakas droga do nich czy sa tylko po to zeby nie było pusto na mapie?
Co do snieznych wysp to wystarczy troche pochodzic tunelami by znalesc wejscie do owych wysepek. Niestety nie wiem jak dostac sie na te kolo Darkonii i Fibuli.
Co do snieznych wysp to wystarczy troche pochodzic tunelami by znalesc wejscie do owych wysepek. Niestety nie wiem jak dostac sie na te kolo Darkonii i Fibuli.
Jakimi ścieżkami na lodowe wyspy. Trzeba iść na mostek i tam się płynie za 20 gp. Chyba, że chodzi o to, że ścieżkami na te wyspy obok :]
Jakimi ścieżkami na lodowe wyspy. Trzeba iść na mostek i tam się płynie za 20 gp. Chyba, że chodzi o to, że ścieżkami na te wyspy obok :]
czlowieku czytanie ze zrozumieniem to chyba dla ciebie rzecz obca ;/
oczywiscie moj temat został zepchniety na dalszą strone przez dziesiatki nowych tematow "a ja zsolowalem rota" no coz bedziemy odswierzac az ktos mi nie odpowie;]
musze niestety odswierzyc temat sam bo widac ze ***** za trudne pytania zadaje -.-
evilKRIK
09-07-2005, 10:42
Ta mała lodowa wyspa z domkniem, to jest mała wyspa z niedzwiedziami i grotą niedzwiedzi, dostaniesz sie tam jak pójdziesz na wschód pierwszym poziomem foldy.
musze niestety odswierzyc temat sam bo widac ze ***** za trudne pytania zadaje -.-
za trudne pytania?O.o
sam nie znasz odpowiedzi, a od nas jej wymagasz?-.-
Heliwurab
09-07-2005, 11:00
za trudne pytania?O.o
sam nie znasz odpowiedzi, a od nas jej wymagasz?-.-
Co ty? Niepoważny? przecież to sarkazm był... gościu może wcześniej się nie interesował i dopiero teraz o tym pomyślał...
@Ontopic
ja też się nie interesowałem, więc niestety nic nie powiem... chociaż też kiedyś o tym myślałem.. według mnie w 45% te wyspy stworzyli CIP'owie żeby tam były... tak po prostu? nie wiem...
Jedna to isle of kings, a druga to GM's Island.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.