zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Poszukiwany Poszukiwana!

ReMM
07-07-2005, 12:46
Witam
Chcialbym założyć ten temat po to by odszukiwac osoby z którymi straciliśmy kontakt np. Gracie na jakimś serverze i macie tam fajnego kumpla aż pewnego dnia on już przestał grac i straciliscie z nim całkowicie kontakt.
Tu możecie pisac imiona osób które chcielibyscie odnaleść. Moze akurat zaglądną na ten temat i odnajda Was.

Ja szukam Jofuve gral kiedys na Eterni ja bylem wtedy jako Night Polak. Jak zaglądniesz na ten temat to napisz na gg lub napisz posta w tym temacie.
Szukam jeszcze Skegege tez gral na Eterni.

Pozdr. i czekam na Wasze opinie. :) // Nawet jesli nie szukacie osob to komentujcie czy temat dobry :P

Nikt juz nikogo nie szuka?

Yoh Asakura
07-07-2005, 12:49
Mm,no spoko temat,może wiele osób znajdzie tutaj dawnych znajomych ?
Szkoda,że Blade już nie gra na Securze...jak wejdziesz tutaj to napisz posta albo zagadaj na GG...

Dagfan
07-07-2005, 13:14
ta ale skąd wiecie ze oni zaglądają na forum tibia.pl
No ja szukam Wisinia Master i Renixo Master z Celesty pisac na gygy 3261525

ReMM
07-07-2005, 18:27
ta ale skąd wiecie ze oni zaglądają na forum tibia.pl
No ja szukam Wisinia Master i Renixo Master z Celesty pisac na gygy 3261525

Ja nie wiem ze zagladaja na to forum ale szansa zawsze jest ! :) moze akurat ... :P

Sorccerer of Celesta
08-07-2005, 18:51
Ja szukam dziewczyny o imieniu Kasia Wymiatacz na świecie Harmonia ;( ;( ;( ;( ;( Jak to zobaczysz to pisz do mnie na msg

Edit 1
Oczywiście na nick Lordu Wilku

Marixon
08-07-2005, 20:28
Można ziomków znaleźć ;) . Ja obecnie szukam postaci o imieniu "Komandos of Solera".

@Komandos~:

Zagadaj do mnie w grze lub wyślij mi list do Carlin, Thais, Venore i Kazordoon (często zmieniam lokację).

Kapix
08-07-2005, 23:54
Ja poszukuje starych Dwiksa, Telika, Kamila. Co sie z wami stalo chlopaki. Zawsze mieliscie na wszystko czas. Mozna bylo na was polegac. A teraz? Co sie stalo?! Respect!

Maxi skywarien
09-07-2005, 09:39
Tiesto z hibernii jak macie kontakt z nim to gg 1238987

Hieyan
09-07-2005, 10:16
Geniusz-Jamery, Knight Kam, Magic Adm, Fiolek Da'Steam *znaleziony!* , Lee Orcslayer,

Jak co to ja byłem Qlawy Qlawiec... Shakowana postać, ale gram od nowa :p

Knight Simon Dark lord
09-07-2005, 11:20
ja szukam mojego znajomego Jarred gander z harmonii co prawda on ma już 20+lat ale mógł chociaż przyjść i powiedzieć "nie gram już cześć" był najlepszym kolegą z tibii ;( jak ktoś ma kontakt do niego bądz jakiegoś z jego charów prosze na MSG lub na gg 4685473

Fatevux
09-07-2005, 12:39
Oj ja pamiętam moje początki w Tibi team n00bków nie do pokonania ! Nick mojej 1st postaci to "Dvc" (postać del.), a jednym z mojich najlepszych kumpli był "Veno the Dark" wiele razy go szukałem ale nie znalazłem :( może dzięki temu tematowi go znajde !
PS.: Modki dajcie ten temat do przyklejone bo ta koncepcja (wyjątkowo) mi się podoba ^.^....albo do artykuły

PS2.: Veno odnaleziony ;)

Herante
09-07-2005, 12:41
..........

ReMM
09-07-2005, 15:37
kolejny durny topic do nabijania postów...
jeżeli ktoś skończył z tibią to już raczej po forum nie chodzi
a jeżli zmienił świat to pewnie często się loguje na starego chara żeby pogadać(ja tak robie )

Ta skond wiesz ze jak skonczyl z Tibia to juz nie wchodzi na forum znam duzo ludzi ktorzy mimo ze skonczyli z Tibia to dalej chodza po forum.Nie wszyscy robią tak jak ty moze kogos hackneli?? i nie moze wejsc na starego chara ?:>
A po za tym widze ze temat sie rozwija :p i good :p dzieki Wam :p

Lesara2
09-07-2005, 15:47
Szukam mojeg kolegi który przestał grać w tibie jego nck to piastus knight i pikusiowy jak to przeczytasz to pisz na 6767005 gg
;(

Venderer
09-07-2005, 16:09
No temat nawet niezły ;]...

To ja suzkam gościa który dawno temu grał na AUrerze... Nick - Bizzgmot...

