Pokaż pełną wersje : Dragon Lord
johnnny_b
08-07-2005, 00:24
a o to mój Dragon Lord rysowany w Pancie :))
okolo 22 godziny sie meczylem :P
http://img.photobucket.com/albums/v241/johnnny_b/takie%20se/mojapraca2.jpg
coment plx :D
Vanhelsen
08-07-2005, 01:22
Eee... a czemu on ma prawą łapę wykręconą? spadł gdzieś czy cuś? ;)
ogólnie to nawet nawet, wykonanie 7/10, podoba mi się :) Takie lekko dziwnawe... to aby napewno w paincie?
johnnny_b
08-07-2005, 01:34
tak w pancie. tylko ze po zapisie sie troche rozmazuja kolorki :P a lape ma tak bo troche z boku on stoi tzn ją polożyl
Wielki MarIuSzzo
08-07-2005, 01:42
Super piekne to nie jest (jak dla mnie oczywsicie), ale jak na Painta to bardzo ladne.
AJ! Nigdy pixelarty w jpg!
Narysuj jeszcze jedną prackę, zrób ją mniejszą np 300 na 300, najpierw narysuj Czarnym wszystko , tak jak kontury, wewnętrzne krawędzie. Potem Jasnym szarym narysuj kontury, które będą zastępione kolorem (np faudy na skórze), mozesz też zastąpić niektóre czarne tym szarym. Następnie Wypełnij wszystkie rzeczy kolorami wyjściowymi. Następnie zaznacz cienie kolorami ciemniejszymi, i rozjasnienia, analogicznie, jasnymi. Kidy już twoja praca będzie wyglądała jak kolorowanka (^^) uśrednij różnice pomiędzy barwami używając dighteringu, bądź dodając kolory. Ok, musze kończyć, netam i odcinają ^^
AJ! Nigdy pixelarty w jpg!
Narysuj jeszcze jedną prackę, zrób ją mniejszą np 300 na 300, najpierw narysuj Czarnym wszystko , tak jak kontury, wewnętrzne krawędzie. Potem Jasnym szarym narysuj kontury, które będą zastępione kolorem (np faudy na skórze), mozesz też zastąpić niektóre czarne tym szarym. Następnie Wypełnij wszystkie rzeczy kolorami wyjściowymi. Następnie zaznacz cienie kolorami ciemniejszymi, i rozjasnienia, analogicznie, jasnymi. Kidy już twoja praca będzie wyglądała jak kolorowanka (^^) uśrednij różnice pomiędzy barwami używając dighteringu, bądź dodając kolory. Ok, musze kończyć, netam i odcinają ^^
eee...co ?
topic:
A mnie się tam podoba... tylko ta szyja... no i ta główka :> .
Szczerze? Bardzo mi sie podoba. Jest taki brzydki, że aż ładny ;)
Podziwiam, poniewaz malo kto probuje zrobic tu cokolwiek poza pixelartem (bogowie, ile razy mozna robic miecze i topory? Krew zalewa).
Co do powykrzywianych łap i długiej szyi. Nadają mu uroku. Naprawde nie wiem dlaczego, ale ten smoczek jest uroczy ^^
Descartes
08-07-2005, 08:04
Jestem pod wrażeniem. Sam smoczek niezbyt mi się podoba, ale czemu chciało ci się coś takiego robić w Paincie!?
Neaniver
08-07-2005, 09:25
emm ... no... tego...
jak na Painta to w sumie moze byc. Ale ogolnie jest srednio. I ta lapa XD
Zielevitz
08-07-2005, 09:31
hehe 8/10 wg mnie
tylko nie rób w paincie a w gimpie -zajelo by ci to 2 godziny ;P
Bardzo nice smok jak na painta. Wyglada znajomo ;p
johnnny_b
08-07-2005, 09:59
niemialem co robic wiec w pancie sie pobawilem z nudów :P
Arrivald
08-07-2005, 10:24
Jakosc strasznie razi, wszystko jest zamazane. A tak pozatym to troche dretwa kreska ale jest ok.
Waldimir
08-07-2005, 10:29
jak na painta smok jest bardzo ladny... widac ze sie starales...
Już gdzieś to widziałem... czy to nie z podręcznika EarthDawna... bo coś tam było podobne ale nie pamiętam... nie mam dowodów, więc to nie plagiat (na razie :evul: )
sknerus22
08-07-2005, 11:56
Calkiem calkiem, ale mi nie podchodzi...
Cor Tibiarz
08-07-2005, 12:10
TO NIE JEGO PRACA! TO PLAGIAT ZE STRONY O GOTHICU! nARYSOWAL TEGO SMOKA OLOWKIEM PEWIEN KOLES,A ZALOZYCIEL TEGO TEMATU GO TYLKO POKOLOROWAL W PAINCIE I OBROCIL GLOWE W DRUGA STRONE!
OTO ORYGINAL:
http://tinypic.com/6xuikp.jpg
TO JUZ TWOJ DRUGI PLAGIAT!!!
WIedzialem ze juz gdzies widzialem teog smoka.
