Pokaż pełną wersje : "Ostre" pekowanko na Dan00bi
Tutaj jest zamieszczona genialna wrecz technika uhania sie kolegi Mariusz W. zwanego takze Nywa. I genialne popisy Adriana W. zwanego potocznie Pedek
mamy tam przyklad jak kilkoro osob puszcza glupie teksty a nastepnie kladzie sie na ziemie i lezy do konca filmu
Oto link:
http://rapidshare.de/files/2873835/Ostry_PeK.rec.html ;( :baby:
http://rapidshare.de/files/2873614/Ostry_Pek_2.rec.html :evul:
:2handed: :wiking: :blazen:
Strasznie ostre to pk było w 3 ubliście typków na 7 , 8 i 9 levelu a na koniec zaczeliście w 2 bić typka który z wami pekował i cie zabił.
Nie radze tego ściągać bo oglądanie tego to tylko strata czasu.
Omg, faktycznie starata czasu. :P
Boże, zamieszczajcie jakieś ciekawsze filmy, a nie jak 11 lvl PKuje, a potem sam ginie od swoich kolegów.
Pewnie zaraz usłyszłę posty w stylu: "Jak jesteś taki mądry, to zrób lepsze..".
Nie, bo ja gram na n-pvp, a to, iż jest głupie to napewno nie tylko moje zdanie.
No to zaliczyliscie fragi ze nie powiem... stracilem troche czasu i limitu sciagania, jak cos robicie to robcie porzadnie i zachowujcie sie jakos, od razu widac ze to banda jakis dzieciakow.
BtW. Twoj teskt reklamujacy film tez mnie negatywnie nastawil bo jest jeszcze bardziej dziecinny niz wskazuje na to twoj wiek (przedstawiony na forum).
:Zireael:
07-07-2005, 21:39
BAuaahauaAHauaAhauauaAhauaasshsushsusahauahauaahaa ahahahaah....ME ME ME ME ME BEEEEEEE MEEEEE BEEEEE AHauahauahaauahayuaua meeeee...nie obejrzalam filmiq ale ten post typa ktory filmik zamiescil rozsmieszyl mnie do lez...wiecej takich postow plx!!!! i wanna sie posmiac!!!
Po prostu pk z niskimi levelami-dla nOobow, B)
Mchalinka
08-07-2005, 15:20
muhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhaah haahhaahhahahahaahahhahahahahahahaahahahhaahhaahah ahahahahahahahahhahahahahahaahahahhahaahhaha :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ze to niby jest pk???????????????????????????????????????????????? ?? huhahahahahahahahahahahhahaha
pk dla n00bow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Eventful Knight
08-07-2005, 19:35
Chlopcze powim ci jedno ;] to jest porządne forum z filmikami i takie filmiki zamieszczaj se na innej n00bowskiej stronie :P
Oj.. jak jeszcze raz zobacze jak pekujesz na moim cudownym swiecie to cie zabije! :D
pk? chyba masowa rozwalka trolli.takie cos nazywamy huntem o ile sie nie myle:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.