Pokaż pełną wersje : Dawny AoL
Sitawuze
26-03-2004, 11:06
Jednym słowem mam pytanko do was czy dawny Aol
Amulet of Life wruci jescze czy dostaną te głupie bogosławieństwa kture wydaje się 50k i tak mi spada oklo 100k expa i w dodatku rzeczy wypadają !!
Czyżby nie można poprosić Cipów żeby zrwócili dawnego Aol-a i całe forum Tibia.pl poprosic bo wy napewno też byśchie chcieli żeby ten AoL wrócił !!
-------------------------------------------------------------
Nie zatrzymasz mnie jak zachodzącego słońca !!
tak, moze i wiele osob chcialo by powrotu aola ale cipy go zastapily i tak pewnie zostanie
AoL nie wróci, i dobrze. Co to za śmierć jak nie ma żadnych strat ?
No dobra, niby tracisz 50k, ale te same 50k wynagradza 20lvlowi 10k expa i 100lvlowi 1.5m expa... gdzie sprawiedliwość ?
Po za tym dla 100lvla 50k to żadna strata.
A poza tym AoL istnieje, tyle ze teraz nazywa sie Amulet of Loss. Rozni sie od starego AoL'a tym, ze jesli go nosisz, wszystkie "kontenery" typu plecak, torba, wypadaja z 100% prawdopodobienstwem. Reszta z 0%. Chyba ze masz krwista czache. Wtedy i tak tracisz caly ekwipunek.
Nie zabardzo zrozumiała jest wypowiedz Crevo.
Amulet of Live po updacie został zastąpiony Amuletem of loss. Jeśli się go nosi i zgnie się z nim to nie traci się zadnego ekwipunku, plecaka także. Jak ma się czerwoną czaszke to nawet AoL nam nie pomoże :/
Aol dalej istnieje tylko nazywa się Amulet of Loss. wszystko jest tak samo tylko plecak ci wypada zawsze a inne rzeczy nie.
Oryginalnie dodany przez gangrel666
Aol dalej istnieje tylko nazywa się Amulet of Loss. wszystko jest tak samo tylko plecak ci wypada zawsze a inne rzeczy nie.
Wprowadzasz ludzi w blad specjalnie czy tylko z niewiedzy? Jesli nosi sie Amulet of Loss (i nie ma sie czerwonej czaszki) to ZADNA rzecz nie wypada przy smierci. Traci sie jedynie expy, lvle oraz skille.
Sitawuze
28-03-2004, 03:56
Lefty: Moim zdaniem grubo się mylisz że to nie dużo kosztuje spójrz na takiego 50-60 levelowca on zabardzo nie ma dobrze przyzbieraniu kasy i straceniu 100k w kasie i tak jak zginie to spada mu exp a takze skile.
To jest ogromna strata ja mam 60 level i jest to dla mnie dużo żeyb stracić 100 k w kasie a w dodatku około jak na mój level 90k expa a tym wyżsyz level masz to wiecej nawet spada expo jak masz te zje**** bogłotki !
Jednym słowem są one do bani !!
Trzeba zebrać siły a w tym musiałby pomuc Admin i złożyć podanie do Cipcof o przywrócenia dawnego Aol-a.
-------------------------------------------------------------------
Sitawuze
28-03-2004, 15:25
To jak będzie zgromadzimy ekipe i poprosimy Cipsof o zwrócenie dawnego Aol-a ?? Takze dotyczy to admin żby nam pomuc w tym :P
--------------------------------------------------------------------
Renihali
01-04-2004, 20:11
eh jakbym znalazl aola to bym odrazu na Room Of Death skiknal
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.