"kto kolwiek widział, kto kolwiek wie.." Niech wali na PW -,^ :)

Asieks
09-07-2005, 16:37
@Herante
Odezwał sie mądry ;] mi sie podoba ten temat sama chciała bym wiedziec co sie stało z moimi qumplami z Lunki ;] Ja szukam Lady Envy i Brunki ;]

Shadow warrior
09-07-2005, 17:59
Ja szukam mojego kumpla z Danubii nick Xeorin, dawno go nie widziałem ;(

CinekMarcin
09-07-2005, 23:12
Ja szukam mamy, taty, babci, dziadka, chomika, swinke
Jak ktos widzial prosze o kontakt na pw ;p

A tak serio Szukam NEKAZU kiedys gral na Lunarze a teraz go wcielo ;/ jak cos prosze o kontakt na GG 52219

Jahoh
10-07-2005, 13:16
Spoko temacik. Ja szukam Sir Corsier'a. Przestal grac i nie mam z nim kontaku ;d

@Sir Corsier
Jezeli natkniesz sie na ten temat zagadaj do mnie na gg :D
Old Jahoh/Jaku the knight here :D

motorek135
11-07-2005, 12:41
siema stronka i pomysl odlotowy ReMM, ale zgubol mi sie kolega najprawdopodobnie to zaslugi naszych wrogow, mielismy taka jakby mafie i mielismy porachunki az pewnego dnia moj kolega ( zaginiony) powiedzial ze idzie na solo z jakims kolesiem i od tamteej pory go nie widzialem On nazywa sie Kendemarihira i przyokazji znajdz Lady-Elerie
mam nadzieje ze mi pomozesz :baby:

Thero
14-07-2005, 12:32
Blood Tiger Knight - Rest In Peace http://img350.imageshack.us/img350/2243/rip9eu.gif
Galana ssie :P. Jeżeli to czytasz to ci napiszę, że Thero sprzedany, nie pisz czasem ;).

Kael
28-07-2005, 19:35
Volrath z danubii
wszyscy gracze enslaved z hiberny i Elysi
gg: 7422706

Lukis
27-11-2005, 07:48
Ja szukam dwóch braci, grałem z nimi jeszcze kiedyś na titani. Nick Zivozuda & Jagaza. Jakby co, odezwać się na gg 4154227

P.S Sir Zex skasowany, pykam na morganie ;)

ciemne dropsy
19-01-2006, 13:04
Szukam DZIEWCZYNY: Arveene ewenwood lub Simeone. Wiem ze czasami na tej postaci gral rowniez jakis inny owner wiec chodzi o ta dziewczyne :P. Kiboolek z tej strony, wyslij PW z mailem ;)

DRoN
19-01-2006, 13:15
... super ... odświeżam :D ... wesoły temat ... po przeczytaniu 1 posta myślałem , że pękne ze śmiechu :D ... "Zerwane więzi" było dać w topicu ... szukam kolegi , który przestał grać , bo go nie uhnołem na dragu i dednął (teraz sie z tego śmieje , ale wtedy też sie śmiałem) przeze mnie ... nawet nie wiesz jaki miałem ubaw ... tylko sie nie obraź , straciłeś kilka bp hmm i uh , bo bałem sie pójść po ciało :D ... (to jest rl historia z Jamery) ...
PS. to wszystko prawda ... nie wiedziałem , że można uhać na odległość :D ... dla własnego bezpieczeństwa nie zdradze ksywy swojej postaci ...
edit : musimy zwrócić na siebie uwage modów w najbardziej prymitywny sposób ... SPAM SPAM SPAM ... teraz napewno przykleją :D ...

Mofi
19-01-2006, 13:32
kolejny durny topic do nabijania postów...
jeżeli ktoś skończył z tibią to już raczej po forum nie chodzi
a jeżli zmienił świat to pewnie często się loguje na starego chara żeby pogadać(ja tak robie )

a po co jest status "na emeryturze"?
Ja szukam Aard Teson z Auera.Msg do mnie gg 7164295

teletoobis
19-01-2006, 16:05
No to ja też. Szukam kolesia o nicku Kamson. Jeszcze z Julery-stare dobre czasy:). Jeśli tu wejdziesz to PW albo gdziekolwiek pisz!

Dziutrix
19-01-2006, 16:22
EXTRA TEMAT :D GZ

Szukam ziomka o nikcu "Lef Rywin" i jego brata "Heliang More" Aurea

Dajcie znać na PW

Kwadratowe Koło
19-01-2006, 20:04
Ja szukam mojej zaginionej żony ;| ;(
Tyranitar masterq z Isary
I jeszcze kumpli z Harmonii, Kimiras'a i Plongales'a :(

Wiedźmin
20-01-2006, 11:09
Szukam dziwczyny "Arcado Martino"(mogą być małe pomyłki:P) i jej brata "Druid Arcado Martion" z seleny GG-9966402 (fajnie się z wami gadało:P)

luuzak
31-01-2006, 13:34
Szukam mojego niegdys najlepszego qumpla bo juz dlugi czas temu zniknol bez sladu a bylismy najlepszymi kumplami jeszcze z rooka ;( ;( ;(

nick : Koza Druid & Pan Sha
moje gg to :9325499 msg me plx

Do walki uzywajcie mieczy,kopii i wlóczni, nie zalujcie strzal z waszych kusz.eliminujscie zolniezy,cywili i caly zywy inwentarz.Palcie i niszczcie zabudowania.Ale ponad wszystko , czyncie to z przyjemnoscia.

Vrael
06-02-2006, 21:30
Aagon Etoniatorn z Arcanii - ponoć miał hacka. W każdym razie wylogował się i nigdy nie wrócił.

