Pokaż pełn± wersje : Jakie skile, eq, mlvl na danym lvl'u
Często pojawiaj± się pytania dotyczace jakie skile, eq, m lvl s± dobre na danym lvlu dla danej profesji zamieszczam tutaj link do tabelki na której jest takie przykładowe zestawienie, "wtopa"(jak dla mnie) jest tylko z m lvlem na lvl dla Magów
KLIK (http://myweb.cebridge.net/tlttemp/AverageEq.html#Paladin)
od poczatku :
knight :
skille 20/20 na 10 lev to zart - spokojnie wchodza wyzsze _bez_ treningu ( pod warunkiem uzywania tarczy od poczatku )
wszystkie kolejne wartosci skillow tez sa wyssane z palca - zeby takie zrobic trzebaby chyba pare lev nabic z hmm ;O
jesli umie sie zarabiac na 20 lev mozna spokojnie kupic fs/k-axe ale akurat w tym miejscu jestem w stanie sie zgodzic - kwestia umiejetnosci i wieku serwera ( serpent/ barb axe wystarczaja )
platinum amulet zostal z czasow kiedy gs byly wolniutkie - teraz trudniej go zdobyc ( nie chodzi o cene tylko o rzadkosc spotykania )
armor/ buty w porzadku
pall :
skille oczywiscie smieszne
nie widze potrzeby uwzgledniania broni zwyklej bo normalnie sie jej nie uzywa, ale moze zostac.
reszta good
sorc/drut :
scimitar/hatchet/battle hammer na 10 lev to zestawienie lekko bez sensu ( moj typ - barb axe )
w zaleznosci od miejsca expienia moze byc trudno wyciagnac 18 shieldingu na 10 lev
w normalnej sytuacji kolo 25 lev mozna kupic fs/ss/faxe bo zwykle mamy wtedy kase ( chyba ze expimy z runami )
mlvl faktycznie wyssany z palca
reszta w porzadku
Bylo, bylo, bylo, bylo!
Skille 100/100 na 8 lvlu dla sorca.
Mag Level 100 na 8 lvlu dla knighta.
Skill 100 Axe dla na 8 lvlu dla palka.
Nie ma okreslonego skilla na level.
Grasz dla cyeferek - rob skille.
Grasz by poexpic - expij.
Prima Scorpio
07-07-2005, 19:26
Heh albo ktos tu sobie robi jaja albo zle przeczytalem. 32 dista dla 110 lvla??? :D :D :D BIG ROTFL. :D Ktos mi wytlumaczy o co chodzi?
Marcin of shadow
07-07-2005, 19:32
OMG ile razy powstanie jeszcze temat typu jakie skille na jaki lev to jest bez sensu jak ktos chce niech ma skille 30/30 na 200 levlu to jego sprawa od ciebie zalezy jakie chcesz miec skille a nie od jakis tabalek.
@down
No narescie cos madrego niech kazdy gra jak lubi.
Temat do zakniecia
Jest napisane, ze sorc na 32 lvlu powinien miec 30 mlvl. Ehh, no szkoda. Bo ja na 32 lvlu mam 52 mlvl... :(
W ogole, nie sluchajcie sie tego, kazdy gra jak lubi. Takie jest me zdanie.
Pojeb** Cię?!Takie skile dla knighta?!Ja na 20 miałem 60/60!A na 30 81/81 :P.A co do mlvl...Na 30 ms miałem 41 mlvl :D (nie uważam żeby to był jaki¶ wyczyn ale według tej tabeli to muszę lecieć na bocie 24/7)X(.Eq to już wogóle...Spike Sword na 20 lvlu??Ja go nosiłem na 10 ale chu*.I poco Fire Sworda BS lepszy 1000 razy.Poradnik no 60-70 % zjeban* ale może być.Dla ludzi co zaczynaj± grać jest dobry.Mam nadzieje ,że jak co¶ poprawisz zrobisz nowy,lepszy poradnik:D.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.