Pokaż pełną wersje : Ludzie błagam o pomoc HELP !!!!
devils-c
26-03-2004, 17:02
Ludzie pomocy jestem w jaskini pod pustynią z kturej wiem ze jest wyjscie ale niemam pojecia co zrobic mam 24level sorca. I nie chce zginąć PROSZE NAPISZCIE CO MAM ZROBIC BY WYJŚĆ CAŁO Z TEJ JASKINI ps. jestem kolo jakiegoś Nemala. PROSZZE pomocy!!!
Acid Drink
26-03-2004, 17:06
o stary
trafiles na drogie na quest
to jest troszke skomplikowane zeby ci objasnic
te miejsce jest czyms na krztalt labiryntu, jak zboczysz z drogi to moze sie zle dla ciebie skonczyc
albo szukaj przewodnika, albo licz na fuksa ze akurat trafisz na ludzi podazajacych wypelnic quest
Prosze bardzo:
Kliknij mnie (http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=575&boardid=11&sid=6457a4d747b40fef30009a0487db4812).
Ja sie tez tam kiedys zgubiłem, wyjście znalazłem po dwóch godzinach błądzenia, musisz znaleść taką rzeke lawy i isc wzdłuz niej na północny zachów, jeśli źle pojdziesz trafisz na fire devila i kilka zerkow
Spox ja tam wpadłem na 8 lv heheh niewiem jak mi sie udało wyjsc ( okolo 8 minut i znallazlem teleport) balem sie tam wejsc bo wczesniej widzialem kilka fajnych stworkow . NA szczescie nie w mojej części labiryntu :)
Triciol Pogromca
30-03-2004, 19:04
Ja z tamtad ucieklem najszybciej z was :P .Gosc powiedzial ze bloknie Fire devila. No i Fire devil nam pokazal jak isc.
Hmmm idż powiedz "hi" do zerka lub fd i poczekaj, aż ci odpowie to będziesz mieć automatyczny teleport do miasta.
Renihali
01-04-2004, 20:00
eh mnie przyszedl kumpel uratowac a przy okazji se troche poexpilem na bh i na zerkach ( zerki z SD )
Renihali
01-04-2004, 20:00
aha i na jakim swiecie grasz ? bo jak na eterni to moge Ci pomoc
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.