ReMM
09-02-2006, 13:33
No wreszcie ktos zauwazyl ten temat DZIEKUJE MODKOM!!! I WAM WSZYSTKIM TYM KTÓRZY TU COS WPISUJA :D

Pomidorowy drago
14-02-2006, 07:45
Kiedyś grałem na Asterze miałem prawdziwego przyjaciela któremu mugłbym pożyczyć 100k a on by mi oddał , jednak przestałem grać z powodu hacka i niechcialo mi się odrabiać tego wszystkiego z hackiem straciłem jakieś 200k kumpel dal mi troche na itemy lecz mu oddalem i zaczolem grać na Aurerze Tabaluga Master (napisz coś jeśli to czytasz)

Grenni
24-02-2006, 14:23
A ja szukam ludzi z którymi wiążą się początki mojej gry w tibie, mianowicie Xario El'Furious, Cracovia Fighter i Deps Light. Chlopaki jak czytacie tego posta to piszcie koniecznie 2569357.

Mathius
12-03-2006, 15:42
Ja szukam mojego wspanialego kumpla Sir Stafiej odezwij sie na PW KONIECZNIE!!:(

edit: to ja Sir MAthius tera mam postac Sir MAthiuss lub Legendary Palladyn DANUBIA!

Vandoz
18-03-2006, 16:00
Ludzie których poszukuje :Krzychu Dark Knight, Souls Keeper(odnaleziony),Shadow Coat(odnaleziony).
Ja nadal gram na Morganie, a oni mieli hacki, i albo sie nie loguja labo to hakerzy nimi graja.
Odezwijcie sie blagam!:p

Diego'Odin
24-03-2006, 09:15
ja szukam Matusis Argus
wiem że grasz na Antice
chcialem spytac twojego brata ale on sie nie loguje
daj msg na pw!

FanGrek
25-03-2006, 21:12
Szukam pierwszego kumpla w tibi, mykrtyczana, grał on na Galanie jako druid, byłem wtedy noobkiem, miałem nick lord fangrek, może się odnajdzie xD.

slawekmag
26-03-2006, 15:53
Szukam pogromce błyskawic z galany. Pomógł mi po hacku

Fire Magic Neo
29-03-2006, 00:23
Ja chciałem powiedzieć, że dlatego lepiej chodzić samemu tak jak mój kolega z klasy, bez urazy dla wszystkich. Sam chodzi jak chce z kimś pogadać to jakiegoś początkującego zaczepi i zacznie gadać z nim.
Ja powiem, że nie wiem czy ten człowiek jeszcze gra czy nie. Czy gra na Guardii czy nie. Zaraz sprawdzę. Nazywał się Plecax. Stroj palladyna, czarna fryzura, czarne buty i spodnie, koszulka niebieska. To był koleś. Z nim chodziłem wszędzie, znaczy mogłem pójść wszędzie. Oczywiście grał/gra na Guardii. Jeśli patrzysz to Forum to napisz mi na świecie/serverze Iridia, nik: Fire Magic Neo. Albo na GG: 7538370.

Czarna_Mamba
01-04-2006, 12:58
Poszukuje dziewczyny o nicku "Nifemova" ze świata Titania. < Hail Wiesia! > Wiem, że odeszła na OTSa i nigdy nie wróciła. Wieśka, brak mi Ciebie. :( GG: 7048129 Jak coś to ja Gienia, tzn. noobchar Jaden-Korr

EDIT: CUUDD!! ALLELUJA!!! Wieśka się znalazła. Pozdrowienia dla niej :*

karcio 1212
01-04-2006, 21:34
Szukam Elf of Refugia. Pewnego dnia przestał grać w tibie bez rzadnego uprzedzenia.
Pomógł mi po hacku na postaci Rallashas Reluxus, a ja pomogłem mu po jego hacku na Help Chacie Karolem Skokowskim.
Jest Knightem, ma 13 lvl. Wygląda tak samo jak Wild Warrior.
Z góry dziękuje.

Vard Acal
06-04-2006, 16:37
Hmmm... no więc ja też sie dopisze.

Ja poszukuje gościa o imieniu "Fenix Zenix", graliśmy kiedyś razem na Novej ja miałem nick Vard jakiśtam, już nie pamiętam ;)

Equil
06-04-2006, 23:42
Szukam kolesia który nie jest z Polski [z Chorwacji]. Jeśli kiedykolwiek zobaczycie "Narko Mancer" na Refugii napiszcie mi na gg. Koleś jest palkiem.

jaroslawbeczek
10-04-2006, 10:33
temat w stylu programu Zerwane wiezi czy jakos tak.
Wedlug mnie temat jest niezbyt pozyteczny, poniewaz zaglada tu max 100 osob i male prawdopodobienstwo ze ktos sie odnajdzie
Jednak gdyby pisaly tutaj setki osob, a zagladaly tysiace i wiecej, wtedy to by bylo cos, swietny temat, i kazdy by mogl odnalesc kogo tam chhce, wiec mozna to zmienic
zachecam duzo osob do zagladania, bo kto wie, moze wkrotce zobaczy siebie na tej liscie

Dudus15
10-04-2006, 10:43
świetny temat...
ja szukam mojego przyjaciela ktorego niewidziałem od 2 lat.. Kolo z hiberny : Zaczarowany.. chętnie znajde tez Rafcioza (ja bylem Lawa Croft) no i oczywiscie Helix mack loka z harmoni (moj kuzyn , wyjechal i niemam jego gg :( )

wildzia pyta
16-04-2006, 20:33
Fajny temat.Ja szukam mojego kolegi o nazwie Hero Hunters grał kiedyś na amerze i był w gildii "zielone berety" potem nagle przestal grać a gildia sie rozpadła i nie mam sie do kogo zwrocic.Jak to przeczytasz to napisz do "wildzia pyta" of course ;)

Rycerz Maximus
16-04-2006, 21:43
Ja szuakm Lordki Cheery Cookie na Pytherze. Przestała grać po tym jak niepożyczyłem jej knight armor. Pisz na Tibiii!

