Pokaż pełn± wersje : Exploring Deeper Oazis Tomb (za s coinem)
Kagonesti
07-07-2005, 18:33
http://rapidshare.de/files/2874767/tomb_oaza-_by_kago.rec.html
Jak sama nazwa wskazuje deeper oazis Tomb .. co tam jest zobaczycie sami :]
Jak dla mnie rewelacja :) W kilku momentach było naprawdę ostro, ale dobrze sobie radzili¶cie ;) Padło nawet kilku Nekro ;) Szkoda, że nie było BOHów :P Gratz.
Gratz,no wła¶nie szkoda ze boh-ów zabrakło,ale i tak GRATz for you!Wieej takich filmików :cup: ;)
Łagodny Zefir
07-07-2005, 22:51
Arcydzieło! Te hity po 100+ lubie takie. Najlepszy był Wrl. Szkoda że nie spróbowali¶cie, ale za to jak szybko zwiali¶cie kiedy ten E beam poleciał (Ja też bym zwiał don't worry). Jeszcze raz powiem ¶wietny film!
Kryptonics
08-07-2005, 00:23
No musze przyznać że niczego sobie.Szkoda tylko że nie poszli¶cie na tego wlr,ale lepjej żyć niż grać "pod publike".Mimo to jeden z najlepszych filmów ostatnich tygodni na tym forum :d
Hail Astera!!!
P.S.Licze na more takich filmików.
P.S.2.Mam nadziej że sie nie będziesz już czepiał o Frannie,tym razem to nie przezemnie padł.
A tak btw.nagrajcie filmik z demonów bo wiem że czasem huntujecie :D
Hail Kagonesti !: P
Fajny film :>
Kagonesti
08-07-2005, 11:03
hehe dziki za takie komentarze :] ... w sumie filmik robilem dla siebie nawet go nie ogladalem ale Selenia go chcial wiec co tu robic jak juz jest na rapidzie :] ....
A Warlock byl fajny :P ... ueheheh ja nawet nie wiedzialem co to zobaczylem beam i poszedlem na z gory upatrzona pozycje ;-)...
ps. filmow z demonow nie daje bo to nudy :] ... wczoraj bylismy i zaluje ze nie krecilismy bo loot poprostu rewelacja ale coz mowi sie trudno
pozdrawiam
Selenia Shadowbolt
08-07-2005, 16:27
ehh ot ty chciales filmik krecic :p...
Pare razy prawie tam padlem... przed warlockiem uciekalem po pijanemu :p.
Film Fajny eq tego sorka tez...
Jaki lvl ma ten RP??
Selenia Shadowbolt
08-07-2005, 17:50
wtedy 63 teraz 64 :p
Kagonesti
08-07-2005, 20:48
Film Fajny eq tego sorka tez...
Jaki lvl ma ten RP??
:] ... hehe juz mam lepszy po 2 bardzo udanych demon huntach :P ... ehhh to trzebabylo krecic :] ... tyle ze to hunty sa nudne :] ... a poznawanie nowych terenow mmm ta nie wiadoma te emocje to jest to :] zwlaszcza jak sie nie ma blokera :P
Jestem fanem wszelakich exploringów.
Dziekuje wam za filmik.
Kagonesti
11-07-2005, 14:34
no thx wszystkim za komentarze ... niedlugo bedzie dalesze zwiedzanie ... albo demon hunt zalezy czy bede mial sd ... tylko nie wiem czy wogole umieszczac filmy z demon huntow bo to nudy straszne sa :P ...
super film gratz! miales farta ze gdy przyszedl Apitov to szybko siewylogowales i nie miales skulla :)
Lord-Nitro
11-07-2005, 18:37
fajny film, mi się bardzo podobał :)
Kagonesti
11-07-2005, 19:25
super film gratz! miales farta ze gdy przyszedl Apitov to szybko siewylogowales i nie miales skulla :)
hehe to chyba nie o ten film Ci chodzilo :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.