Pierwsza mysl: wzorowal sie. Druga mysl: niee, to to samo.
Mogles powiedziec ze ty tylko pokolorowales tego smoka... To i tak trudne - pokolorowanie.
Troche mi nie przypadła do gustu szyja... zbyt chuda... skrzydła też jakieś takie wąśkie? no i wykręcona łapa... ogółem może być 4-/6
Fish Mashine
08-07-2005, 12:29
Jak to jest plagiat to kolorowanie zajelo ci 22 godziny ?
Vanhelsen
08-07-2005, 12:36
A to menda! :D to dlatego ta łapa taka wykrzywiona, gdyby głowy nie obrazał byłaby w miarę normalna :P
To oceniając kolorowanie: 7/10 :P ładne, i ciągle ta dziwność tej pracy przyciąga, lecz nie rób więcej plagiatów :P
Cor Tibiarz
08-07-2005, 12:41
lecz nie rób więcej plagiatów...
...bo i tak je ktos wykryje :P
Maciosek
08-07-2005, 12:44
Plagiat, znowu... Te kolorowanie nie wygląda na kolory painta, ale przynajmniej to jakoś wygląda. Oceny nie dam, bo plagiat.
Maciosek
08-07-2005, 13:08
@UP
Chyba już drugiego, bo ten jego oryginalny fake anihilator też ściąnął. W tam tym temacie ktoś pokazał, taki fake jak jego, ale postacie były inne.
(ale to logicznie napisałem) :D
Shanhaevel
08-07-2005, 13:13
Plagiat a kolorowanie to jednak coś innego... Ale napisał, że NARYSOWAŁ... Hm... Nie wiem...
Cor Tibiarz
08-07-2005, 13:18
@UP
Tak, kolorowanie tego moglo byc trudne, i gdyby powiedzial ze pokolorowal, a smok nie byl jego, to by to nie byl plagiat, a on powiedzial ze to narysowal. Moim zdaniem powinien dostac bana
@up
powtarzasz po mnie xD Plagiat !!1!!1!1!1!1!!!!111111111
johnnny_b
08-07-2005, 13:35
Jak to jest plagiat to kolorowanie zajelo ci 22 godziny ?
tak 22 godziny jak na pancie bo nie kolorwalem go jednym kolorem a z 5 kolorami -.-
Plagiat (fr. plagiatus - skradziony) - skopiowanie cudzej pracy i przedstawienie pod własnym nazwiskiem. Np. odkrycia, piosenki, wiersza, wynalazku.
To znaczy plagiat... czyli przywłaszczył sobie pracę pod swoim nickiem/imieniem/nazwiskiem.
Neaniver
09-07-2005, 22:59
Klamstwo ma krootkie nozki. Tyle. Shame on you!
/bez odbioru/
Ladne podoba mi sie wyglonda nawet troche tak jakby farbami dl byl malowany xD
A skad wiemy ze to kolorowal w paincie? W photoshopie to jest 10sek roboty.
Murzyn barbarzynca
11-07-2005, 17:01
heh a on mi przypomina rysunek smka z baldura :] i mam dziwne wrazenie ze sie nim podpierales :P no ale tak poza tym jak na painta calkiem nie zle...
Murzyn barbarzynca
11-07-2005, 17:06
TO NIE JEGO PRACA! TO PLAGIAT ZE STRONY O GOTHICU! nARYSOWAL TEGO SMOKA OLOWKIEM PEWIEN KOLES,A ZALOZYCIEL TEGO TEMATU GO TYLKO POKOLOROWAL W PAINCIE I OBROCIL GLOWE W DRUGA STRONE!
OTO ORYGINAL:
http://tinypic.com/6xuikp.jpg
TO JUZ TWOJ DRUGI PLAGIAT!!!
ej sorry to ten goscio co to rysowal tez zrobil plagiat xD muahah to bylo w pewnej gazecie komputerowej nie bede robil reklamy x) ale to jest jeden z rysunkow do BG!! xD szkoda ze nei mam skanera :(
johnnny_b
12-07-2005, 09:31
A skad wiemy ze to kolorowal w paincie? W photoshopie to jest 10sek roboty.
bo nie mam innego programu prócz painta w kompie by kolorować ! proste.
przyjzyj sie troszku -.-
Ja również podziwiam siłę woli. Nie każdy ma tyle odwagi żeby spędzić przy jednym rysunku 22 godziny. I to na komputerze...
Rysunek jest świetny. Myślę że z użyciem efektu rozmycia uzyskałbyś lepsze odcienie ale jak na MSPainta to naprawdę kawał niezłej roboty. :)
EDIT: Czyżby plagiat? Jeśli to prawda...no nieładnie, nieładnie. A ja tu taką opinię wystawiłem, no :confused:
A mnie się żaden rysunek (ani ten "normalny" ani ten w paincie) nie podoba... taki plagiat to każden jeden może zrobić :<
Randlemen
30-07-2005, 16:45
Podoba mi się ten rysunek, mimo paru niedociągnięć, np. krzywa łapa. Ale jest fajny, narysowany nawet z łuskami. Ocena 7+/10
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.