Nevir
17-04-2006, 14:38
temat w stylu programu Zerwane wiezi czy jakos tak.
Wedlug mnie temat jest niezbyt pozyteczny, poniewaz zaglada tu max 100 osob i male prawdopodobienstwo ze ktos sie odnajdzie
Jednak gdyby pisaly tutaj setki osob, a zagladaly tysiace i wiecej, wtedy to by bylo cos, swietny temat, i kazdy by mogl odnalesc kogo tam chhce, wiec mozna to zmienic
zachecam duzo osob do zagladania, bo kto wie, moze wkrotce zobaczy siebie na tej liscie

no mylisz sie do tych setek a temat tez taki sobie bo wyobraz sobie ze jest tu tak jak ty pisales ze tysiace osob by pislay no to przegladnij sobie nawet te 500 postow to jest masakra....... no chyba ze ktos naprawde szuka dawnego dobrego przyjaciela,qmpla,przyjaciolki to moze mu sie zechce napisac jak dla mnie temat jest nawet nawet bo nie ma masy postow o byle co ze "ojej nie slyszalem go juz od 4 dni" itd... tylko naprawde stracony kontakt..... dobra to pozdro i cya

poszukiwacz przygód
07-05-2006, 12:51
heh fajny temacik... no a ja szukam XMYTO to kumpel gral na ruberze... nie pamietam jaki tam mialem nick... ale wporzo koles... dobrze mi sie z nim gadalo :D a opn chyba z bialegostoku wiec jak co XMYTO odezwij sie na moje giegie

basiaaaa
22-06-2006, 00:15
chyba jednak nikt mnie nie poszukuje :(

wporzo temat, widze ze juz nawet 3 czy 4 osoby sie znalazly :) :browar:

ReMM
23-06-2006, 22:35
chyba jednak nikt mnie nie poszukuje :(

wporzo temat, widze ze juz nawet 3 czy 4 osoby sie znalazly :) :browar:

A Czeku ktos ma Cie szukac ? zgubilas sie ?:P jak tak to napisz kogo Ty szukasz i moze sie znajdziecie :P I dzieki ze temat sie podoba :P

rychu1994
26-06-2006, 18:10
Poszukuję gracza o imieniu Aldora Dawid(aldora)ja byłem wtedy pod imieniem Ramen Migma lub Codan Jafyn. Teraz jestem pod nazwą Kargo Cron.;(

Radziszek
29-06-2006, 20:16
Szukam 4 osoby:

Azykil of Inferna - najlepszy ziomek jaki był!!! Swiat: Inferna
Nimfa von Besmo - Najlepszy Ziomek(tak to ziom nie ziomala!!) Swiat: Inferna
Dart Pall - Dawał mi runki itd;P Swiat: Inferna
Besmo - On już raczej nie gra ale jeśli gra to wiesz;P Swiat: Inferna

Jesli osoby wymienione wyrzej zaglądają na to forum to prosze aby napisali mi na gg lub na pw;P
A jesli ktoś widział te osoby na tych Swiatach to prosze podac im moje gg: 5166890!!

@topic: Super temacik;) Przydał sie!

Kaper2005
02-07-2006, 23:38
Kiedyś na Guardii grał "Cegla Gienek"
Prawdopodobnie został on haknięty lub sprzedał posatać.
Jeśli to czytasz napisz do mnie:

Imię: Child of Honour
Świat: Luminera

Oraz każdy kto wie "Co z nim" niech napisze...

Zalgadis
05-07-2006, 01:53
Szukam Nunka ze świata Aurea
moje gg to 5665946 napisz do mnie tęsknie...

Nunek odezwij się

Cor Tibiarz
06-07-2006, 15:21
Ja szukam: Arcymag Balor, Hoxivor, Wobopego, którzy ongi grali na harmoni, gdzie ja mialem swojego pierwszego chara: Rasujat :)

Ratel
06-07-2006, 22:57
Temat bardzo dobry i jak widac bardzo duzo osob poszukuje dawnych kumpli.
Ja nie wiem co sie dzieje z Rycesz Bezdrozy z Harmonii, niby gra, a nie gra ;(

...Zeck
06-07-2006, 23:03
Szukam Dastosa,Avronisa,Vanti Aenydy i inncych znajomych Zeka Archera,Zeka the Knighta i resona DAWNEGO OWNERA
gg 8933775

Stożek
06-07-2006, 23:07
Poszukiwany! Pilne nie tylko ja chce poznac tego czlowieka:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=83885

Jak ktos go zna to powiadomic wojsko, policje, georga busha, mozecie nawet do TVN dzwonic!

malczes
17-07-2006, 10:00
wie ktos na jakim swiecie gra kamaknight k4maknight czy da sie to w jakis sposób sprawdzic czy jest jakis ogolny spis graczy ?

cichorek
27-07-2006, 01:43
Poszukuje:
"Kredexo" (ew. "Kredziolek") z Valori ok wakacji 2005.

