Pokaż pełną wersje : PACC przelewem z domu??
Nie wiedziałem gdzie to napisać, ale dobra co tam
@topic
Chciałem się zapytać czy można wysłać przelewem bankowym przez internet pieniądze na Pacca na trzy miechy :confused: ??.
No wiecie, mój stary się wkurzył, bo nie potrafi przelewem bankowym "z banku" i nie da powiedzieć że są poradniki :P
Za wszystkie odpowiedzi Wielkie THX
Yoh Asakura
08-07-2005, 11:23
Jeśli masz wszystkie potrzebne do tego dane to tak.
Nie wiedziałem gdzie to napisać, ale dobra co tam
@topic
Chciałem się zapytać czy można wysłać przelewem bankowym przez internet pieniądze na Pacca na trzy miechy :confused: ??.
No wiecie, mój stary się wkurzył, bo nie potrafi przelewem bankowym "z banku" i nie da powiedzieć że są poradniki :P
Za wszystkie odpowiedzi Wielkie THX
nie potrafi zrobic przelewu w baku ? o.O no chyba nie ma nic prostrzego
Debiluhy
08-07-2005, 14:37
Jesli twój "tata" :P.Ma konto w internecie to odrazu może je przesłac czy na tibia.com czy dla ziomala z allegro który sprzedaje pacca(polecam allegro sam w nim kupywalem pacca^^)
vampir demolka
08-07-2005, 14:40
[QUOTE=gutek7]Nie wiedziałem gdzie to napisać, ale dobra co tam
@topic
Za wszystkie odpowiedzi Wielkie THX[/QUOTE
Można zrobic przelewem jak kupujesz od kogos bo o czymś takim to ja niesłyszałem ale znam pare osób co sprzedają i musisz im wpłacić przelewem B)
THX za odpowiedzi, a możecie podać jakiś link gdzie mogę dostać odpowiednie dane??
Jeśli będzie dostępna usługa na Tibia.pl to po prostu tu kup. Nie chce Ci się iść do banku, żeby PACC-a dostać?? Nie potrzebujesz żadnych danych tutaj. Postępuj według poradnika. Proste :p ??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.