To on nauczył mnie grać w Tibie.

Ktokolwieg widział, ktokolwieg wie, proszony jesto o niezwłoczne powiadomienie... mnie. Na numer...gadu-103 79 91

Xetasi
16-09-2006, 14:57
Ahnar z isary kurde no spoko ziomek moze ma ktos jego gg jak cos to PW

ls92
21-10-2006, 17:12
Kilku moich kolegów z Galany nie gra...
Maciek the Master of Disaster, Boltan, Szybko Schnacy, jeżeli tu jestescie to sie odezwijcie :P

Tchet
05-11-2006, 07:27
ja szuka Wojtek lubi kochac z Refugii.

jak ktoś zna to prosze do mnie...

Avrerk
05-11-2006, 10:19
Ja szukam:
~~Kzychu Dark Knight~
~~Shadow Coat~~

Morgana ;|

Galancik
25-11-2006, 18:45
Ja szukam koelgi z fortery o nicku prestigeziom sluchaj jezeli to czytasz przestalem grac na forterze ale ty tez :( gram teraz na menerze moj nick Master Dziewka of Menera jeszcze szukam kolesia z Trimery Von Damlox

Me$z
25-11-2006, 20:45
No ja szukam mojego największego ziomka w tibii, który miał nick "Anedis" i był z aldory. Jak to czytasz to gadaj na gg:635980, albo jeśli wy coś o nim wiecie to też dajcie mi znać. Z góry dzięki. ;)

Morgaroth
16-12-2006, 19:54
Szukam osoby o nicku Femox Silani z Pandori. Tego pierwszego ownera , który uczył mnie grać w wakacje 2005 i znaliśmy się od rooka , razem chodziliśmy na spearmany itp. ;) Jeśli to czytasz napisz na pw.

Player.
16-12-2006, 20:53
Ja szukam ziomka o nicku "Krzy Wy" z Neptery... Jak ktoś go zna niech powie zeby sie odezwał Gygy 2115964

Griendly
01-01-2007, 09:21
JA szukam fajnego kolesia ktorego poznalem na morganie (nie pamietam nicku),
pozniej sie przenieslismy na Astera mial nick Ninjan Retard, ale jak powiediales ze kupujesz 100k to juz nie wchodziles (ja tez bo hacked) jak cos to sie odezw3ij na gg 8444183 albo zagdaj tutaj :P:P
Aha mialem nick Aquila Minor czy jakos tak (ale jak wyzej hacked wiec tylko gg lub inne formy kontaktu :P)

dsev
07-01-2007, 01:30
Witam wszystkich. Z góry proszę o wyrozumiałość, gdyż zapewne pisze w niewłaściwym miejscu, aczkolwiek to wydawało mi się najstosowniejsze.
(użyłem opcji szukaj, lecz nic nie znalazłem).

Sprawa jest dość dziwna. Otóż zacząłem niedawno grać sobie w Tibie na świecie Thoria. Nabiłem juz 20 poziom (druid!), jak do tej pory gra się bardzo przyjemnie (pomijając oczywiście pk czy podejście większości ludzi do takiej gry jak Tibia, które jest mało... rpg-owskie, nieważne...). Problem tkwi w tym, że nikogo nie znam - moja lista Vip jest puściutka ;/ Jest to bardzo smutne, nie mam nawet się do kogo odezwać, nie mówiąc już o jakiejkolwiek przyjemności ze wspólnej gry, niestety. Poszukuje kogoś z kim można kulturalnie pograć, porozmawiać i wspólnie cieszyć się egzystencją w tym niezwykłym świecie. Proponuje najpierw kontakt przez maila ([email protected] - ewentualnie tu na forum)...Nikt z moich znajomych w Tibie nie gra i pewnie nie będzie, więc nawet nie mam innej możliwości poznania kogoś sensownego (bo przez samą gre - czarno to widze ;) ).

Jeszcze przepraszam "władze" jeśli ten post nie powinien się tu znaleźć i licze, że ktoś się znajdzie - byłoby mi bardzo miło :)

Pozdrawiam !

Rubeus_Venon
10-03-2007, 19:57
Nie wiem co się stało. Miałem bedzo dobrego kumpla na LUMINERA o nicku Pan Tofel
Nie wiem co sie z nim stało, był bardzo fajnym kumplem. :( Jeśli to czytasz, a postanowiłeś przestać grać, to skontaktuj sie ze mną.

Ps: Bardzo dobry pomysł z tym tematem ;)

Dartra_rokstayrers
11-03-2007, 17:25
Szukam gościa o nicku Shia Kron gość mieszka w angli przestał grać :|

To polak zamieszkujący anglię :D

P.S. Gra na Candi (grał :p)

Sachiel
24-03-2007, 13:42
Poszukiwany Jumiko Mori z Thori : (

tibia-fan
29-03-2007, 16:20
ja chcialbym odnalesc Luba Thor co gral na Luminerze

0m3n_Kidler
29-03-2007, 22:50
Ja szukam kolegi z candi jego nick to hart spirit jak wejdziesz tu to napisz na gg albo maila moj nr gg to 6429371 (nie pamietam czy podalem w profilu :D)

jaskula
23-05-2007, 21:55
ja miałem kolegę na morganie, nazywał się Cabest, ja wtedy grałem ryczerzem nazywającym się Ice Knajciwo^^

KrEmAs KAc
31-05-2007, 19:24
Szukam postaci o nicku Fasabudo grający na Titani :)

deB-vil
07-06-2007, 15:39
serce rosomaka zagubiony na starcie w mainie;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(X(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

Pepin
27-06-2007, 21:14
Heja szukam kumpla grał on kiedys na galanie mial nik devil ciulka mam jegoo gg ale stare pisz na pw

masay92
01-07-2007, 13:35
Ja szukam 3 osób:
Smallme, Fulan Sovor, Salarer
Jak coś to odezwijcie się na gg 5563002

kuva5
12-07-2007, 18:21
Netman mnie zapomniał nie pamiętam gg ani w ogule nie wchodzi na swoją postać

Largen
07-08-2007, 02:39
Kord Grek z Vinera jak macie z nim kontakt dajcie jego gg...

Mathew Shadowsword
12-08-2007, 16:03
Hiberna szukam peaceful hippiego. Mój dawny nick to mathew shadowsword ale teraz mathew wandmaster.;(;(;(

Przemohawryl
20-08-2007, 15:14
Ja szukam Gradira Lemeri na Celeście

@rusiek
25-08-2007, 22:16
Szukam kolegi!!!!
Serwer to chyba był Titania albo secura nie pamietam...z 2 lata go nie widzialem

Nick: Ravenka Vian (lub cos w tym stylu)

NAPISZ NA PW!!!

Nonex
01-10-2007, 22:12
Szukam gracza z inferny o imieniu Jadasin. Wszelkie pytania / info kierować na moje gg.

hexi0
02-10-2007, 22:38
mam prosbe do tych co graja na securze. napiszcze do czesio dzunir albo rot devil ze mnie zbanowali ze ze bede za 30dni. prosze tylko nie piszcze im jakis rzeczy typu fetiel sura cjie nie lubi. Prosze o pomoc

longhairs93
07-10-2007, 22:46
szukam:

GLAN THIN lub GLAN THIN ZABIJAKA
oraz
SIR'THUNDERBOLT

Ribik
16-10-2007, 19:15
moje pierwsze konto Na Vinerze swojego nicku nie pamiętam ale chyba Ribi Viecko czy coś takiego :P byłem wtedy strasznym noobem zaczynałem grać miałem chyba 12 sorka a taki gracz mi ciągle pomagał aż nagle zagnoł :(

Szukam Gracze XEVEROX z Malerva jak to widzisz to napisz na gg 1197148 ^^ dzięki za wszytko
(Dał mi beholder shield za free kiedyś to było dla mnie coś wspaniałego:P

Super temat :D taki wzruszający :D

Rohas
16-10-2007, 19:47
Moze ktos zna takiego goscia. Gralem z nim na harmonii dawno temu, ale stracilem z nim kontakt. Byl to druid, nick nie pamietam za bardzo,
mateusz dragon wielki
czy jakos tak. Jezeli ktos moze zna jego nick to prosze bardzo o odpowiedz ;<

*topic
Wg. mnie jest on zalosny =/

P.S.
Zeby nie bylo ten txt up, to byla ironia - trudne slowo, ale latwo da sie je nauczyc wypowiadac ;)

Badon
04-11-2007, 11:59
Szukam go dość długo..
Nick: Utumno
World: Harmonia

Moja nazwa postaci:
Xowisix

Byłbym bardzo zadowolony gdybys sie odezwał chociaz ja na tej postaci juz nie gram. To napisz poprostu naa forum ze to ty :|

gorgi
04-11-2007, 12:53
Szukam ludzi z pacery, solery, danubii sprzed około 2-3 lat.
Andol, wakarohe, medi fura, royal fura, maverick of solera, dark chimerion, tan chimerion, sabulus, aires, i oczywiście szeregowiec tuna, jak ktoś ma do nich dojscie, albo sami to zobacza to pw na forum plx :p
Top ja Lovo :)

Ghazbaran
22-11-2007, 15:51
A ja szukam Hmm... kto to był ... Nie wiem już aa ... to Zimmer Astral to był 35 Rooksteyer albo 38 (chyba 37) polazl na Maina padł na Rooka (specjalnie to zrobił) i nie ma go juz po prostu nie gra od 2 miesiecy :(X( Aaa szkoda bo by mi dał 3BP of Life Fluid (przy zrokowaniu nie ma juz tego :(X()

Ligos
30-11-2007, 20:49
Ja dawno nie rozmawiałem z fajnym kumplem na furorze nick:Apollo Paladyn Cienia fajny gościu mówię wam ;]

Somrius

Leth333
02-12-2007, 23:45
No. Bardzo fajny i pomysłowy temat. Wielu ludzią się on przyda. B)

Nagul
06-12-2007, 12:07
Ja szukam gracza o imnieniu Sir Braun gral na kyrze i na Hibernie

Muj nick to Nagul Wielki

jak co to gg

Nagul
07-12-2007, 10:47
Też jeszcze szukam graczy o nickach

Niemamimienia-spoko lolo od niego zacząłem grać w tibie.(Hiberna)
B)

Leon Tenix-Grał kiedyś może gra. Tak czy owak pomogłem mu na roku a on mi na mainie na pala mnie szkolił(kyra)

MarkMasterGood-też dobry kumpel ostatnio był na tibi z tydzień temu ale wcześniej go nie było i tera też nie ma(kyra)

jak co to mój nick na kyrze Nagul Wielki a na hibernie Nagul of hiberna

ps. spokko temacik

Michulek
28-12-2007, 09:36
Fren Godi - Mój nalepszy kumpel gralismy na lumi ja bylem
Sidan Gadaro mialem haka konta nieodzyskalem teraz jestm tez na Lumi Sidanos 20+ knight
Anobam - Tibijska żona Frena^ bloczylem jej potworki bo miala 7 lvl
Demon Czarodziej - Kolejny człowiek teamu niepamietam go za bardzo

Mielismy male lvl
Ja 17 drut
Fren Godi hyba 16 drut
Demon Czarodziej 15 Sorc hyba
Anobam 7 drut
Stary team Luminera jak odczytacie pisac na prv do Sidanos lub na GG 4743727
Jak ktos ich zna/znał to pisac do mnie

anonymousexd
30-12-2007, 19:56
Larsonen, Zdzichu Kuleczky, i gm Saphiry żeby mu wyje**ć za bana

Kasken
31-12-2007, 13:59
ja szukam kumpla z Astery Dark Dante Ziom stary jesli to czytasz to napisz do mnie na privvvvvvvvvvvvvv

MARR
01-02-2008, 18:47
byla se taka crio ferus na świecie harmonia jak ja spotkacie to plz piszcie na nr gg 3878934 bardzo ja lubilem dala mi vand of dragonbeatch

Osar_Delving
04-02-2008, 15:39
Szukam kumpla, jak go poznałem miał nick Czehu Master, a potem powiedział że tworzy nową postać na tym samym świecie, ale jednak nie wiem jaki ma teraz nick bo straciłem z nim kontakt. CZEHU MASTER! świat AZURA

loonyxd
19-02-2008, 14:22
Ja szukam kolegi o nicku "Amuel Valesco Junior", on jest z Isary. Ja gram na neranie jak coś, nick "Aran Therorr".

HeppiChinol
19-03-2008, 22:14
Honera!!
Tadzarus of Honera, Achius Werpollin, Yber Sella- moi ziomowie. Jezeli ktos ich gdzies widzial - 6143833 (moje gg). Jestem Dawny Redruid Knight (hacked ;//).
P.S byl jeszce jeden, gralem z nim na ots 7.6 potem chwile na rooku tez honera... jak cos to ja zawsze na kazdym ots bylem Redruid.

Kem3s
30-03-2008, 12:13
Poszukuje graczy:
Xeronti
Speed Levis
Piszcie PW na forum

damianmolicki
05-04-2008, 19:39
czy ma ktos kontakt z magda of dolera

jakipujak
11-04-2008, 14:59
szukam kumpla z kyry, nie pamientam nicku!!!! muwilem do niego cepek jakby tu byl to nieh pisze!!! cepku znajc sie!;(

Arcan
11-04-2008, 15:05
Askara
nick: Alin Ivah
Jeśli by był na forum niech się odezwie ;)

Dark_Master
13-04-2008, 16:05
No ja chciałbym na celescie sie zobaczyc z : Master blancior Pixo'mixel,kaftan,picu licu i.... ze shackowanym charem ;p[MONSTER:):)][Tiger]

KromeX
10-05-2008, 21:03
No to ja dużo osób straciłem kontakt... grałem chyba na 10 światach już heh

Tak więc chciałbym znależć...

Fatman Janusz - Xantera

... kurde już więcej nie pamiętam heh :P

a ogólnie temat dobry hiehuha :D

@Edit

Elo all mam problem z tibia 8.0 gdy chce ja wlaczyc wyskakuje mi taki blad video surface alocation cos tam plx help

Przepraszam k**** ale możesz mi powiedzieć jaki ten temat ma "temat" ?? Bo chyba nie o jakichś zasranych błędach. Jak chcesz to znajdź sobie topica na ten temat i tam pisz pierdoły...

Ale Wezcie Wy Sie Jebcie Wszyscy Na Cyca

Jak masz waty to idź do ortodonty synek. Jak nie masz nic ciekawego do napisania to nie śmieć tego Forum -.- żal mi cię cycu

lODosnfuabgvabsfasmamamammamamamamamammamamamamama mmamamamamamammamamamamamammamamaX(X(X(

Co ty k**** odpier**lasz? Matka cię codziennie bije krzesłem i masz *****szona? Na przyszłość nie pisz takich durnych tekstów -.-

Aha i sorry za słownictwo wybaczcie plax :P

HANULACZEK
19-05-2008, 17:12
człowieku to na jakim serwie jest ta LADY-elerie bo ja k na Valori to ci pomoge :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

M.J.
19-05-2008, 20:47
Poszukuje mojego kolegi z Kyry, właściciela postaci Swierszcza Stary, Murczyson i coś tam jeszcze. Jest on negatywnie nastawiony do gildii Rookgaard Family oraz do Sir Mafjozo na Kyrze. Miał rookera(pisze rooker, bo są kłótnie z tymi stayerami i slayerami).
Innych znajomych też szukam, miałem nicki Tanko of Kyra i Tarpaka. Jednak nicków nie pamiętam. Znajomi znają mnie z głupich nicków, więc jeśli zobaczyłeś kiedyś na Kyrze durny nick(zachowanie nooba, kradłem, wyzywałem, spamowałem itp.) to pisz do mnie i się pytaj czy moja postać :).

Pedriku
23-07-2008, 21:07
Ale Wezcie Wy Sie Jebcie Wszyscy Na Cyca

po co spamujesz forum ? jak nie masz co robicto podlub widelcem w oku

Isulaf
29-07-2008, 16:29
Morita De'Vrie kiedyś około 2 lata temu grałem na Titani pod nickiem Frather~~ coś takiego nie pamiętam dokładnie ;/ (Pamiętasz może akcję jak chciałem ci coś ukraść i tak sie skumplowaliśmy ^^?) jak coś napisz pw...

Lizix'Wizan
31-07-2008, 23:27
ja szukam:
- Rastafajranin? Nie wiem jak to miałeś napisane :P ja grałem wtedy jako Lady'Dex :P na Askarze
- Blumflum ? tu tez nie pamietam nicku i tez zesmy razem grlai na Askarze
ja miałem Wojownika Bos'a i Lady'Dex :P
i dużo ziomków z Askary :) ktorzy przyjaznili sie ze mna (Lady'Dex) wtedy byli naprawde fajni ludzie w Tibi :)

Aphino
31-07-2008, 23:38
Ja poszukuje postać o imieniu Kexen Zona
Jeśli to widzisz napisz na 13694547

Fiso
01-08-2008, 14:51
szukam Agresive Soula z Guardi napisz w Tibi mój nick to Fiso

Lord_Nerevar
16-08-2008, 22:28
A ja szukam starego teamu z Harmonii (oczywiście mówie o 1st ownerach tych postaci)

Sir Kroku
Zezagi
Soul van Cobra
Sobixu

thomson1708
20-08-2008, 19:32
Gano Nyrus

Dolera:cup:

Viso
08-09-2008, 18:20
ja szukam Jonash Knight 3 miesiące wbił 80 lvl bez botów bo zawsze odpowiał a jak bot to nie odpowiada 8o skończył gre a to był mój dobry kumpel wcześniej miałem nick averdip ale dałem kuzynowi :cup:

Ariusek
04-10-2008, 23:00
witam poszukuje gracza ktory dawno temu gral na serverze REFUGIA mial nick DRAGON LORT i byl swojego czasu moim najlepszym ziomkiem
ktokolwiek ma jakies informacje na jego temat niech napisze na gg 3737636

Maz_Zony_Maxiok_Palla
15-10-2008, 15:14
ja szukam koleżanke o nicku Weronika Master z seleny
Zagadaj na priv albo na GG 168725 to ja maxiok pall,Maz Zony maxiok palla,maxiok sorcerer
;p;p

davon1234
27-10-2008, 00:02
Szukam Alrien Farr - to baaardzo wazne. Bede ogromnie wdzieczny za jakiekolwiek wskazowki. Piszcie na PW :)

Goblin_Trapper
08-11-2008, 14:55
Czy na balerze gra jeszcze Dostarczyciel Fooda ?

Eredhel
08-11-2008, 15:57
ja poszukuję Nasti Paladin

Xevis
22-11-2008, 20:44
Ja poszukuję "LORD PAKERO" dawna galana... Teraz Askara "Gladiatho" :evul:

Majsterek.
14-12-2008, 12:48
Szukam Elf of Refugia. Pewnego dnia przestał grać w tibie bez rzadnego uprzedzenia.
Pomógł mi po hacku na postaci Rallashas Reluxus, a ja pomogłem mu po jego hacku na Help Chacie Karolem Skokowskim.
Jest Knightem, ma 13 lvl. Wygląda tak samo jak Wild Warrior.
Z góry dziękuje.

Mat3usz
14-12-2008, 13:30
Swistak pogromca ziemniakow << kto wie moze Cię odnajde

kropik
26-01-2009, 12:15
Rexxarjo, z Amery, mój kumpel, fajnie się z nim gadało, pomagał mnie, ja jemu, aż pewnego dnia, kilka dni po sylwestrze powiedział że musi kończyć, od tamtego czasu (a minęło 2 lata) w ogóle się nie zalogował.

Jeżeli ktoś ma kontakt z nim albo to on zauważył tego posta niech tu napisze.

Jak coś to ja: Javadior Tyndaralan/Kropiczel, moje konto zostało ukradzione rok temu a potem usunięte zostały all chary, została tylko postać "Obronca'kropiczela" na Uniterze.

sueroski
20-02-2009, 07:42
Duzy Losio jeśli mnie widzisz napisz na tym forum lub na gg: 12398778

Vison
17-04-2009, 15:59
Vemony, Candia - zaginął 19 listopada 2008.
Kubaski, Candia - zaginął 1 grudnia 2007

jedras96
23-04-2009, 15:27
Ja nie szukam żadnych ludzi z serwerów, ale autor prosił o ocenianie więc oceniam! Temat jest świetny, dzięki niemu dużo osób może znajdzie znajomych...

platyn
26-05-2009, 14:00
nie sądzę, że znajdę ale miło by było znaleźć Daniel Of Songo z Pacery... występowałem pod nickiem Mistrzu Of Pacera, ale on już pewnie o tym nie pamięta :d

Zioemniak
15-10-2010, 22:07
szukam dziewczyny która grała na Antice w 1999r. na jednej z pierwszych tibi miała tam nick Royal Angel... jakby się odnalazła proszę o kontakt